det

vissa dagar är det det ända jag kan tänka på. jag kan ägna timmar åt att fundera, jämföra, analysera, titta, känna, klämma, spegla. en millimeter för mycket och min dag är förstörd. en millimeter för lite och min dag är gjord. vissa dagar vill jag bara skala av mig allting. vissa dagar svävar jag på moln. vissa dagar är jag så trött på det att jag vill spy. vissa dagar är det starkaste än starkast. vissa dagar vill jag bara dra täcker över huvudet och gömma mig. vissa dagar vill jag dansa natten lång. vissa dagar är jag stark. vissa dagar är jag svag. hursom, det har övertaget. styr mig med järnhand, bestämmer mitt humör, klädsel, attityd. ibland för en stund kan jag få vila, men bara för en stund.

work out

oh my vad det var skönt med lite träning. och dom har rätt. snygga träningskläder gör faktiskt träningen roligare!(hehe hej ytlighet) fast iböand fattar jag inte varför man överhuvudtaget går iväg till ett träningspass och typ, bara lallar med? jag menar, är det inte meningen att man ska göra sitt bästa? jag bara undrar alltså..

nu är jag nyduschad anyway och är sådär skönt seg i kroppen. tänkte hugga in på den där kycklinggrytan snart så fort mami har kommit hem. så jäkla tråkigt att äta själv ju.. och lite senare ikväll kommer min karl. jag tror det vankas lite knäckbak osv. mys <3
nyduschad

rain drops keep falling

ja herregud, nu har det regnat konstant sen inatt. anledningen till att jag vet det är att jag somnade alldeles för sent och vaknade alldeles för tidigt, typ sisådär vid sex. typiskt när man är ledig. läste lite bok (genom dina ögon av sthephenie Meyer, awsome bytheway) och slumrade om för att vakna vid tjugo över elva sådär. så eftersom vädret suger så har jag samlat lite vuxenpoäng och fjäskat för mami. det resulterade i ett halvstädat badrum och en kycklinggryta med kanel och saffran, ingen aning om hur den smakar. kan bära eller brista, den som lever får se. men har man lovat middag så har man, resten är ju upp till betraktarens smaklökar så att säga. (eller något)

om ett tag tänkte jag dra på mig mina sprillans nyinköpta träningsbyxor och dra mig iväg till friskis. ljuva träning, vad skulle jag göra av all min rastlöshet utan dig? det var verkligen på tiden för nya träningskläder, har svettats i ett par gamla leggins förut, frääääsch!

söndagsjäser

hei sunshines! jag ligger och söndagsjäser till mitt stora feta grekiska bröllop med en enormt stor skål med naturgodis. men what the hell, ibland måste man mysa järnet!

helgen har bestått av jobb fredag, lördag, söndag och däremellan har jag klämt in lite bio, mys med min karl, övernattningar och sådant där trevligt umgänge. summan av kardemumman - super lugn men super trevlig helg alltså.

nu har jag ont i magen av allt godis och kommer bergis ångra mig om en timme, men för stunden var det ju smask iallafall (;  imorgon är jag ledig så hade tänkt mig lite träning, lite julshopping och så har jag lovat mami att laga middag. ohmy får väl se hur det slutar haha..
hoppas ni haft en bra helg!
puss



come on and dance with me

mm nu sitter jag här nyduschad efter dansen och väntar på min karl (så att jag kan kräva lite massage hehe)

igår hade jag en äkta emo dag. hormonerna bara sprutade ohmy. jag var för en gångs skull ledig och sov bort ungefär halva dan sådär, var så ofantligt trött, och att det regnade grått gjorde ju inte saken bättre. det var nog tur att jag var ledig för jag bölade och surade typ hela dan. tänk vad mens kan ställa till det egentligen. efter träning kändes det iallafall lite bättre och jag satte faktiskt igång med att julbaka ;D saffransbiscotti och chokladkola, vad sägs om det? (;

idag var jag också ledig (dock skippade jag emostilen och satsade på prinsessa)  så jag och raringen tess gick på stan och julshoppade, hittade perfekta julklappen åt kalleman. hoppas bara han tycker lika mycket om det :) så nu är jag nästaan klar med alla julklappar. skönt att slippa få magsår iår för att man är ute i sista stund.  brukar ni ocksp vara sådär att ni väntar till in i det sista?

