heta sommardagar och rockgympa

den heta dagen började med att min gode vän marina kom och joinade mig på altanen, när vi trodde att vi skulle kokas flyttade vi ner i kobadet istället där vi trodde att vi skulle få köldskador. men vi lekte vikingar och härdade ut, efter ett tag vart det (faktiskt) riktigt behagligt. När vi tröttnat på det cyklade vi oss upp på stan för köp av tågbiljett till Göteborg. (typ ja!) sedan cyklade vi ytterligare lite till pölen och mötte upp adam och robban. det var riktigt trevligt och riktigt riktigt skönt med ett dopp. självklart har jag även lyckats med konststycket att bränna mig, (hej kräftan) men jag är inte bitter för det!

Efter mat för vissa var det dags för friskis utepass, jag anade en nalkande dödsdag pga av hettan. men jag överlevde, mycket tack vare rocktemat som var. galet roligt, galet bra låtar att skutta runt till! däremot vet jag inte om mannen till höger om mig höll med, han skrek och pustade så jag nästan vart lite rädd. inte helt okej! ledarna var förövrigt balla med långa svarta hårperuker och rockkläder, hard rock haleluja, jag gillart!

Nu har nath nyss vart här och lånat min platttång, vi gick på jordgubbsletning och gjorde smultronstrån, ni vet som när man var liten och trädde upp massa smultron på ett strån?  sjukt rart!

nu ska jag fortsätta mysa med missen och göra lite hårinpackning eller något annat tjejigt..
PUSS
kvällsdopp

en tradition i min familj är att minst en gång varje sommar åka ut till ramsjön, ta med oss kvällsmat och ta ett kvällsdopp. vi har gjort det varje sommar så länge jag kan minnas och det är verkligen sjukt mysigt. nu när syster ändå var hemma från sitt place i hettan så passade vi på. lagom när dom kom hem från landet väntade en picknick korg med nystekta plättar, omelett, sallad, stekt korv och haolumi, matmuffins,bröd och nybakt sockerkaka. puh. vilken djävla husfru jag kände mig som, riktigt hett var det också. men det var det värt för nöjda vart dom (min familj alltså.) och det var sjukt skönt med ett dopp, det är knappt som man kan vistas ute utan att typ frätas bort. ett under att jag inte bränt mig än. i kreta lyckades jag med konsverket att bli helt plommon lila haha. det smärtade kan jag säga..

Dessutom har jag varit duktig och gjort rent vårat kobad idag. nej ni läste in fel. ett kobad. det är stort, mörkt grönt, i plast och as fult, och ja det är sånt som kor dricker ur ( fast det är oanvänt såklart) pappa köpte det till oss när vi var mindre istället för en pool (fråga mig inte varför) det svalkar iallafall riktigt skönt i värmen, me like!


bastu

Just nu ligger jag i sängen lyssnandes på Beyonces nya album, galet bra är det! Ave Maria får mig nästan jämt att gråta, oc h jag ärändå  inte den som gråter sådär. utöver det är jag sur för att jag inte kunde sova längre när jag väl hade chansen, men mitt rum är en bastu och jag tycker inte om att basta när jag sover direkt..
vilket fall som helst så hade jag tänkt ge mig ut på en springrunda nu. anar att jag kommer stekas men det kan det ju vara värt tänker jag (eller inte) sen får vi se vad som hände rmed dagen, lite senare ska jag iallafall träffa Lena. hon ska ge mig en introduktion i Galvanic spa, man brukar kalla det för ett rynkstrykjärn. hon kanske ska göra mig till konsult vilket betyder att jg kommer kunna skaffa mig en kundkrets och utföra på = pengar. kan berätta mer om det sen.
Nu - springtur i värmen.

ha en bra dag!

autopilot

idag har jag gått på autopilot, lyckades med konststycket att somna på rasten. bra jobbat kerstin!
Nu - bad i grusgropen. jag smälter!
fräknar och jobb

idag var jag uppe med tuppen för att utfodra hungriga hotellgäster på scandic. 05.00 ringde min väckarklocka med ett obehagligt tjutande - som det har gjort sen i torsdags nu. att sova sammanlagt sex timmar på tre dygn är  inget jag rekomenderar. Går mest på autopilot och vimsar, fast vimsar gör jag ju iof ändå så.. vilket fall som helst, det är örebrocup nu vilket resulterar i ett fullbott hotell som är lika med över fyra hundra hungriga morgongäster som alla ska ha frukost - samtidigt. att beskriva morgonen som kaos är en underdrift. Galet!

