ikeakalaset

hola mis amigos! idag började jag dagen hos min bästaste vän,vi hade planerat en fet utgång men det slutade med att vi hamnade i soffan med en stor portion skitsnack och godis, minst lika bra egentligen! dock vaknade vi båda med en känsla av att ha blivit överkörda under natten. mycket märkligt fenomen!
efter det dansade jag mig hemmåt där det begav sig till ikea. tvåtusen riksdaler gick mitt kalas på, men ack så mycket fint och bra jag fick för dom! att jag kommer få leva på vatten och bröd ett tag är ju en annan sak..

eftersom det här är min "sista" helg jag bor hemma så blir det mys för hela slanten. inte mig emot alltså. imorogn blir det till att packa klart verkligen allt (vilket är en hel del hehe) för på måndag är det jag som flyttar in på nygatan. tjing!
en evighetsdag

herregudars, den här dagen känns evighetslång.tur att det snart är sussdags alltså! vaknade morgonen bredvid min bästa ( eller vaknade och vaknade, jag har bara halvslumrat hela natten, ytterst irriterande) vid fem, då var det bara upp och hoppa till jobbet. som tur var hade min karl lovat att skjutsa mig. love på hans bil! <3 (och honom förstås hehe) slutade redan vid tio så vi tog en sväng till marieberg och brände lite pengar. ett brett midjeskärp och underkläder + massa inredningstuff. sjukt hur mycket pengar det går åt bara till inredning egentligen. fast vill man ha det fint så får det väl kosta lite antar jag? utöver det har jag hunnit dansa, baka, telefongaggel och packat. det börjar närmar sig och jag är inte klar för fem öre. ohmy, men det ordnar sig nog, hoppas jag (;
nu ska jag dö lite i soffan framför so you think you can dance. galet bra!

tagit mig i kragen

det nya året har varit rätt omtumlande minst sagt, därav min ovanligt usla update. jag har varit rätt nere, min farmor gick bort på trettondagen och på det jobbade jag mer än 100 % vilket nog är tillräckligt för vem som helst att bli lite depp. men idag tog jag ledigt och har bara myst, tränat och sovit så nu är jag på g igen, så lätt blir ni inte av med mig ;)
på måndag flyttar jag äntligen till lägenheten så det är en hel del som ska fixas inför det, och inte att förglömma packas. herreguud det är galet hur mycket man egentligen har samlat på sig under 19 år, helt sjukt! snart kommer min herre som tog körkort igår (haleluuuja, gissa vem som kommer få köra runt på mig?) vi ska packa och mysa, hur nu den kombin ska gå ihop, men det lyckas nog! utöver det funderar vi på att bli med hund också. ja, jag vet att det är en hel del jobb men seriöst, det är det värt! den som lever får se, kanske bör flytta in först iallafall ;)
sköt om er darls! puuss

im alive

joni, lite update mellan jobbet vore kanske på sin plats. imorgon jobbar jag tolv timmar, sex till sex det är ju naaaaaaaaaais!? förövrigt fick jag reda på att jag får flytta in i lägenheten tidifare, alltså den 18 januari vilket är ungefär om två veckor. OHMY. måste börja packa. typ NU. hörs mellan varven babes, så länge får ni en bild från nyår, ciao

the first day of the year

godmorgon raringar! (för ja, jag har nyss vaknat) hoppas ni mår bättre än vad jag gör, jag är så bakfull så att jag bara vill gråta och mitt huvud dunkar värre än vad en hammare gör på morgonen! men det är fan så värt det, för gårdagen var riktigt bra! vi började ju här med middag innan vi begav oss till en fest i hovsta, innan tolvslaget vandrade vi vidare till ytterligare en fest för att fira nyåret där och sedan tillbaka igen. där har ni en kortis version av kvällen. det ända jag inte fattar är varför folk jämt och ständigt måste vara så dräggiga när dom går på fest och sno alt. förstöra allting? riktigt äckligt dålig stil! ja fy på er!
nu har jag och kalleman sett klart på ett csi avsnitt och intagit lite föda. tror nog inte det blir några större bravader ikväll förutom lite bio med avatar. bra start på nya året alltså!
PUSS

RSS 2.0