need some sun

godmorgon sunshines! nu har jag nyss pillat i mig lite frukost trots illamående. har kletat in lite hårinpackning och ligger nu med kirren på magen i väntan på att den ska verka. är helt äckligt ofantligt trött idag så tänkte nog inte göra några större utsvävningar mer än att träna lite senare. och kanske kika lite julklappar och kanske julbaka lite och kanske gå ut ikväll. heh. äääh kaffe wtf!


birthday update

jag har haft en hel mysig födelsedagskväll med familia och min karl. trots att jag redan fått mina tv boxar av honom (älskade csi) så överraskade han mig med ett otroligt fint hängsmycke med ett hjärtformat klockur. han kan han, min man. dessutom fick jag en hemmabio av mor och far (jag har blivit en tekniknörd omg) det kommer sitta fint i nya lägenheten! tack alla som har förgyllt min dag! ni är bäst <3


idag är ingen vanlig dag för det är kerstins födelsedag

idag blir jag hela nitton  jordsnurr!   nitton är egentligen en helt onödig ålder men vad vet jag, man kanske behöver den för att kunna mogna helt till tjugo och systemet? haha nej fy vad tråkigt! jag kommer ihåg när man var liten, då var födelsedan världens grej alltså. frukost på sängen, paket, fin hela dan. ballonger, tårta and so on and so on. idag var nog första året som jag inte fick frukost på sängen eller paket på morgonen. nu startade jag dagen som nittonåring klockan sex med att sälja bullar på terazza. vilket i och för sig också var helt okej, dock inte samma detärnågotspecielltidagkänsla som faktiskt är jäkligt go att ha. däremot ska jag försöka infinna lite sådan känsla nu (trots menshumör och menssvullnad a la michelingubbe)  vi har inhandlat all my favourits, lax, makrill och räkor. jummie! sedan väntas äntligen (hehe) lite presenter och min man! <3

släktparty

new moon igår. alltså. jag är mållös. så. äckligt. bra! och jacob ska vi inte prata om, JUMMIE! det fanns nog inte en enda torr stol efteråt. inte ens bland boysens haha.
idag vaknade jag upp hos ramberg för att åka iväg på lite massage där jag fick reda på att jag led av en lätt skolios, vilket i det stora hela betyder att min ryggrad är sne så hela jag är lite fuck up kan man väl säga. det förklarar varför jag har haft så jäklans ont. kanske inte det roligaste att höra när man bara förväntar sig lite massage ;/
nu ikväll är det släktkalas för hela slanten och min mage står i alla världens hörn haha. babe spelar wii för tillfället så jag passade på att smyga hit ett tag hihi. har fått massa finfina saker, mest till lägenheten vilket är toppen!
ska vara lite mer social nu, hörs sen! puss




fix och trix

jag lyssnar på larsa, bakar en nötkladdis till släktkalaset imorgon och peppar (hah?) inför jobbet! ska snart slänga mig på hojen i stormen, håll tummarna för att jag inte blåser bort!
ikväll styrs sedan new moon med tjejerna. jag kommer dregla sönder!

zonterapi

ja juste, igår var jag iväg på zonterapi. förut gick jag med jämna mellanrum men nu var det ett bra tag sedan jag var där så det kändes att det var välbehövligt. för er som inte vet vad det är så utgår metoden från att alla delar av kroppen motsvaras av reflexzoner, som är belägna på fötterna. Genom att med tryck eller massage behandla resp. område på foten kan man påverka motsvarande område av kroppen.
det låter rätt otroligt men det hjälper faktiskt - mot nästan allt! allergier, smärta, stress osv. riktigt riktigt värt!

husfrugan

imorse (läs halvtolv) väckte jag karln och fick för mig att han var död, så jag var tvungen att känna om han andades. anledningen var att han sov helt tyst och knappt rörde på sig. mycket ovanligt fenomen för att vara honom, fick praktiskt taget nästan lite panik där. fast bara nästan som sagt. masade mig upp och bjöd honom på frukost i sängen. (äggfralla och varm choklad för de som är intresserade) innan han skulle iväg till sin school.

nu har jag nyss spelat lite wii fit, hihi det är förbaskat kul, och träning till på köpet, inte illa. han lite panik för min oerhört dåliga träningsvecka. i vanliga fall brukar jag träna tre till fyra gånger i veckan men kommer nog bara hinna med två gånger. KATASTROF jag vet haha. men eftersom jag är så pass aktiv som jag är så behövs det för att jag inte ska krypa på väggarna typ.