Nu har jag iallafall nyss kommit hem efter en lång stekar dag i stadsparken med tess. (fördelen med frukostpass är att man slutar när alla vaknar, fab) det var riktigt hett och jag tror jag har fått solsting, om inte det så iallafall ett par hundra tusen fräknar sådär, dom bara odlas på mig, som en annan jävla rabatt. men riktigt skönt var det och vi hann ta igen en hel del som vi båda missat pga av dessa jobb. fast jag ska väl kanske inte klaga direkt vid närmare eftertanke.
nu ska jag fortsätta se på superfat vs superskinnhy, jag älskar det programmet! riktigt skoj, ikväll blir det mys med bästa nath för imorgon är det lika tidig uppstigning igen. can´t wait!

vad har ni för er i värmen?
puss


Out in the darkness with no guide

igår tog jag ett för mig väldigt jobbigt beslut. trots att jag hade funderat, tänkt, kännt och analyserat (bakat) visste jag fotrfarande inte hur jag skulle göra. jag älskar kalle, det gör jag. men vi är på så olika nivåer i våra liv just nu och vill så olika saker. Det är jobbigt att såra någon annan, att se någon annan må dåligt pga av en själv. men trots det så kanske det här var tvunget att hända. och jag vet att vi alltid kommer att vara vänner, även om det kanske kommer vara svårt i början, men vi har delat för mycket för att bara glömma bort varandra. Jag tror att ett förhållande ska ge mer energi än det tar, och på senare tiden så tog det mer energi än gav..

Vi har iallafall träffats och pratat idag. det känns bra, faktiskt. igår var jag nästintill otröstlig men idag så känns det på ett annat vis och jag är glad att vi allafall kunde skiljas åt som vänner. sen får tiden utvisa..Sometimes love can come and pass you by
While your busy making plans
Suddenly hit you and then you realize
It's out of your hands, baby you got to understand


terapibakning och miss murple

nu har jag nyss svängt ihop en banankaka för att ge mig själv lite terapi. ( som jag tidigare nämnt finner jag någon slags konstig sinnesfrid när jag bakar) det känns bättre men fortfarande inte bra. Och jag undrar i mitt stilla sinne om det någonsin kommer att kännas bra igen. Jag vet ju att inga bakverk i världen kan förändra det beslutet jag måste fatta, även om jag skulle önska. Jaja, mina närmsta blir glada för något att mumsa på så något ont som inte har något gott med sig som man brukar säga..

Nu ska jag boka biobiljetter till Harry Potter och fortsätta se klart Miss Murple. är inte den serien för mysig egentligen? det lixom skriker sommar om det.

hoppas ni haft en bra dag och stekt lite i solen!det här med tekniska prylar...

Ibland undrar jag om tekniska prylar bara fungerar helt normalt i tekniska atsmosfärer. Låt mig förklara - igår skulle jag starta min dator. svart, totalt djävla mörker på skärmen. jag rådfrågar marina och får till svar att den kanske måste ladda lite. Okejdå om det ska vara på det viset tänker jag och låter den va HELA dan. funkar fortfarande inte på kvällen. och fortfarande inte på morgonen därpå. Så mamma och jag åker till datoraffären. Jamen visst, inga fel på den inte. den startade helfint. tack för den!

