Inception

jag är nyss hemkommen efter en bio med sis och filmen Inception. alltså vilken sjukt bra film. nästan orgasmframkallande! sjukt smart och sjukt bra! trots att den var så lång så fick jag inte myror i benen en enda gång, och det ni mina vänner är ett riktigt bra betyg för att komma från mig! till och med på avatar (som jag avgudar) höll jag på att dö i slutet av att bena spratt så då kan ni ju förstå hur bra jag tyckte Inception var!
nu ska jag glo lite film, imorgon jobbar vi nämligen 9-16. natti!

och jag lever för ikväll

igår var det onsdag, ritz och veronica maggio. fan vilken tjej! gravid, superliten och gör ändå ett riktigt bra framträdande. det tackar vi för! dessutom träffade jag mina chefer och en hel del både ex kollegor och nuvarande. haha så kul! mindre kul idag dock .. ska försöka rota fram något anständigt och sedan släpa mig till jobbet, CYA

supersize vs superskinny

ser på supersize vs supserskinny, veckans höjdpunkt typ! älskar att se hur sjuka matvanor folk har haha.
känner igen mig en hel del i programledaren, hon som testar massa olika dieter och träningsformer på jakt efter den perfekta kroppen. jag är exakt likadan! jag blir aldrig nöjd med mig själv. det finns alltid något jag inte tycker om på mig själv. varför är det så att man aldrig blir nöjd för? om jag får komplimanger för min kropp tror jag genast att personen är ironisk eller ljuger bara för att vara snäll. jag har blivit min egen perfektionist och strävan efter perfektionen tar upp allt mer tid än vad den egentligen borde göra. varför vet jag egentligen inte. för jag kommer ju ändå aldrig bli nöjd..



it wasnt meant to be

tror ni inte det börjar bli höst igen! borta är dom varma sommarvindarna och ljumma nätterna. inatt sov jag med dubbla duntäcken plus strumpor - och frös iallafall! det var den sommarn det, vi tackar det för det lilla vi fick iallafall!

samma sång som spelar på min grammofon

om det ska fortsätta vara höstväder i juli kommer jag slita av mig håret snart. vart har sommaren tagit vägen? varma vindar och heta stranddagar? nu är det regn, moln och absolut noll värme.. härligt!
har precis matat i mig lite frukost, sov riktigt länge idag för att sedan starta med en nätt joggingtur. nu tänkte jag hoppa in lite i duschen, sedan jobbar vi tre till nio.
jag och soulsister sofhie på oskar linnros i onsdags

If you snooze you lose!

jag ser på yaya flickorna gudomliga hemlighet och mår illa som ett svin. laktosen blir bara värre och värre, mår illa/spyr nästan så fort jag får i mig något med laktos alt gluten i. hel knäppt att det är utav båda två? aja nog om det trevliga ämnet!
I fredags var jag ledig och det styrdes party hos mats i kåvi för att sedan ta sig vidare till allas vårat älskade frimis där det skakades lite roompa innan jag fick sällskap hem.
lördagen var det jobb, det är ju tur att man har bra kollegor säger jag bara! (; efter det vankades taco och filmmys.. mumsimums typ! haha
idag vaknade jag till ett ihållande regn, man ba yeey höst! eller? njae inte direkt va! iallafall, jag och tess bestämde oss för en söndagsfika och eftersom jag älskar mitt jobb fick det bli soleo, (hehe). sedan gjorde jag något som jag skulle gjort för alldeles för länge sen grovstädade min lägenhet för attans vad stökigt det var! men nu kan man se golvet igen och nästan allting skiner. så det är frid och fröjd på järnvägsgatan så att säga. (bortsett från laktosbiten då) där fick ni er en liten update om mitt liv haha.
C YA
jag & jullan i fredags
sandra & cajsa
Cajsa & kristofer
jag, björn, sandris & mats
det vart lite bad för vissa också ..

