valborg

idag raringar är det valborg och jag ska grilla med ett par underbara personer innan vi drar ut på äventyr! men innan dess så ska jag jobba så puss på er och ha en fin kväll!

vilse

jag är i en situation i mitt liv där jag inte vet vilken väg jag ska gå. det känns som om jag irrar runt och förgäves letar efter den rätta vägen. höger eller vänster? en väg är fel men vilken är den rätta?

dots

hola! jag slutade tidigt idag vilket automatiskt medförde sig lite shopping och solariumstek med nathalie. så nu ploppade det upp ytterligare lite dots på näsan! nyss var jag iväg på lite akupunktur, alltid lika skönt. Chris som min akupunktör heter är engelsman och rätt speciell om man säger så, tänk er en småfet bohem med långt hår så har ni bilden! men han är stört skön och får mig alltid på bra humör!
nu ska jag inviga min indianmudering. det är snart dags för vårshowen på dansen och idag ska vi provdansa med kläder på. det kan bli galet gott folk!
C YA




fast med dig

ibland är det typ det ända som upptar mina tankar. jag vänder, vrider och analyserar. v a r j e liten detalj. klämmer, trycker, jämför. hatar, avskyr och hatar mer. min rädsla tar mig till höjder jag inte trodde var möjlig. eller tvärtom - trycker ner mig så långt att jag är förvånad över att jag fortfarande står upp. men trots rädslan, avskyn och föraktet vet jag att jag måste trotsa. för jag vet av erfarenhet att gräset inte är så mycket grönare på andra sidan. jag vet också vad följderna av mina handlingar nuförtiden blir. på ett sätt kan jag vara trygg i den vetskapen. men också förlorad till en värld fylld av fixering vid något som andra nog skulle kalla besatthet.

gingers

både jag och min syster är allvarliga gingers. något vi stundtals kanske har önskat att vi inte var då vi har fått stå ut med diverse skämt såsom, "det brinner i korridoren, nej vänta det var bara kerstin", smeknamn som rödtott, gingerkid and so on, jag kan hålla på i evigheter men jag tror att ni förstår min mening. vilket fall som helst, när jag och annamaria var i stockholm såg vi ganska mycket fler gingers än vi var vana vid vilket givetvis fick oss att börja analysera.
# det första vi kom fram till är att snygga manliga gingers är ett väldigt sällsynt fenomen! ungefär en på fem vilket gjorde oss lite sorgsna men glada över att vi var av motsatt kön iallafall.
#det andra vi kom fram till var att rödhåriga ofta har en speciell kroppsbyggnad - lite åt det grövre hållet och att det är få gingers som är späda i kroppen.
# det tredje vi kom på var att south parks avsnitt om gingerskid är hemskt men fruktansvärt roligt (om ni inte sett, se!)
# det fjärde vi kom fram till var egentligen något vi redan visste, det funkar bara inte för oss att bli bruna, hur mycket vi än vill, försöker eller solar. det ända som händer är miljoner fräknar och en bränd hud. vi är alltså dömda till ett liv i vithet!
men trots det så trivs jag nog ganska bra med min hårfärg ändå..

lycka

raringar stockholm var U N D E R B A R T! Bounce var F A N T A S T I S K T! det ruset kan jag leva på länge, den tog mig till en eufori som det var länge sen jag känt! att jag fick med mig en hel massa påsar fyllda med söta plagg späder bara på min lycka! nu ska jag iväg till jobbet, ut i vårsolen med er!
C YA



Bounce baby bounce!