Dagen har iallafall spenderats i stan hos marina, massa massage (ja vi är beroende), stan och glassande i solen. vi var också värsta duktiga och bakade bröd, smarr! nyttigt bröd var det också! (eloge)

Nu är jag typ död av att i princip inte ha gjort någonting.  tidig sänggång ikväll, börjar jobba imorgon igen (det suger ju lite) uppe med tuppen, klockan fem, vörjar vid sex. jamen det klarar vi!

känn ingen sorg för mig göteborg

För den om är intresserad - de där molnen jag pratade om igår förstörde min och marinas picknick rätt rejält så vi gick på stan och tröstshoppade lite istället. (ovanligt va) Slutade med att vi köpte varsina likadana stuprörstajts, ni vet sådär tajta så man riktigt får hoppa i dom, love it! riktigt nöjd är jag. det komiska är att jag och marina nästan alltid köper likadana kläder, det är inte så att vi tänker att vi kan låna av varandra utan vi vill båda äga samma plagg, (nej, vi använder dom aldrig samtidigt) på dansen brukar vi oftast ha samma outfits på oss, utan att vi ens vet om det när vi kommer dit. lite lustigt sådär.
vilket fall som helst, nu har vi precis bestämt att vi ska åka till göteborg nästa helg, min syster bor där så vi får låna hennes lägenhet. (tack!)  så det blir liseberg, det blir krogen (dom stänger sjukt mycket senare än här, typ ja!) det blir massa shopping och massa mys. sjukt värt!

förövrigt är jag nyss inkommen från en springtur. det var ett bra tag jag var ute och sprang sist så jag trodde typ att jag var påväg mot min domedag. men vet ni vad, det gick faktiskt bra. kanske att all cykling faktiskt har visat sig gett rersultat, (haleluja moment typ) på något vis så är det så befriande att springa, det är bara du, skogen och vägen du har framför dig som betyder något just då. (hej fanatiker)
Nu ska jag fortsätta se på ronja rövardotter och vänta på marina,
sola lugnt,


hej twins

picknick och tyra banks

Jag ser på Tyra Banks show, det handlar om folks knasiga matvanor. en kvinna ÅT toapapper, en annan sårskorpor och en annan hår. tur att jag redan hunnit äta frukost, inte så sugen efter det va?!

Nu ska jag snart ta och skönhetsfixa mig lite lagom, sedan ska jag och hojen ta oss till marina. Vi ska ha picknick i stadsparken, mysfaktorn på den är hög!  men jag ser massa illavarslande äckliga moln som börjar komma in. jag vill inte ha mer moln nu, jag vill ha sol sol sol!

nu ska jag tillbe solguden eller något, göra mig lite acceptabel så inte min omgivning får en chock och cykla mig iväg..
ha en bra dag, med förhoppningsvis något mer sol än vad det är i lillån just nu! puss


midsommardan

jag sitter på landet i vårat orangerie, äter popcorne, choklad och lyssnar på håkan i kvällssolen. ja det är mysigt. Midsommarkvällen började lite sådär, det regnade och var allmänt trist, precis när vi skulle cykla iväg så öppnade himlen sig och det typ bara vällde ner massa blött. vi gorde en direkt reträtt hem till nathalie där vi överläggde om läget. tillslut ställde hennes fab kusin upp på att skjutsa oss till våran fest och jag hade riktigt kul! träffade massa gamla vänner som jag inte sett på hur länge som helst, så det var uppskattat! tog sista bussen hem sen för lite efterfest hos mig med några stycken, vilka jag även fick som nattgäster sen.
Dagen har tillbringats i min soffa med pärlorna, vi har ätit brownie, sett satc, druckit te och gnatat (gnatat mest).
Idag gjorde jag även något jag funderat på ett tag nu, det känns inte bra men inte heller dåligt. mer som en sten som har lättat över att äntligen få det sagt. åh jag är så förvirrad och vet inte vart jag ska ta vägen. vad gör människor i sådana situationer egentligen?

förlåt om jag inte talar i klarspråk,  men knappt jag själv vet någonting så det blir svårt att förklara för andra då.
Nu ska jag fortsätta äta brända popcorne ( ja de är gjorda på vedugn) och lyssna på håkan.
puss


en liten peak på hur jag såg ut igår

en midsommarnattsdröm

jag har blivit håkan hellström beroende, typ det ända som spelas ur mina högtalare just nu. men fan, killen är så sjukt bra på något konstigt vis med sin lite småfalska gälla röst. kan inte bara annat än älska!