en sommardag i juni


Horisonten är nån annans konstruktion

godkväll, jag är nyss hemkommen efter en liten biltur med kalleman och en visit i lillån hos familjen Hellner som jag inte sett på typ två veckor, galet! jag sitter och lyssnar på oskar linnros som går på repeat i mina högtalare, filosoferar lite och har smörjt in mig från topp till tå med BUS. jag använder mig av apotekets ACO sunkissed bodylotion. den kladdar inte, lukar inte så mycket och ger ett bra, jämt resultat. perfekt för min vampyrhud med andra ord. rödhårig och pigment funkar bara inte.. dom hoppade över mig tror jag.
idag har jag jobbat som sagt, tio - arton med en liten nätt baksmälla som jag faktiskt trodde skulle vara värre än den var med tanke på gårdagens intag (hehe). men det gick bra och jag kom hem levande.
imorgon är jag l e d i g. tänkte börja dan med en morgonrunda, känner att min kropp inte riktigt är vad den har varit (?) hm. sedan tänkte jag faktiskt förära min familj med ett litet besök och hallonplockning. vad kvällen har att erbjuda återstår att se, tacomys eller party. det är ju frågan gott folk! vad ska ni göra?
nu - sleeeptime!

bara för att

varför är det alltid lättast att förkasta dom som står en närmast? varför är det alltid lättast att behandla sina närmaste som en påse skit istället för en ny bekant? varför är det så att man alltid trampar på personer när man inte längre behöver dom? är på dåligt humör och undrar vad det är som ger andra rätt att dra folk i skiten bara för att?

Från och med DU

igår spelade Oskar Linnros på ritz. herremingud vad bra han var! det var ett riktigt bra drag, ni vet typ tusen skrikande, fulla, tjejer (inklusive mig) men gud vad kul det var! och han är ju så snygg så jag vill bara dö haha.
nu har jag nyss matat i mig lite frukost och ska försöka göra något med mitt yttre. jobbar tio - arton och hur det ska gå blir ju kul att se. det vart ett antal glas igår + en rätt sen hemkomst men det var så djävla värt det! pusspussspusss

klädångest någon?

väntar på min skjuts till förfesten och sitter fortfarande med FET klädångest, ni vet när verkligen INGET passar, man ba yeeey! fan, måste rota lite till i garderoben. iallafalll, ha en awsome lördagskväll!

frukost

frukost för två på järnvägsgatan

Come on baby turn the lights off

nu sveper jag till jobbet i min nya blommiga tjol. jobbar tolv - tio ikväll så blir väl kanske inte så mycket roligare en såhär idag, satsar på imorgon istället!
mitt kamera batteri har förövrigt dött, därav bristen på nya bilder! men luugn folks, det kommer! ha en super fredag! C YA



I could still hear it inside my head

det är konstigt, för så fort man blir singel så blir man den där singel kompisen. som alla ska tussa ihop sin kompis med, tredje hjulet som alltid är ivägen på något vis. som passar att parta med men inte att ha fina middagar med.. jag vet att det inte är med flit och att jag låter bitter nu. det är bara det att jag hade glömt hur det var. i två år har jag haft min andra hälft att luta mig mot och känna mig trygg med. nu är den tryggheten undanryckt som en matta under fötterna på mig. och det gör så förbaskat ont! och tankar som vem är jag nu cirkulerar i mitt huvud. även om detta är en fas jag tror att de flesta går igenom så hjälper det mig inte när jag ligger ensam om nätterna och undrar om det alltid kommer vara såhär nu..

smälter bort snart..

en inomhus pool i min lilla etta vore ju inte helt fel just nu!

