det här är slutet på vår film

hemkommen från jobb, har mumsat frysta jordgubbar och te i brist på mat i kylskåpet. ser på sex education och lyssnar på oskar linnros. funderar över livet. hur saker och ting kan bli. hur vissa saker är ämnade att bli och vissa inte. hur saker man trodde skulle vara för evigt inte ens blev till hälften och hur personer man trodde man kände inte alls är samma som för några år sedan. hur man kan förändras så mycket att man inte ens känner den man en gång höll närmast hjärtat.

As long as the wrong feels right

igår hade vi personalfest på wobblers med världens godaste tapas och världens bästa arbetskollegor. jäklar vad kul det var! vi drog vidare till ritz för lite dans innan jag drog vidare strax när dom stängde. kröp inte i säng förräns vid fyra, lagom trött sådär. söndagen har spenderats med jullan och sandra på nora marken och sedan en tur i skogen med charlie. storstädning, storhandling och räkningar har också fixats. inte fy skam! älskar att ha en etta, den går lixom att städa på ett litet kick haha! ikväll har jag bara myst framför dphw, för skönt! här kommer lite bilder från modevisningen igår! puusss

blow my mind

hej finingar! är nyss hemkommen efter en hel dags modellande på krämaren. vid 8a var vi där och var klara vid ungefär halv tre. det gick bra, trots att jag hade varit dödligt nervös innan inför att gå i changes underkläder, vilket innebar, spets, stayups och pushup. men det gick bra tillslut! och som pricken över iet så vart jag erbjuden lite modelljobb utan av en prfirma som var där. kul! det är ju inte säkert att det blir något men iallafall!
nu kommer snart sandra hit och socialiserar lite, sedan taggar vi personalfest och utgång! awsooome
när jag gick balmodell i våras

roadtrip

jag är nyss hemkommen efter en spontan roadtrip genom fjugesta & laxå med sofhie, anton och adam. vi har besökt ett äckligt gammalt ställe, varit vettskrämda, besökt "bögringen" och skrattat. nu ska jag och mitt sönderbrända face sova. imorgon är det jobb och sedan äntligen en jobb F R I helg! eh hur länge sen? minns inte ens!
förövrigt vill jag bara ge mig själv en fet käftsmäll för att jag är så klantig och inte bara kan hålla tyst, lida lite i det tysta och sedan låta det gå över. nej jag måste givetvis öppna min stora käft. ÅH. hit me. vill bara sjunka genom joooorden. typ nu!

wake me up when september ends

det är augusti och idag hade jag vantar när jag cyklade till jobbet. man ba va? vad hände med vädret och sensommarn? plussa på en förkylning på det också, ligger små papperstussar över hela lägenheten, ser ut som i den där reklamen som gick för ett tag sen när hans kontor svämmade över av pappersbollar. haha. vilket fall, nyss hemkommen från solariumet med krille och ska snart göra mig lite vacker. ikväll vankas trevligt umgänge på mollys och sedan är tanken lite mer äventyr. kan bli galet trevligt!

burned

gud hela jag luktar bränt haha. var och fusksolade lite solarium med kristoffer nyss. även om jag mest får fräknar så är det alltid skönt med någon färg iallafall! urk, har shoppat idag igen, min ekonomi vill bara gråta och min lägenhet börjar se ut som en garderob. dagens i-landsproblem typ! men vaadå, man kan ju inte gå runt som en trashank ju! anyway, börjar vid nio imorgon sedan blir det träning, solning och massa mys med S. puss på er
lite sånt här vore ju inte helt fel

my baby takes the morning train

godmorgon! är nyvaken och ska bara gäspa klart lite sedan bär det av mot friskis för öite morgon gym med natalie. älskar att bo granne med friskis haha. efter det blir det hem för frukost och sedan iväg och pröva ut kläderna inför modevisningen på lördag. nervöst, ja! men hörni, nu måste jag rusa - gymmet kallar!
pusspåer

I can't tell you what it really is

och det känns som om någon har stampat sönder mitt hjärta för jag känner ingenting längre.


Just gonna stand there and watch me burn

inatt sov jag med två täcken, mjukisbyxor + strumpor. sa jag att jag frös? ahej höst!
igår sprang jag som en skållad råtta på jobbet, det var folkfesten och folk verkligen överallt. men hej, mina lattesills fick övas så det var ju bra iof. kom inte därifrån förräns vid elva någonting och då vart det trevligt umgänge, me like. nu ska jag iväg till jobbet igen, roligare söndag än så blir det nog inte!

det är dax för fredagsmys

började min morgon med ett gympass på friskis med lunkan. gick förvånansvärt bra med tanke på att jag inte gymmat på hela sommarn, fast tusan vad svag man blitt haha! anyway, sedan fick det bli lite frunch innan jobbet kallade. fjorton till tjugo, sedan var jag riktigt sugen på utgång men inte mina vänner + att min hals fortfarande kraxar värre än kråkorna så det fick bli det lilla lugna för mig. popcorne + funlight + smallville. man behöver sånna fredagar också ibland. (inte alltför ofta) imorgon vankas jobb från ett till typ tio eller frammåt. det kommer vara sjukt mycket att göra eftersom det är folkfesten precis utanför jobbet så det blir en tidig kväll ikväll har jag en känsla av. äh varför lurar jag mig själv, det kommer det ju inte allste bli! men det känns bättre att säga så!