inatt har jag tänkt, tänkt, tänkt och tänkt åter lite till. fick lite personligt stöd i natten av pappa sedan också. pappor är himla bra på det sättet, dom tycks veta nästan exakt vad som behövs.. hm. jag kom väl kanske inte fram till något vettigare men fick lite klartext i vad det är som behövs,. lovar att berätta lite senare vad det gäller, men inte nu dock. det är för nytt, för osäkert, för sårbart.

idag är det midsommar vilket verkligen ska firas! mina sötaste puppor kommer hit, det blir grillning, vinsörplande, jordgubbar och massa gottiskvaller. sedan styr vi kosan vidare till midsommar fest i kårsta. om det blir som jag vill att det ska bli (och det brukar det) ska vi ha så jädrans kul, slå våra högklackade i taket och glömma våra sorger för en stund.
Iallafall så glad midsommar!jag vet inte vad jag vill men jag vet att jag ska komma dit

Jag har en oroskänsla i min kropp som inte tycks vilja försvinna hur jag än vrider och vänder. Låt det bara hända något snart. jag vill ha äventyr, action och liv. Jag vill göra allt det där jag alltid drömt om. jag vill vara galen, slå mig fri och dansa natten igenom. och jag vill göra det nu..


högljudda tennisspelare

haha dagens roligaste sportnyhet! Internnationella idrottsförbundet lägger nu fram ett förslag på att tennisspelare ska förlora poäng om de stönar för mycket när de spelar på plan. så kan det gå för högjludda.


Dagens

idag har jag då inte gjort många knop. första natten jag sov själv på över en vecka, behöver jag nämna känslan av att kunna bre ut sig över hela sängen? även om missen kom senare och skulle ha ett hörn, eller snarare mitten av sängen. steg upp vid halv två och åt min favorit frukost, grape med yoghurt, te och tidning till det så var morgonen (eftermiddagen?) fab! la mig i sängen ytterligare och kikade lite oprah innan jag typ "tog tag" i dagen. skruttade runt i mina oerhört snygga hello kitty hotpants lyssnande på håkan hellström för att överrösta smattrandet från regnet ( ja, det har öst ner hela dan) fick för mig att baka (ovanligt va) lite söta cupcakes, vilket resulterade i små söta rosa kokosbakelser, me like! Sedan lekte jag ännu mer husfru och lagade chilicorn carne tills mum und dad kom hem. det vart ju typ smarr!

dagens bravad vart dansen. den här veckan är det street som gäller vilket jag inte har dansat på typ hur många år som helst - vilket syntes också! funderar på att byta ner mig till den lite lättare kursen för nu kändes det bara dumt. tråkiga är bara att den håller på en timme medan den jag går nu är två timmar. hum, tåls att fundera på! men det ska ju vara kul också lix. haha guud, det finns ingen mer veligare än mig!

nu har iallafall kallebanan pallrat sig hit så ska vara lite social, puss osv!
Skytten