This is the same old dance that you already know,

puh vilken värme, sådär som man knappt kan andas lixom. jobbade idag men det var så lite folk så jag fick sluta tidigare, det tackar vi för. nu styrs det kvällsdopp och picknick med familjen istället. alltså det här låter nog lite cheesy men fy vilken bra familj jag har, mina syskon är lika mcket mina bästa vänner som systrar. det är en väldig trygghet som faktiskt betyder himla mycket!
just nu är jag så förvirrad, man vill åt ett håll men går åt ett annat. det känns som om jag irrar runt i en cirkel och kan inte hitta ut.. när vet man egentligen?

baby we were burn to run

godmorgon eller något. hoppas ni mår bättre än vad jag gör för oj vad jag inte mår som jag borde. staplade hem med skorna i handen runt fyra. men det var en värd kväll trots att den inte innehöll någon björn rosenström. Satin, rosé, sis och bästa vän. kan det bli något bättre än bra med den kombin då? nejprecis! även om man får igen för det idag så att säga.. jag ligger och mjukar upp med lite bruse springsteen av någon anledning. hur var eran fredagskväll?
igår gick jag en barrista kurs på jobbet, man tror inte att det kan vara så avancerat att göra en cappuccino men oj vad fel  man tar då!  mer om den sen för nu måste jag vila ögonen lite och få liv i sällskapet här. puss


marina och jag i götet förra sommaren

PtotheAtothe RtotheTtotheY

ibland blir det ju inte riktigt som man tänkt sig alltså! vi hade ju planerat trevligt umgänge i nora ikväll med matlagning och björn rosenström. men efter lite funderingar så ändrade vi på oss, slår två flugor i en smäll och tar rosenström + utgång på onsdag istället och så slår vi klackarna i taket ikväll istället. så nu kör jag lite skönhets fix innan jag möter upp ett par raringar!
hoppas ni får en awsome fredags kväll!
en utav alla utgångarna förra sommaren

jag har salt i hela håret och sand i sandalen

goodmorgon. inatt var första gången på typ hela veckan som jag sov själv. skönt men lite ensamt sådär va. ni vet när man bara ahaa nämen oj jag kan ju sträcka på mig. och så gör man inte det bara av gammal vana. iallafall, snart vankas jobb och sedan ska jag till nora och se ingen mindre än Björn Rosenström. haha oj vad jag älskade hans låtar när jag var mindre. nu är det väl mer själva grejen än Björn som lockar men iallafall, det blir nog kul! tycker ni om honom?

we will rock you

ikväll har jag skuttat i skytteparken till rockmusik. ledarna, som för övrigt är de allra bästa på hela friskis var utklädda till rockare i sann rockanda. det var musik som TNT, rockperuker, skjorta och slips, snacka om att gå all in för det! anyway, det var riktigt tufft och svettigt  - precis som jag vill ha det! haha.
nu har sis nyss vart här på en pratstund, inte bigsis alltså utan middlesis. heeeh.
fick ytterligare lite besök så nu styrs new moon, puss och godnatt!
systrarna Hellner

På väg mot en ny dimension utan att veta min slutstation

guuuuuuud vad jag låg kvar eländigt länge i sängen idag. inte okej. jag hade planerat en effektiv dag med springtur, badande osv. men icke pga av sura vädergudar eller något? iallafall, när jag tillslut masat mig upp vart det lite promenerande och sedan åkte jag hem till bigsis där vi åt jordgubbar/bigaråer, drack te och så spådde hon mig i äkta österländsk anda. sånt där är så himla spännande alltså. bara genom att veta vilket år,datum och tid jag är född så kan hon räkna ut hur jag är som person, vem jag passar med osv. läskigt men himla fashinerande. med hjälp av det har jag kommit underfund med många saker om hur jag är som person. läskit.. tror ni på sådant?
nu ska jag träffa marina för lite träning, se ya!
jag och bigsis på våran andra systers student för några år sen.lika?

Medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring

Godmorgon! hoppas ni har sovit bättre än somliga andra. ni vet sådana där nätter när man bara vrider och vänder på sig. det är för varmt. det är för bullrigt. det är för ljust. det är för kallt. telefånen ringer. fyllesmsen haglar in osv osv i all oändlighet tills man är helt klarvaken och undrar hur det här hände när man faktiskt var i princip däckad när man gick och la sig. brukar ni också få så ibland eller är det bara jag?
förövrigt så suger ju vädret riktigt rejält idag och jag som hade planerat en dag på sjön. men ser ut som om jag nog får ta och göra några små prioritetsändringar där va. anyway nu ska jag försöka masa mig upp, ha en fin dag!



in my head

alltså är det bara jag eller ger inte rödlök en riktigt äcklig eftersmak? att jag aldrig lär mig lixom. åt en sallad på jobbet med pyttelite rödlök i, det var typ vid sex och jag känner fortfarande smaken. trots diverse tuggumin man ba uäh typ. fast i övrigt är det ju gott. haha åååh vilka problem man har alltså..

påtal om något halv ofräscht, har nyss sett några avsnitt av SATC, i sista avsittet handlade det om sjuka sexvanor, haha gud vilka fetischer människor har egentligen .. men lite fascinerande är det allt.
anyway, var ju på stan innan jobbet idag och hittade ett par riktigt fina plagg, bla en gammeldsrosa skjorta i siden typ, kommer nog bli en riktigt favorit!

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut

godmorgon! vaknade upp bredvid två raringar imorse. vi var på satins uteservering ett tag innan vi gick hit och totalt slocknade. vi börjar bli gamla haha. nu har dom iallafall dragit vidare efter lite frukost och jag ska börja gör mig iordning. det vankas jobb klockan tre och innan dess har jag siktet inställt på lite shopping, hehe. ska bara vila lite först, det känns som om min hjärna är helt mosad av någon konstig anledning?
förövrigt saknar jag min mittbena och långa lugg, varför vill man jämt ha det man inte har? dagens i-landsproblem typ..

Coming out your mouth with your blah blah blah

ny styr jag lite umgänge, tjing!

There were days when the sun was so cruel

Godmorgon! jag vaknade nyss utav att min granne spelade svenska hits och hoppade så att mina tavlor höll på att ramla ner. man ba, yeeey! vad lider du utav? varje morgon mellan halv tio och tio utspelas detta scenario. jag vet inte vad människan gör. dansar? städar? vilket fall gör det mig galen, hon kunde väl iallafall spela något bra?
för att fortsätta min klagovisa; vart har solvädret tagit vägen? jag som hade planerat en dag på stranden med sandra och hennes nyinskaffade cockerbebi Charlie. det verkar som om det får bli mys istället om det ska vara på det här viset! fast det är ju minst lika trevligt för det!
Igår hyrde jag och Nathalie filmen Taking Woodstock, jäklar vad bra den var! mer sånna festivaler säger jag bara!
nu ska jag masa mig upp för en springtur, då är det iallafall skönt att det är moln iof (;
vad har ni för er idag darls?
bjuder på den här inte alltför smickrande bilden på hur jag känner just nu inför min granne

Jag ville skriva en liten visa, där ögonblick blir till evighet.

FY vilken dålig uppdatering idag men oj vilken bra dag jag har haft! den har innehållit en morgonrunda med Lady Gaga, sol och bad, shoppingtur och jordgubbar med mjölk - allt med bästa vän som jag inte sett på över tre veckor. galet!!  nu ska vi strax pimpla lite mer te och se på pirates of the carrabean, tröttnar aldrig på kombinationen Johnny Depp/ Orlando Bloom. mmmmums! Dessutom köpte vi förjäkla snygga linnen idag - med the beatles på. kan inte annat än älska!