nu drar jag mig iväg mot tåget. jag och sis tar en weekend i stockholm. det vankas shopping, uteliv och BOUNCE! deras allra sista föreställning så mina förväntningar är rätt höga med andra ord. det kommer bli en helt galen bra helg!
ha en lika bra helg ni raringar! C YA



chill out

jag och kalleman har mysfredag. vi har hyrt film och snaskar på godis och chips. hade glömt hur gott lödgodis kan vara ibland, men bara ibland för sen känns det som om man ska spy typ! kalleboi håller sig till sina äckliga chips - med dillsmak dessutom! bad taste, inga pussar för honom ikväll (; nä usch nu är det nästan så att jag jäser lite, men ska man mysa är det lika bra att köra all in! ha det en fin kväll raringar!

love

nu ni drar jag mig upp på stan för fika med två gamla klasskompisar, mys! sedan styr vi jobb och ikväll blir det ännu mer mys, awsome! ser på outsiders - unga människor som gifter sig. jag vet inte riktigt vad jag tycker? 18 år och giftemål nu? bra eller förödande? ett par bestod av en 18 årig tjej och en 50 årig man. hans dotter var äldre än hon och hennes mamma var äldre än han! hmm, känns sådär va?! eller så är kärleken blind? do not know huh ...

I wanna taste ya

efter att ha vaknat upp bredvid världens bästa väntade ett arbetspass i kumla begav jag mig till dansen för att dansa lite ragga, vilket gick över förväntan eftersom jag inte tränat på typ en vecka! high five, längtar till våruppvisningen i brunnsparken! vi ska vara indianer med fjädrar, höftskynken, flätor - ja hela köret. its gonna be awsome!
Nu - te, äppleklyftor och vampire diaries. man bara måste älska torsdagar!

you just gotta love it!

man måste ju bara älska MQs nya reklamomslag - joel kinnaman. kan de bli bättre eller? knappast!

jewel

idag har jag införskaffat mig ett par vita fjäderörhängen, och två ringar. en stor med en grön sten i och en lite nättare. love it!
såhär glad är jag när jag får gräva i min smyckesask

say what?

men hörrni, vad är det här för en onsdag egentligen? det är april och det SNÖAR ute! förra året vid det här laget var det typ 20 grader. alltså vafan, jag som trodde vi hade växthuseffekt här? skulle inte tro det va!
annars är jag inte så levande som jag borde vara efter att ha gått upp vid fem idag, har dock slängt i mig en frukttallrik size XL för lite extra vitaminboost mot förkylningen så vi hoppas det verkar snart bara! är trött på snytsår och täppta näsor nu..
nu ska jag bädda ner mig lite i sängen innan duschen. det vankas bio med kalleman ikväll. vad tror ni om clash of the titans i 3D?
C YA







;ppPpPPP;;PP

alltså vad är det med alla ;ppPpPPP;;PP-klubbar på facebook?  dom första var kul men nu är det ända jag ser en massa ;ppPpPPP;;PP istället för folks uppdateringar. känns SÅDÄR va!
bäste vän och jag i kreta för nästan exakt ett år sen, bring me back!

I can finally breathe

men sååådärja, ett diskberg mindre, lite dammsugning och en duschning senare är jag nästan fit for fight för jobbet. nu vankas bara lite skönhetsfix sedan ska jag göra stan en liten stund innan det är dags för bullsäljande på sveas.
jag är lite sugen på att börja plugga igen. ja har mina planer minsann, kan delge er dom lite senare för nu måste jag brottas med garderoben om jag ska kunna hitta något presentabelt att ha på mig!
puss



we

tanken gnager i mig, nästan förtär mig. tänk om? hur skulle det vara om? men om? omochomochom. jag vill så mycket med mitt liv, jag vill ge dig så mycket som möjligt. ibland känns det som att jag är själv i allt kaos. jag står och skriker men det är ingen som hör. tvåsamheten har blivit till en och jag vet inte vem jag är längre. eller ens vem du är? vi har tappat bort oss själva i rädslan för att tappa bort andra i våra liv. jag vill tillbaka till tiden förut, när respekten fortfarande fanns där och säkerheten ett faktum. nu präglas jag av sömnlösa  nätter och orosfyllda dagar bara för att bli lika besviken varje gång. vart har vi tagit vägen?