SKYTTEN Solteckenperioden infaller 23/11-21/12. Nyckelord: Aktiv/Frihetsälskare. Stjärnkonstellationen Sagittarius. (Skytten) som gett sitt namn åt det nionde tecknet i zodiaken. Den energiska Skytten är utåtriktad till sin läggning och har behov av att leva ett liv med mycket frihet och rymd. Skytten trivs bäst utan begränsningar, på resande fot eller ute i det fria. Det finns gott om spontanitet och kämpaglöd i detta ivriga eldtecken. Skytten är orädd och frimodig, alltid ärlig och rättfram. Hon går obekymrat på i ullstrumporna och verkar ta det mesta med en klackspark. Ibland kan dock Skytten av ren obetänksamhet vara en aning klumpig och taktlös. Denna frimodiga natur pratar gärna och mycket och har en tendens att späda på sina berättelser en smula. Skytten vill gärna vidga sina vyer och strävar efter omväxling och social stimulans. En stor kunskapstörst och nyfikenhet på livet hör till bilden. Skytten tycker mycket om att läsa, liksom att resa och uppleva främmande kulturer och synsätt. Hon stimuleras av spänning och äventyr i tillvaron och har ofta högtflygande planer men blir ibland överoptimistisk. Skytten vill ju så gärna att möjligheterna ska vara obegränsade. En det-fixar-sig-attityd är karaktärisk för detta entusiasternas tecken. Skytten börjar ofta sin strävan efter expansion i den yttre, sociala världen, för att senare i livet söka sig mera inåt. Den nöjeslystna Skytten, som inte hunnit börja sitt inre sökande, har ett stort behov av nya upplevelser och bör se upp för rastlöshet. Lyckobringande Jupiter är den härskande planeten. Det ger Skyttmänniskan rikligt med optimism att förfoga över, något som hon frikostigt delar med sig av. En ärlig och pålitlig läggning hör tecknet till, liksom en stark känsla för rättvisa. Skytten är varmhjärtad, humoristisk, generös och gästfri. Men välviljan och svårigheterna med att säga nej resulterar i att denna godtrogna natur ibland blir utnyttjad. Skytten har med sin entusiasm lätt för att insperera andra till att se det positiva sidorna av tillvaron och strävar ständigt efter att höja bildningsnivån både hos sig själv och sin omvärld. Ett intresse för språk, pedagogik, samhälls-och livsåskådningsfrågor hör i regel till bilden. Ett fritt och omväxlande yrke, där Skytten får möjlighet att dela med sig av kunskap, brukar locka. Vi återfinner många lärare, präster och reseledare i detta kunskapens tecken. Fysiskt associeras tecknet med levern, höfterna och låren.


 

helg, söndag, vilodag och betty

det är söndag och jag är dödligt sliten, kanske så det ska vara ändå på söndagar? för vad om inte en vilodag är de till för, annars är ju söndagar rätt så onödiga i sig lixom.

anyway, fredagen bestog av dansdansdans med marina, sedan utgång. Det vart rätt lyckat även om jag fick reda på saker som chockade mig rätt rejält och nu vet jag inte vad jag ska tro längre. lördagen var desto mindre rolig dock. efter att ha kommer hem vid 3 hos M och somnat vid 4 var det inte så populärt när klockan ringde vid 7.30. men det var bara att pallra sig upp för ett 8a timmars pass på terazza. men jag överlevde även det! + att jag räddade två tårtor, fem bullar och ca 15 bakelser från att bli slängda. tror ni jag vart poppis hemma sen eller? men om ni tror att det var rast och vila efter det tror ni fel. då var det bara att skönhetsfixa sig ytterligare för att åka till kalles mamma i nora. men jag ska inte klaga för det var mysigt och jag fick världens finaste studentpresenter i efterskott så mitt alterego är nöjd nu, haha.

nu är jag finally hemkommen, har parkerat mig i sängen, kikar lite ugly betty och gosar med missen. tänkte nog inte ta mig för så mycket mer idag, (okej fel, orkar inte) fundera lite på livet ni vet, läsa min nya glamour som jag egentligen inte ha råd med och bara mysa. sånt där man kan behöva ibland också för att orka ligga på topp!


men jaha eller vadå?

Jag är förvirrad och vet varken ut eller in. Hur kan någonting ändras bara sådär? Vad är det som får oss människor att reagera på särsilda vis utan någon som helst förklaring egentligen? Vissa saker har fått mig att vakna upp på sistone, fått mig att börja tänka efter mer, känna efter mer. Hur vet man vad som egentligen verkligen är rätt?

