jag smälter

 Jag har haft en sjukt värd dag i värmen! Kalle och jag startade med solning på gräset för att sedan förflytta oss till yeahfestivalen för ännu mer solning. med en redan lätt baksmälla vart solen och allting en aningen för mycket så då förflyttade vi oss ytterligare till java och stekte lite till. efter det bikade vi oss hem där jag gjorde morsdag middag till mor min, hon vart nöjd och jag vart nöjd med efterrätten, yoghurt glass med fruktsallad och chokolade dark. eh ja mums!

nu står min mage i all världens hörn men det kan det vara värt ibland, en liten uppladdning för nästa vecka lixom. kan verkligen inte fatta att jag bara har fem dagar kvar innan studenten. efter 12 år i skolan ska jag nu äntligen ut i vuxenvärlden. jag ljuger ju om jag säger att jag inte är nervös på vad som komma skall, men ändå, den friheten det kommer innebära får mig nästan att darra av lycka.
  

Odlar fräknar.

jag och kalle odlar fräknar i solen, eller jag gör och han steker rättare sagt. Nu ska vi upp till yeah festivalen.

sköt om er!

vi sover på dagen och lever på natten.

Igår vankades stockholms tripp med esteterna samt tvåan. efter att ha våndats lite på nationalmuseumet, lämnade vi tvåerna till deras öde,och från smet  livrustkammaren för lite shopping. På något konstigt vis lockade det mer? 
och ja, shopping blev det. förutom en fabolus väska i skinn från topshop (som var väl värd priset) spenderade jag alla mina pengar på wekday,<3. Det vart en hel del men min garberob är så fin så fin nu, ni anar inte! 

På kvällskvisten efter en äckligt lång bussresa trampade jag mig iväg på cykeln för lite nattliga äventyr med mina vänner. Det slutade med att vi cyklade vilse i typ tusen mil (=en,två kanske)  och lite köldskadade händer. men vem är jag att klaga? äventyr vart det ju iallafall. sen kom min man över och fyllde ut min säng. bokstavligt talat.

Nu har jag nyss iklädit mig mina nya fabolus blåa shorts med hög midja, efter lite solning. Jag höll på att få solsting där ett tag och mina fräknar har fått fnatt, fräkenbomb på g! Jag och manvän ska bika upp på stan, mami har nämligen gett mig en såndär sminkkurs på face där man får välja smink för 500 efteråt. behöver jag ens säga att hon ligger på topplistan för det?

njut av solen, för världen blir bara mindre ju äldre vi blir. eller?


ice ice baby

Jag håller på att färga ögonbrynen och ögonfransarna till ice ice baby med justin. Dom var i stort behov av det eftersom de börjar återgå till sin normala orangeljusa färg (inte så sexigt som det låter). ögonbrynen är okej, dom brukar jag färga men fransarna är lite mer ovanligt så jag var (är) lite ovan så att säga. självklart lyckas jag med det man absolut inte  ska göra, peta färg i ögat. jag försökte ta bort det med en tops vilket resulterade i ännu mer sveda. så nu sitter jag här med rödsprängda svullna ögon, men svarta ögonfransar iallafall, så lite nöjd är jag nog.

Nu ska jag fortsätta min mysdag med ett fotbad eftersom regnet utanför inte lockar nämnvärt.


me







       People are like songs, it's true
       Some seem dull at first but then they grow on you
       Me, I'm like Can't Get You Out of My Head
       Annoying at times but I make you wanna dance

















nattliga äventyr och sjuka pojkvänner

Igår var jag och min bäste vän på nattliga äventyr. Det hela började med att vi såg på våran absoluta favorit film Lords of Dogtown (om ni inte sett, se den!) Alltid när vi ser på den får vi för oss att vi ska börja åka skateboard a la californien stil. Fast den här gången skippade vi faktiskt skateboarden och ville testa något nytt. Så typ vid 12 letade vi fram hennes brors gamla inlines och snörade på oss. Sedan var vi fit for fight! Och ja, om det var skönt att susa fram i natten, helt tyst och vindstilla. Det ända som hördes var våra rullande hjul som på något vis hade en lugnande inverkan på oss. I över en timme var vi ute och gjorde lillåns gator osäkra innan vi ( efter ett antal ramlanden och skrubbsår) bestämde oss för att det kanske var nattidags. Behöver jag ens nämna att vi somnade rätt omgående efter det?