feberyra

min helg har bestått av en kaskad av snorpapper och jobb, vilket jag vet inte är en lyckad kombination. att servera mat när man hostar och snörvlar är inte direkt det ultimata. jag menar JAG skulle då inte vilja äta den maten om det hade varit tvärtom. men what the hell, vad gör man inte för lönen?


idag vaknade jag sent bredvid min kalleman och steg nog inte upp förräns vid halv två någongång. ibland behöver man helt enkelt en rikigt mysig sovmorgon mitt i vardagen ( även om vardagen började idag ). efter att ha hälsat på mina pinglor vid träffpunkt hämtade mamma upp mig för lite kurerande på landet. det var mys och välbehövligt eftersom jag är en riktigt sucker på att ta det lugnt. jag avskyr det och inbillar mig alltid att jag är friskare än vad jag är vilket resulterar i att jag aldrig blir frisk. så ni kan ju ana mina träningsabstinens nu haha!
nu ska jag fortsätta glo på svenska hollywood fruar, man bara måste ju älska Pevi!
C YA




sjukanmälning

idag har jag för första gången på typ, år? sjukanmält mig från jobbet! efter flera påtryckningar från diverse vänner och familj det vill säga fattade jag att det kanske inte funkade att sälja bakelser med en röst som lät som om den inandats helium och febermatta ögon. jag skulle då inte vilja köpa dom! så nu ligger i i sängen, det är strålande väder ute och inbillar mig att jag nog inte är så sjuk trots allt. att jag nog kan jobba ändå. men guuuuud vem försöker jag lura egentligen?
sköt om er raringar

smaklöst klagoinlägg

mm mina smaklökar ligger på noll. alltid lika kul. jag blir jämnt dödligt sugen på saker då och alltid lika besviken när jag känner noll smak. high five lixom. och jag som har massa roligheter inplanerade i helgen! vi får väl se om jag kan vinna över denna förkylning annars blir det nog en väldigt lugn helg för mig (om man bortser från jobbet då) alltid lika tajmat va!

no stress

åh när det är sånt här väder är det som om jag vaknar upp ur en bubbla. jag vill klä mig i tjol och strumpbyxor. ha solglasögon och stort hår. sbeakers och skinnjacka. blommigt och klara pasteller.  jag vill bara hoppa och skutta av lycka över all sol. att denna går på repat i mina lurar gör allting bara ännu bättre!
http://www.youtube.com/watch?v=7NwFkBrmuuM&feature=fvst
nu ska jag koka mig ännu en balja te, knarka lite Cvitaminer och bättra på snytsåren. puss på er!

för vi har solen i ögonen

åh vackra, ljuva, underbara vårdag! synd bara att jag är sjuk och snorar värre än en treåring men vem bryr sig om hundra år? jag har nyss haft min mami här på lite lunch och frukost för min del.. sov riktigt riktigt länge idag, välbehövligt och det känns faktiskt lite bättre nu, kan svälja idag iallafall :)
funderar på att bege mig upp på stan i solen en stund innan kalleman kommer och hämtar mig. vi ska till nora för lite släktkalas och fira honom i efterskott. vad har ni för er i vårsolen?

C YA



I wann lay you down in a bed of roses

just nu ligger jag i en kaskad av snorpapper. ja det stämmer, jag har gått och blivit sjuk. nästan dödligt sjuk skulle jag vilja påstå tillochmed. min hals ömmar, min näsa lider av två smärtsmamma snytsår, snorpapperna yr omkring mig, matlusten är kaput och huvudet känns som en boll.. vill ni att jag ska fortsätta? är det bara jag som jämt inbillar mig att jag är dödssjuk när jag insjuknar?
anyway, riktigt bra dag i vårsolen annars! jobb på morgonen och efter det tog jag hojen ut på te till mamma där jag även skramlade ihop lite saker. julafton i april, nais! sedan cyklade jag upp på stan igen där jag och sofhie startade upp med en fika innan vi brände pengar.. för JA vad jag har bränt money.. köpstopp nästa?!