neej, detta duger inte. skönhetsfix och sedan stan, min lediga dag och jag ska dansa ;D puuuss




tisdag

snart kommer min man. det är ugly betty på tv åtföljt av desperate housewifes. det är tisdag alltså! <3

grått

mm jag ligger och jäser i soffan efter lite frukost (brunch kanske vid den här tiden?) tog mig friheten till en fet sovmorgon idag, imorgon ska jag ändå upp vid fem för jobb så lika bra att passa på medans man kan haha.
just nu är jag jäkligt trött på vardagen, det händer ju lixom ingenting utöver det vanliga. jag vill ha så mycket mer än vad jag har. varför är man aldrig nöjd för?
nu ska jag ta och blåsa lite liv i mina lockar och sedan styrs banken för massa ekonomisnack (snark, inte min starka sida) jobbar till sju sen så hörs later!

fördelar med pojkvänner # 1

är att man kan sno deras superheta tjocktröjor/tishor att ha som oversize. vilket är mycket behagligt för ekonomin!

jäser efter helgen

fredagen var jobb sedan hem till marina där det vankades förning med taco och champagne (härlig kombo det där alltså) sedan styrdes utgång. vi dansade så gott det gick för alla som skulle grabba ass den kvällen (?) men det gick bra och vi, somnade helt döda med värkande fötter hos marina.

lördagen vaknades i sann bakfylleanda även hos marina (suprisesuprise) vi var väl inte direkt uppe med tuppen måste jag nog erkänna. kvällen vankades mys med min karl. tacos ( jaa ikväll igen) mys och film. mycket värt!

dagens vaknades upp hos kalleman med mysfrukost framför the hangover. alltså om inte den är den roligaste filmen på länge vet jag inte vad. höll på att spotta ut yoghurten av allt skratt. sedan styrdes världens tråkigaste hemma hos mig, nämligen städning. inte precis vad jag ville ägna min söndag åt men desto mer nödvändigt var det nog! nu är det fint och fröjd iallafall. dessutom hade jag lovat att laga middag åt parents så det vart en lax och spenatgratäng, vuxenpoäng tjing! nu jäser jag i soffan och tänkte vänta på att någon bra film ska börja.
puuss




sovvanor

hur är ni när ni sover? rör ner på er mega mycket och vaknar upp i ett trassel av ben, lakan, och täcken? pratar ni i sömnen? snarkar? ligger helt stilla? jag gör det sistnämna. om jag somnar på en sida vaknar jag också på den sidan med täcket nästan identiskt som det var när jag somnade. min pappa är exakt likadan (bortsett från att jag inte har hans grova snarkningar) undrar om sånt där går i släkten? i och för sig har jag ju ärvt i princip alla av min pappas sidor så varför inte hans sovvana också haha. en utav mina bästa vänner brukar skrika med en nästintill dödsångest "neeejnejejneeeeeeej".jag vänjer mig aldrig och tror alltid att det står en mördare och lurar. när vi var i göteborg vaknade jag utav det varje natt. undra om hon tyckte jag var jobbig eller om hon bara led av grova mardrömmar haha. vilket fall, det är lustigt det där hur vi sover och vad vi egentligen gör när vi sover. oftast helt ovetandes..

dan före dan

men gud jag är så äcklig egentligen. nu är det två 1/2 timma sen jag dansade mig genomsvettig på träningen och jag har fortfarande inte lyckats pallra mig in i duschen. hur lat får man bli? men criminal minds är så spännande så ni anar inte gott folk!
imorgon är det fredag och jag är för en gångs skull ledig hela helgen. vet ni vilken lyx det är för mig? det innebär utgång imorgon med mina bästa och mys på lördag med min karl. jooni, jag trivs!

dance

efter dagens jobb drar jag iväg och dansar av mig lite! nite

old ones

jag sitter och lyssnar på alla disneys gamla klassiker. det gör mig sådär lagom fint nostalgisk och bäddar in mig en känsla av trygghet.