Nu är jag nyss hemkommen och ska snart iväg igen. Den här gången till min man som ligger hemma och är sjuk. Så jag tänkte packa med mig ett överlevnadskit till honom i form av Cocacola, brownies, matmuffins, chips och alvedon.
Om inte det gör honom frisk vet jag inte vad som gör det.. hm

senare tänkte jag försöka mig på en såndär dreamboard som alla verkar göra nuförtiden. Det verkar som en bra sysselsättning för mina klåfingriga fingrar.

bytheway, nej jag skolkar inte men om har gjort klart allting i skolan och inte har några mer lektioner känns det lixom lite onödigt att vara där ja.

resumé

måndag, strålande dag. Har fotat mitt husbygge och ska bara komponera ihop lite text, sedan tjing läxor för all framtid!
Sitter och lyssnar på Val McBermig - Andras plåga. Talböcker är rätt underskattade!

Helgen annars har varit fint, utgång i fredags då Marina fyllde stort. Det var fab, förutom lite sedvanligt pojkvänsbråk osv. men det glömmer vi nu.
Lördag = bakfyllejobb på Terazza, men det gick bra och jag var strålande! (bara lite rödsprängda ögon och vimsig blick)
Söndag bestog av husbygge, plugg och popcorne med nat. Farao, jag tror popcorn har blivit min nya last, kommer inte sluta bra.

Alltså, helt okej helg. helt okej vecka som kommer. helt okej helt enkelt!
Hoppas ni har haft lika helt okej helg som jag!


pysselverkstad

Åven om jag inte riktigt tycker om att måla så har det sina fördelar att gå bygg estet. En utav dom är att ha ett pysselrum till klassrum. Där finns pärlor i alla dess färger och storlekar, målarfärger i hundratals olika kulörer och sorter, papper, dukar, penslar. Allt du någonsin drömt om som barn finns samlat i detta rum. Igår var jag busig, mycket busig och gjorde något man inte ska göra.
Jag vet inte om det var för att klockan var halv fem på eftermiddagen eller att det skulle vara långhelg och jag var klåfingrig men på något vis råkade jag få med mig typ lite pärlor (hela pärlådan) hem. helt plötsligt låg dom bara där i min väska. Så nu ska jag sätta igång och pärla massa fina armband och halsband. Mycket billigare och mycket personligare!

Men som sagt, eftersom det var en olyckshändelse att dom kom med så låter vi mina lärare vara lyckligt ovetandes om vart deras pärlor har tagit vägen över helgen. för ja, jag har faktiskt tänkt att lämna tillbaka dom!

Lämna syrrans snoddar ifred!


Vad är grejen med snoddar på bena egentligen? Med risk för att låta som en gammal kärring men alltså, det måste ju ändå vara något av det allra fulaste i modets historia. Om det ens får klassas som mode. Varje gång jag ser dessa pojkar med snoddar upp till knävecken skulle jag vilja göra som Clark Kent och förvandlas till Stålmannen, fast istället skulle jag bli en stilpolis och genast kasta in dom bakom lås och bom för all framtid tills de ger upp den här idén. Snoddar har man i håret, och ingen annanstans!
Jag förstår inte grejen med alla dessa pojkar i 16 - 17 årsåldern har har flertalet snoddar längst med smalbenen. Jag menar om man vill ha tajta byxor så köp ett par Cheap monday eller ta fram nål och tråd och sy in dom?
Men att snöra på sig en detalj gjord för håret, på benen är enbart pinsamt, till och med äckligt pinsamt.  än värre är det när bäraren av dessa smalbens snoddar har en stor synlig foundationrand på käkbenet. Då känner jag att jag har fått nog.. Det är då jag längtar tillbaka  till den  gamla goda tiden då  tjejer fick ha sina snoddar i benet och killar fick tillåtelse att vara manliga. för vidare manligt kan jag nog inte tycka att det är direkt ..
 

monday

Idag ser jag ut som en leopard, lite brunorange dock med vita istället för svarta fläckar. raw typ. Min soltanning börjar ha gjort sitt nu och det som för några dagar sedan var sexigt heltäckande brunt har förvandlats till en inte alltför charmerande färg. skrubb ikväll - ja tack!

Just nu sitter jag i skolan och försöker, verkligen försöker tvinga mig till att fortsätta på min målning av Edgar Degas som det börjar bli lite ont om tid med (läs mycket!) Varför är det alltid så att vi skjuter upp allting till sista stund? speciellt sådant som vi tycker mindre om att göra. jag är expert på det! Jag är verkligen ingen konstnär, långt därifrån så nu har jag skjutit upp den i säkert ett år. och voilá resultet av det? en sönderstressad kerstin, halvfärdig tavla och irriterade lärare.
varför lär man sig aldrig att göra saker på en gång?

back to reality och ha en fin måndag!