Jag kunde typ ha behövt en andlig personlig livscoch nu eller någonting!

regn och ananaspaj

det spöregnar ute vilket i och för sig inte gör så mycket till mitt lite melankoliska humör idag. Jag tror att det är studenten som har lagt sig och alla funderingar som "vad ska jag göra nu" eller " är det såhär det är att vara vuxen" och i panik "jag kommer aldrig mer få studiebidrag" kommer. men lugna, så snart solen kommer fram så kommer nog även mitt solskenshumör fram det med. värre är det för kalle som får stå ut med alla mina humörsvängningar. en liten eloge till han ja!

efter en mycket blöt och mycket kort regnpromenad pussade jag kalle hejdå och gick hem till mig för att svänga ihop en ananaspaj. dels för att bli av med mitt humör, (bakning tycks jämt fungera mot dåligt humör, att knåda deg är lixom som terapi) och dels för att fjäska för herr och fru hellner. Jag är totalpank och bakverk tycks göra dom lite mer givmilda av någon anledning, hm?

ikväll, eller idag är det fredag och ikväll styrs förhoppningsvis utgång med mina allra bästa! Däremot ringde mitt jobb och ville ha in mig halv 8a imorgon bitti. vek som jag är tackade jag ja (med dollartecken framför ögonen)
men inte gråter vi för det, utan slår ihop klackarna i taket och dansar tills fötterna blöder!
typ iallafall, men först raggaavslutning! nästa vecka street! har jag sagt att jag älskar att dansa?

hur som helst, ha en underbar fredag, vad ni nu än tar er för?


kalle och jag på studenten

frukost och glas

uppstigen och frukostmatad hos bästaste marina för en stund sen, vi ska försöka ta tag i dagen snart.eller tanken är så iallafall. Lite läskit nu på morgonen, marina hittade en glasbit i hennes fil, inte okej! vi vart livrädda men kom på att det förmodligen kom från musliburken som var trasig, men iallafall lite flashbacks med kycklingen och det fick man ju..

ikväll blir det dans, som det har varit hela veckan och kommer vara hela nästa vecka också, lov it! men sån här pain har jag nog aldrig haft förut, det har kännts som om jag blivit misshandlad av all träningsverk. Tur att jag kan lura kalle att massera mig, annars skulle min nacke ha behövt stödkrage av alla nacksving vi gör.

Dags att sätta fart, ha en bra dag!


för jag har tagit studenten!

Jag har gjort det, äntligen så har jag faktiskt gjort det! Studenten så klart! En sådan himla befrielse, fast det har fortfarande inte gått upp för mig än att jag inte kommer gå upp och gå till skolan igen i agusti, att jag aldrig mer kommer få något studiebidrag, att jag typ nu klassas som vuxen. Galet är vad det är!  Iallafall så vad dagen hur bra som helst!

Senaste dagarna har spenderats med vännerna och bara njutit av ledigheten och att allt är över. även om jag nog kommer sakna allt och alla!

Bad boys,

Lilla My har egentligen inget med det här att göra men hon är så söt så hon fick vara med iallafall,
anyway jag sitter och diggar till bad boys samtidigt som jag inväntar att min brownie ska bli klar.
 
vaknade upp med min kalaspingla imorse, (nej inte kalle) sedan bar det av till skolan för uttömning av skåp. eh ja, det kändes typ rätt rejält skönt! fast samtidigt lite sorgligt på något vis att veta att efter den här veckan kommer man aldrig mer komma tillbaka dit och härja,plugga, gråta eller skratta. Nu ska man lixom stå på egna ben, och ärligt talat så skrämmer det mig lite..

efter det vart det en tur upp på stan i regnet och sedan jobb på Terazza, jag var en liten lurifix och tjuvade med mig massa gotti hem, så nu är skafferiet fullt om jag säger så. Dessutom behöver jag allt fjäsk jag kan komma åt nu om jag vill att mor och far betalar mina naglar till studenten, dom är ju inte gratis direkt. vill man vara fin får man lida pin. i det här fallet min mamma och hennes plånbok. Jag vet, jag är hemsk.

hoppas ni inte har regnat bort idag!

solning

min dag har i princip bestått av solning, så jag har inte så mycket att komma med däremot så är jag givmild och
bjuder på en bild från idag, dock svartvit för att skona er från att bli bländade av min vita hy!det kallas syskonkärlek


RSS 2.0