ljuvliga ledighet

åh ljuvliga ljuvliga lediga dag! den var välbehövd kan jag meddela. har spenderat dagen med en sovandes kalle, letat inredningstuff med bästa sofhie och tränat. passade på att köpa en julklapp till mor och far också, ser man på kerstin är ute i god tid! men vad farao ger man till sin karl egentligen? tröjor och smycken har han redan fått och det känns så blasé. man vill ju ge något som ändå betyder något. frågan är ju bara vad?
nu ska jag fortsätta se på biggest loser och sedan spela lite wii (;
puuss




och nånstans där så blev jag den jag är nu

effektiv dag, det gillar vi! startade med jobb klockan sex på terazza, sedan synundersökning där det visade sig att jag hade fått ännu sämre syn än förut (och jag som trodde att jag var nästintill blind förut!) så nu måste jag införskaffa ett par nya glasögon också. vilket iof inte är helt fel det heller. jag menar, jag är inte den som bangar ett par snygga nya bågar direkt (; (paaappa?) sedan fick jag snabbt som attan skynda mig till lindex. mitt stora klant hade missat att stoppa ner trosor och strumpor i träningsväskan. waay to go, jag vet inte hur det är med er men barfota i träningsskor är ingen höjdare alltså! det bästa med träningen är nästan bastun när man är klar alltså haha. jag är så frusen utav mig så att sitta där och svettas är en ren fröjd (;
anyway, är nyss hemkommen och försöker värma mig med en värmedyna, går ju sådär kan jag meddela. snart kommer farbror peo och hämtar upp mig. han ska nämligen ge mig lite skjuts till ad där jag ska hämta mitt nyinköpta wii fit. hittade det på blocket häromdan, nästan oanvänt. lycka! har tjatat om det huuur länge som helst nu och ibland måste man ju fasiken få köpa lite dyra leksaker också trots att man är för stor!
ps. jaa jag är på bättre humör idag. hade mig en liten emodag igår men nu är det tiptop. skrev även på kontraktet till lägenheten så nu är den garanterat minminMIN.hihi lycka!
klädd för en riktigt kall promenad

som en parasit

idag äter det upp mig inifrån som en annan jävla parasit och fast jag har så mycket att se fram emot är det det ända jag ser, tänker och bryr mig om. jag föraktar mig för att jag är sådan och vill skala av mig allting. jag vrider, vänder och klämmer. helt utan resultat. ta bort det bara..

ingen bra dag

idag är en dag då jag vill gömma mig. klä mig i burka och dölja allting under. fan att det ska behöva vara så..

skattkista för vuxna

haha jag har nyss köpt wii fit på blocket! jag har blivit största blocket nörden ska ni veta, är inne varenda dag och letar saker. riktigt spännande, nästan som en skattkista! så nu vet ni ju vart ni kommer ha mig den närmaste framtiden. dessutom ramlade jag in på en sida som gjorde örebros billigaste hårförlängningar. har varit sugen på det ett bra tag nu, vill fylla ut och få lite längre hår. ända problemet är ju min hårfärg. och okej, jag är grymt rädd att det ska slita sönder håret. men ändå, jag vill ha sådär jääätte långt ni vet! lika långt som älvan med solägget har!

allting har ett pris

okey, nu har jag och pappa nyss gjort upp en budget för hur jag ska lägga upp mina månader när jag bor själv. omg säger jag bara. detta kommer bli hårt!


han ska pröva din styrka, han ska testa din moral

mm mina fötter är sådär härligt kalla så att tårna inte känns längre. uggs härnäst kanske? orsaken till detta är en långpromenad i höstmörkret med min karl. vi har pratat igenom lite saker som behövdes, så det känns bra nu. <3
annars idag? cyklade iväg till jobbet och infann mig där lite före halv åtta, meningen var att jag och casy skulle sluta vid halv ett. vad gjorde vi då måntro? hade fortfarande öppet, kunderna fullkomligt vällde in. vad är det med högtidsdagar och människor. det är som om dom får något extra start fikasug. eller så har dom bara ytterligare en anledning till att fika mera på? mycket möjligt!
nu ska jag göra ett fotokollage och se på one three hill. puuss



king of the dancehall

först måste jag bara klargöra en sak - jag älskar att gå i inredningsaffärer! det finns inte mycket som slår känslan av nytt och fräsht. att bara strosa runt bland alla saker är ett äventyr i sig.
systra mi och jag hann avverka en hel del innan vi till slut kom hem. hon bjöd mig på lite fina grejer som i förtidig inflyttningspresent lixom, man bugar och bockar för det! hittade för mycket snajsigt jag vill ha. däribland en väldans snygg tvåsits soffa. varför ska allt vara så attans dyrt för? eller varför är inte jag miljonär ur en annan synvinkel?