i vintras någongång

they call it picknick

jag har haft en supermysig söndag, tills alldeles nyss dock.. tror jag ätit något dåligt för helt plötsligt började jag må jätte illa och jaa, resten kan ni ju kanske räkna ut själva!
anyway, efter jobbet kom familjen hellner och hämtade upp mig för picknick och bad ute i sottern. det första jag gjorde var att slänga mig i vattnet. hade stått hela dan utomhus i baren. så äckligt varmt, men man fick ju färg iallafall! ;D nu ser jag lite desperate och försöker återhämta mig från min lilla attack. niiiice. eller något!
aja, kvllen började ju bra iallafall.. :)
4
för tre år sen på en liknande kvällspicknick. hihi liiiiten

if you going to san francisco

godmorgon! jag håller på med lite skönhetsfix inför jobbet om en timma.. min semster som skulle ha varit två veckor blir istället obefintlig. man ba i love my work. elleeeeer? börjar känna mig så jäkla sliten på något vis. svårt att förklara, jag är ju bara tjugo då ska man inte vara sliten? känner iallafall att det är dags att utbilda sig nu, skaffa sig ett yrke man vill hålla på med jämt, om ni fattar?
efter jobbet styrs det bad och picknick, låter vl inte helt fel kanske?
puusss

för vi har solen i ögonen

godmorgon sunshines! jag och marina har nyss vaknat och tänka ta med oss lite brunch till pölen, det ryktas om sol och 30 grader idag, inte heeelt fel va? synd bara att somliga börjar jobbet fem - tio. men lite får man väl offra!
Eclipse var riktigt bra! faktiskt den bästa utav de tre filmerna. och det bästa av allt var att Bella inte stönade lika mycket som förut, det var bara ibland ´man kan antyda några små stöningar här och var. men jag klandrar henne inte.. jag hade nog gjort likadant som sagt (;
brunch var det, ha en fin dag!

för vi dansar och du har så mjuka läppar

har nyss legat i stadsparken i typ fyra timmar och solat, hur skönt? FÖR skönt! min syster kom på slutet och joinade mig med lite jordgubbar och skitsnack. inte för att skryta, men farao vilka bra systrar jag har!
nu är det iallafall skönhetsfix som står på schemat, för ikväll är det Eclipse som gäller! åh vad jag verkligen hoppas att den värd! är det bara jag som stör mig på att kristen hon som sperlar bella stönar i typ varje mening? det låter som att hon är nära till orgasm så fort hon öppnar munnen! men det iof, det skulle jag också göra om jag hade både robert pattinson och Taylor Lautner som motspelare..

Jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen

men alltså hur fint väder? FÖR fint väder! och jag sitter inne, meen lugn vänner det är bara tillfälligt innan jag ska svida om till bikini. dagen har hittills bjudit på akupunktur för äckelmagen och sedan en tripp till nora för lite nora glass. mitt sällskap höll på att sätta i halsen när jag sa att jag aldrig ätit det förut. tydligen något man var tvungen att göra. så nu kan jag ju stryka det på min lista att göra innan jag dör.. typ.

midsummer

jag firade midsommar på kristofers land i katrinelund! det var lugnt den bästa midsommarn hittills, annars har ju högtider en tendens till att verkligen suga men den här gjorde allt annat än det! trots några "små missöden" haha. så här får ni utav mig, midsommar 2010 i bilder!
det var badande
kubbspelande
dans runt världens minsta midsommarstång
som sagt
solhäng
vattenpipa
snaps och visa!
grillmasters
mycket sånt här
lekar
somliga kände för kullebyttor
just chilli´n
bad som sagt
påfyllning haha
brygghäng
lugnet efter stormen

jag vet att alla tror att om himlen finns är jag förlorad

jag har tagit en paus och blidat min tid ett tag nu, koncentrerat mig på andra saker i mitt liv! men nu börjar det klia lite i fingrarna igen så nu tänkte jag sätta igång!
den senaste månaden sedan vi hördes sist har jag hunnit säga upp mig och börja ett nytt jobb. blivit singel. firat midsommar med världens bästa människor. tagit årets första sommardopp. hängt med mina fina. shoppat. gråtit. skrattat. levt ..


RSS 2.0