Tavlan som ska målas

its saturday baby

lördag, och den har tillbringats på stan med en zombie (kalle) han var trött för att jag drog upp honom halv tolv?
anyway, väl där köptes studentcykel med papi, behöver jag ens säga hur glad jag är? Jag är ett cykel freak och cyklar typ vart jag än ska, dock inte på min egen utan på pappas underbara cykel. dock tror jag han har tröttnat på att aldrig få ha den själv, men det fixar vi ju nu.. dessutom hittade jag världens mest underbara lilla blåa tjol med spets under, helt lovely och jag var fast. mitt shoppingberoende är makalöst,  jag måste sluta, men det är som att alla dessa små rara söta kläder vädjar till mig, köp mig, köp mig. det är som mina små bebisar, och vem kan säga nej till sin bebis?

och ja, soltanningen vart bra. första dan. nu är jag rätt rejält fläckig och kan klassas i stil med en leopard. grr typ..  fast vi kom fram till att det var för att eftersom jag brände sönder mig i kreta ville inte kroppen riktigt ta in färgen, så det skulle tydligen inte bli så nästa gång. (hoppashoppas) fast jag ska väl inte klaga för brun vart jag och OM jag trivdes ( så länge jag var hel täckande brun iaf)
dansuppvisning gick också rätt bra, vi var kobror i lackleggins och guld. vi gick igång lite på glittret också vilket resulterade i en enorm glitterbomb som fick oss att se ut som discokulor men i stort så är jag nöjd och killgruppen var helt makalös, vilken total orgasm för ögonen det var att se dessa killar röra på sig, dansa till street till synnes helt lealösa i kroppen. jag dog, jag ska visa er en liten peak på hur vi såg ut sen,

ikväll vankas bio med änglar och demoner. jag är en riktigt sucker för böckerna så ja, jag är exalterad, för att inte säga nästan i extas

det är lördag, ta hand om er och gör inget jag inte skulle gjort!

pigment

det där med pigment alltså, jag är född med rött hår.  När man är rödhårig innebär det att man får stå ut med en del saker, förutom alla lustiga kommentarer som "Det brinner i korridoren! nej det  var bara kerstin." eller alla roliga smeknamn som rödtott, readhaed etc etc. utöver det betyder det noll pigment och tusen fräknar. ovanpå en antingen kritvit hy eller aningen laxrosa beroende på årstid. Inte det att jag inte tycker om min hårfärg,  jag hade aldrig klagat om mina gener kunde gett mig lite mer pigment (= chans till färg) vilket det inte gjort. Så alltså får jag ta saken i egna händer och låta pigmenten komma till mig. Jag har förutom att ha knaprat soltabletter hur länge som helst, dränkt mig i doves brun utan sol, ( vilket har resulterat i en aning mystiskt odör runt omkring mig) missbrukat morötter och odlat ännu mer fräknar i solarium. Det hela har funkat till en viss del men nu vill jag ha snabba resultat för min dansuppvisning. så idag har jag bokat tid för soltanning.
Ja det pirrar lite, och ja jag är rädd för att se ut som jag har blivit doppad i en färgburk osv. men tanken på att vara brun lockar desto mer!

Oj, jag inser att jag kanske låter lite som en ytlig psykopat här nu, desperat efter min brunhet. Det här med studenten sätter griller i huvudet på mig..

I övrigt när jag inte ska på soltanning och gör massa andra desperata försök att bli brun brukar låtsas och jämföra mig med nicole kidman, för ärligt talat - har inte hon typ den snyggaste vita färgen ever? 


give me some action?

 efter en smärre bloggtorka tröttnade jag på min gamla miserabla blogg och skruttade den. Så här är jag nu,med ny blogg och allt, nya tag, right?

anyway, nu ska jag berätta om en annan torka.
Jag har en man, kalle. vi har varit tillsammans ungefär 1 1/2 år, och han är verkligen great.. vilket fall som helst så är det ett tag, och efter ett tag när man börjar veta precis allt om varandra, varje liten detalj så kan det bli lite lamt tillslut, speciellt om man är ett sådant där par som aldrig bråkar, vilker vi aldrig gör.Gud vad tråkiga vi låter, ( tro nu inte att jag är en sådan där tjej som lever genom och för sin pojkvän, för det är jag då inte!) Han har dessutom börjat tycka att han tofflar för mycket ( vilket jag självklart älskar) Så vi har börjat låtsasbråka för att få lite spänning i det hela. mycket roande. Det hela går ut på att vi tillexempel går på stan och börjar tjivas om diverse småsaker, det hela slutar med att vi säger lite dråpande ord och sen pussas igen. och så var vi tillbaka på ruta nummer ett igen. Inte så att jag faktiskt vill bråka med min pojkvän, jag menar vem vill frivilligt det?  Jag vill bara att det ska hända något. som bara lixom svish, sveper!
Hur farao får man in lite action i vardagen egentligen?
åh gud, nu sätter jag punkt här för annars känner jag att jag kommer sväva in på saker jag inte har någon kontroll över,

så nu ska jag ta tag i min enorma läxhög som lixom inte tycks sjunka hur mycket jag än pluggar?
ha en bra kväll, och missa inte greys!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0