nu har jag iallafall nyss svängt ihop en tacogratäng, hittade på lite och mojsade. mycket roligare så än att bara gå efter massa recept tycker jag. måste öva mig inför när jag flyttar, då måste man ju laga mat själv. så mamma och pappa får bli försökspersoner no1 här. tänkte bjuda pappsen på en farsdags middag ( jaa jag vet en dag förtidig) imorgon vankas nämligen jobb och sedan bio med sofhiedarl så han får klara sig själv då höhö. brukar ni fira mors/farsdag?

ikväll är jag väldigt död, så det blir mys och tagg för jobbet imorgon med start halv åtta. precis hur man vill spendera sin söndag va?

sleepover party

godmorgon raringar! jag och marina har nyss ätit lite frukost och snart vankas lite skönhetsfix innan syster kommer. då blir det ikea, chilli och inredningsbutiker. mmm me like! (jaa jag är fortfarande i lyckorus)
gårdagen var jobb hela dagen och sedan styrdes lite sleepoverparty at marinas. mucho nice! men hörni, jag har inte så mycket vettigt att komma med just nu, hörs sen! puss



om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd

sensation, jag är uppe och klar innan elva! höhö. sanningen är att jag väntar på mammataxin som ska ta mig till kumla, sveas och bullförsäljning. idag hade jag nog helst velat haft sovmorgon och taggat för kvällen. men icke att vi ska ha så kul.men jobb till halv åtta en fredagskväll är ju också rätt trevligt. (eller va?) däremot är det trevligt för min plånbok, niger och bockar snällt till alla tider jag får just nu, måste ju spara ihop ännu mer till lägenheten. som bytheway fortfarande ger mig fjärilar i magen och gör att jag vill dansa indiandansen när jag tänker på det. det har varit mitt mål ända sedan jag började jobba på allvar i gymnasiet att kunna vara så oberoende att jag faktiskt kan skaffa mig något eget. och nu är jag typ i mål. förstår ni min lyckan? nu måste jag bara hitta ett nytt mål (;
men hörni, bullarna väntas nu. ha en fin fredag!



help me out

vad gör man när personen man älskar sviker om och om igen?



Im gonna dance with somebody, dance dance dance

oh my what a day! började dagen med jobb i kumla, sedan styrdes handling och farsdag present åt papi. det är så simpelt enkelt att köpa åt honom för det enda han vill ha är ljudböcker. med action. och lite historia i. voilá. något mer begär han inte, farsgubben. sedan var det i princip bara hem och vända innan dansen. och som vi dansade.. nu är jag helt död så en dusch och sömn sitter fint nu kan jag meddela. måste bara kika liiite på criminal minds först, fy farao det är ju så bra!
puss


ungefär sånthär frontläge har jag intagit i soffan

im so fucking happy

ni vet kvinnan som jag väntade på skulle ringa? mitt tålamod svek mig och jag ringde upp henne efter lite påbackning från jobbarkompisarna. och vetnivadeller? jag fick den! jagfickdenjagfickdenjagfickden!jag.fick.den! alltså ååååh.. min lycka går inte att beskriva! var tvungen att göra en glädjedans på jobbet, glad vart jag. behövde verkligen det nu när allt känns lite down. och dessutom så ska jag på twilight premiären med mina bästa <3 det tar sig alltså, det tar sig!


i väntan på

mm nu är mina fossingar lena och sköna, precis som jag vill ha det! och ohmy vilken snöstorm det är ute. måste nog be mami om lite taxi misstänker jag.  för jag vet inte med er men cykel i snöyra är kanske inte min favorit direkt.
och nej, kvinnan som skulle ringa upp om lägenheten har fortfarande inte ringt. fattar hon inte att jag dör av nyfikenhet, fandå!

storm utomhus. storm inne i mig

vet ni vad eller, det snöar ute! årets (för mig iallafall) första snö faller lätt nerför marken. okey att det är världens pytteflingor men iallafall, det är fortfarande snö!
efter typ noll timmars sömn (tacka gud för att jag bytte pass med casy <3) så gav jag upp sömn efter en lång tids telefånterror. vad är det med människor att ringa på morgonen? har dom inget vettigare för sig? däremot väntar jag på ett telefånsamtal från hyresvärden där jag var och kollade på lägenheten, IH. denna väntan ger mig fjärilar i magen. jag vill veta nunuNU. nu ska jag göra mig lite fotbad och diverse spamys innan jobbet, hörs senare! puuss



jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans, jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams

just nu känns ord rätt överflödiga. förlåt, men jag är verkligen helt tom på ord, känslor och tårar. vi tar igen det imorgon istället. nu ska jag fortsätta lyssna på winnerbäck, krypa ner under täcket med missen och försöka ta in allting som hänt.