lycka

lycka är att lämna lägenheten som ett bombnedslag för att komma hem och upptäcka att världens bästa har städat den.



baluppvisning

tänkte ta och visa er lite bilder från när jag och kalleman gick balmannekänger






helgen

min fredag bestog av jobb, en stor påse naturgodis och en snygging vid namn sofhie. lägg till en stor portion skitsnack på det så har ni hela bilden framför er.

lördagen var det också jobb på menyn och sedan utgång, även denna spenderades med sofhie. och jag tror att alla mina ex och strul hade årsmöte på strömpis då. jag skojar inte om jag träffade typ alla jag någonsin haft en fling med. kul!

idag vaknade jag upp hos världens finaste man. vi åkte upp på stan för en fika/frukost på soleo med nath och pontus. och jag kanskekanske fick jobb där, ibland har man tur! sedan vart det lite släktkalas hos kalle eftersom han fyllde i fredags.

avslutade kvällen med lite kvarglömt naturgodis och årechoklad, har man bakis dag så har man lixom ..

ps. det  vart lugg för er som ville veta. och vet ni vad, jag trivs!


egobild i borneo


lugg eller inte lugg?

idag startade jag dan med en springtur, riktigt skönt! nu har jag svidat om till min nyinköpta blommiga tjol från monki och ska strax trippa iväg till frisören. jag har en sådan grotesk ångest! alla som känner mig vet att jag har frisörskräck - det är alltså det värsta jag vet! men nu har det blivit så slitet av allt klor och havssalt så det är så illa tvunget. och nu till mitt andra problem - lugg eller inte lugg? jag älskar min mittbena, det är bekvämt och snyggt! men nu har jag haft det ett bra tag och tänker att det en lugg till våren kanske inte vore helt fel. eller? vågar man eller inte? man eller mus? fan

lugg eller inte så vankas jobbet vid två och sedan har jag en dejt med min raring. det blir iallafall bra!


med lugg för några år sen


pictures

ända sedan jag kom hem från Borneo har jag levt i något konstigt lyckorus. trots att jag har gått upp klockan fem varje morgon och jobbat sedan jag kom hem - vilket i vanliga brukar få mig ganska knockad - så har jag ändå känt mig som om jag befunnit mig i någon slags bubbla av eufori. Borneo var så jävla bra och jag längtar tillbaka varje minut! trots att jag för mesta delen såg ut som en kräfta (; här får ni en liten inblick i mina två veckor iallafall, enjoy peoples!


kalleman på hotellet

på ett badhus där man fick bada i varma källor

en utav orangutangerna vi såg på ett apreservat, för söta

äckligt stor spindel i djungeln

poolhäng

poolhäng i regnet

sönderbränd rygg

monkiis


hungrig ekorre

sköldis

en toastmacka med en skiva glass i som var populärt i singapore - typ sandwish?

på sista hotellet fick man en kock som lagade omelett och stekta ägg till frukost


too bad update

raringar, förlåt för att det har varit helt utklassat dött här men jag har faktiskt två riktigt bra förklaringar. 
# 1 - min dator drabbades av virus och slutade funka helt. det + att jag jobbade tokmycket.
# 2 - jag åkte iväg till Borneo med kalleman och kom hem så sent som igår.

anyway, nu är jag hemma igen med en fungerande dator, plussa på tusen fräknar och en rödlätt bränna så har ni hela bilden framför er. Jag och kalleman har alltså varit i Borneo med hans familj. jag har fått uppleva ett otroligt äventyr, vidgat mina vyer och fått se sådant jag förut bara drömt om.det har verkligen varit en grymt värd resa! lovar att berätta mer och slänga in lite bilder snarast!



RSS 2.0