älskling

har glömt att visa mina nya älsklingar <3

I can only tell you what it feels like

röst eftlyses, har helt tappat den sen igår. låter som en ringrostig kråka haha. är iallafall nyss hemkommen efter en mysig filmkväll i baronbackarna med absolut världens sämsta film! helt otroligt haha. jag och anton fick för oss att vi ville göra något läskigt på hemvägen vilket resulterade i att vi hämtade upp krille och åkte och solade. väldigt wild and craazy sådär. så nu är man några hundra fräknar brunare. vi måste ju få lite färg innan vi ska gå modevisningen nästa helg. så nu blir det sol varannan dag, kul att lysa uppe på podiet annars haha. men hörni, nattning nu! <3

tack hej fuck dig jag har fått nog

och den sista biten förtroende jag hade kvar för dig har du skickligt tagit ifrån mig. Du kunde lika gärna ha spottat på mig. den respekt jag hade har du effektivt raderat ut. för mig är du inte någon längre. det finns vissa saker man integör, men du har tydligen inte fått lära dig dom reglerna och jag vill bara sparka slåslåslå på dig för att jag var så dum och trodde på dig, gjorde som du ville, lät mig luras. tills nu. det gör mig ingenting längre men det är sättet som gör ont. stilen, alla ord, allting. att komma och knacka på min dörr samma kväll gör dig tydligen ingenting. inte mig heller längre. pärlor åt svin!

But that's alright because I like the way it hurts

hej fina ni! jag vet, min update suger men ni vet hur det är. man ska hinna med tusen saker nu för tiden och då blir ju vissa saker lite lidande..
lilla huvudvärken idag milt sagt. Joel fyllde 20 år igår (grattis igen!) så det var födelsedagsfirande för honom på satin med förfest först. det var riktigt lyckat och massa bra folk så det är huvudvärken mer än värd! :)
nä jag ska försöka pallra mig upp snart, jobb 11-16 sedan hörde jag talas om solning och filmtittande? låter bra för mig!
pusspåer!
joel och eklöf på midsommar

we´re gonna dance

i helgen har jag jobbat, dansat, druckit rosé, umgåtts med mina fina, utbytt kamratskap, skrattat, fått akupunktur, cyklat, myst and so on and so on..
igår var jag, marina och martina på satin och drack rosé, dansade och hade det väldigt bra! <3 idag fick man minsann ta igen det med råge. jobb 11-17.15. behöver jag ens nämna att det vart lite för lite sömn och en aningens för mycket rosé? dagen gick rätt bra ändå, trots en något seghet/huvudvärk. efter styrde jag dejt - med mig själv! haha. hyrde film & köpte gottis. det var jag värd tyckte jag. valentines day blev alltså min filmdejt ikväll, den var mysig och extra plus i kanten då det bara var kända skådespelare med, me liky!nu är jag insmord i bus och tänkte se lite CSI innan jag väntar på john blund. sov gott!
bjuder på en gammal bild back in the days

teatime

hej raringar, slutade jobbet vid två idag. hade tänkt handla lite efter så när jag står i kön och ska betala vad tror ni jag upptäcker då? ingen plånka! det var bara att tacka och säga tack men nej tack. piiinsamt kerstin!
anyway, sen kom marina för lite te, skitsnack och massage. hade egentligen tänkt träna men både hals och mage har ju vart så fuckt up så tar en tur innan jobbet imorgon istället och satsar på filmmys med sandra ikväll! en inte helt fel torsdag med andra ord! vad har ni för er, tell me!
en photoshopad bild på marina & mig förra sommarn

i love the way you lie

hej raringar, nu drar jag och min något superbrända nuna och beger oss till jobbet, efter det vankas umgänge med marina, träning och lite filmmys, bra dag med andra ord!
det bästa av allt?  snart helg- vi satsar på utgång!
puss!

min mage och jag

på sista tiden har min mage verkligen fuckat ur totalt. inatt t ex vaknade jag av ett enormt illamående och en sugande känsla i magen. försökte somna om, gick ju sådär va. fick gå tidigare från jobbet till vårdcentralen för andra gången på 1 1/2 vecka. dom kan inte konstatera något annat än att det bildas luft i tarmen typ. så efter en kväll med smärtor, illamående, krampanfall och yrsel fick jag lov att sjukskriva mig. jag AVSKYR att sjukskriva mig, känner mig så ynklig men förhoppningsvis så är det värt det!
ursäkta klagoinlägget men fan, mitt humör är ju inte på topp efter en sådan här dag!
vi är inte vänner just nu, magen och jag

But their half-hearted smiles tell me something just ain't right

det gör ont att inse vissa saker. det gör förbannat ont att inse att ibland måste man bara släppa taget. och det gör ont som in i helvete att göra det..
men jag antar att det kanske är värt det. sen, snart. om ett tag. imorgon. en månad. ett år. det kommer vara värt det i slut ändan

keep gate closed at all times

idag är jag på ett humör där jag hatar alla! dessutom känns det som om min kropp har gått in i sömnläge. det kan ju dock berå på noll sömntimmar pga av min mage som har krampat i fyra dagar nu. så fort jag äter så krampar den och blåser upp sig. var på vårdcentralen igår och fick tabletter så jag hoppas det hjälper nu bara..
nog klagat! ikväll ska jag på bio med sis istället, behöver lite annat att tänka på :)

and I ask myself

min rädsla driver mig till vansinne ibland.
och jag undrar om det alltid kommer att vara såhär?

Joseph Gordon-Levitt

har fått upp ögonen för den gamla tredje från klotet skådespelaren Joseph Gordon-Levitt,
älskar sådan stil på något vis

RSS 2.0