det här med morgonhumör alltså

guthenmorgen eller hur det nu är dom brukar säga? efter att min man lämnade mig imorse somnade jag om och vaknade för ett tag sen. mitt morgon humör är inte riktigt att leka med, attans den som råkar prata med mig precis när jag har gått upp alltså. måste få läsa tidningen och dricka mitt te, sen kanske jag kan kommunicera lite. och eftersom kalle är väldigt (läs äckligt trött) på morgonen så kan det skära sig lite. som det gjorde imorse. klockan ringer halv tio och hans buss går vid tio. när har inte har gått upp vid kvart i börjar jag bli nervös för hans skull. tror ni han bryr sig eller?icke! att jag känner mig skyldig för att han missar skolan finns inte i hans sfär lixom.  och inget funkar heller, börjar med lite kli på ryggen och fjäsk. icke. han skulle lika gärna kunna vara död. suckar och knuffas lite. icke. börjar tjata mera.icke.(däremot börjar irritationen väckas hos honom) tillslut när det är fem minuter kvar masar herrn sig upp. trevlig morgon, ungefär så är det varje vardag vi sover med varandra. fast helt ärligt så skulle jag sakna att inte ha det så. jag är nog rätt galen i min man ändå..
nu ska jag platta håret och sedan träff nath innan jobbet, vad ska ni hitta på? kiss



illness

idag har jag varit hemma med magkatarr, inget jag rekommenderar att man drar på sig! riktigt jobbigt är det. illamående, ett ständigt toalett springande och svälld mage. ingen höjdare med andra ord! lyckades iallafall ta mig i kragen och åka iväg och träna lite sen. kändes lite bättre efter och jag kan bara hoppas att det har gått över till imorgon. min mage är helt fuckt up alltså, har typ jämt katarr, är svullen eller bara allmänt ont. fun va! men nu ni ska jag sluta klaga och vara lite social ett tag, hur har ni tillbringat dagen?
puuss



iminhjärna


Break your happy home
Learn to sing along
To the music, to the music
Clap your hands and shake
On a summer's day
To the music, to the music

I'm falling in love with your favourite song
I'm gonna sing it all night long
I'm gonna dance with somebody
Dance with somebody
Dance, dance, dance

I'm gonna dance with somebody

When you're all alone
We become your home
We're the music, we're the music
When your love's away
And you feel betrayed
We're the music, sweet music

I'm falling in love with your favourite song
I'm gonna sing it all night long
I'm gonna dance with somebody
Dance with somebody
Dance, dance, dance

ingen annan gör dig fri, inte nu och inte sen

men godmorgon rarings! det är typ storm ute så jag har flyttat in i min ullpläd och ser på one tree hill, lyssnar på lars winnerbäck och läser bloggar. haha jag är omöjlig, kan aldrig bara göra en sak utan vill göra allt på en gång lixom. visst är det typiskt, när man väl kan få sova så vaknar jag vid 7 klar vaken och kan verkligen inte somna om, provar att lösa korsord, läsa tidningar och till sist dan browns nyaste bok, den förlorade symbolen. herremin var den är bra säger jag bara! jag kunde ju iof gått upp, men det kändes bara dumt, envis som jag är haha. lyckades iallafall somna om efter allt det där så är nyvaken nu. tänkte ta mig lite frukost och sedan ägna mig åt lite skönhetsfix och diverse. har inplanerat en suprise till sis i götet också så tänkte fixa till det. men först - frukost! nite <3

obligatorisk söndag

nu har jag fullbordat min myssöndag riktigt rejält med fruktsallad, glass och mörk choklad med systra mig, mami och djävulen bär prada. söndagar är till för att mysa på! imorgon är jag ledig (haleluja, vågen på det!) tänkte träna lite och sedan träffa min herre. inga större bravader med andra ord eftersom jag ska jobba åtta dagar i sträck sen. what can i say, i love to work?



vi älskar att dansa

last haloween

men kul att jag just råkade välta en hel glas med varm mjölk över min dator, verkligen bra kerstin! ibland har man ju skills alltså..
jag har egentligen inte jätte mycket att säga just nu, har haft en otroligt myssöndag med min älskling. däremot tänkte jag delge er några bilder från förra haloween eftersom det inte vart någon utklädnad iår
trion
vi skulle föreställa misshandlade
babe and me
och den behöver ju inga comments

RSS 2.0