whats the point

så mycket jag vill säga så lite som kommer fram.

igår idag imorgon

igår satt jag på hästryggen för första gången iår. två timmar i höstkylan gick otroligt fort och oj vad jag har saknat det. mer än vad jag förstått! att jag idag har så ont i sittknölarna att jag inte kan cykla är en annan femma..
idag har jag däremot dansat ragga, och det var länge sen jag var så svettig. det var kul, för jag fick massa creed och då känns det så jäkla gött när man vet att det ser bra ut! lycka!
imorgon ska jag jobba hela dan. ev startar jag med en liten springtur och avlsutar gör jag garanterat med fredagsmys. idol, popcorne och ett trevligt sällskap. på lördag hade jag ändå planerat att skaka lite ass på dansgolvet!
nu ska jag fortsätta se på idol och städa, fan vad fort det blir stökigt då!
bild från sommarn 07

grandma

jag äter vindruvor och påminns om hur min farmor brukade sitta och handskala vindruvor åt oss barnbarn när vi var små. hur sjukt rart är det inte egentligen? och hur sjukt jobbigt?

vi hade barnsliga tankar men vi är inga barn längre

idag hade jag min lediga dag den här veckan och hade planerat en skön morgonpromenix i höstvädret. vad gör jag? vaknar tjugo i ett och vill bara vända på mig och sova mera. men icke! istället la jag i en hårinpackning och gjorde dunderfrukost efter att jag drömt att jag ätit världens äckligaste. var liksom tvungen att motbevisa det hela då.. sedan verkligen pedant städade jag hela lägenheten ink torkade golven. man ba, vad har hänt? det kommer ändå se likadant ut om två dagar i och för sig..
lite killerträning på friskis med sandra också och dagen är fullbordad. nu inväntar jag idol och ett bra sällskap, sen är kvällen räddad!

shoppingyra

nu hoppar jag på tåget mot huvudstaden och dess shopping! awesome

nybakt på järnvägsgatan

det doftar nybakt på järnvägsgatan just nu. i sann desperate housewifes anda (minus mannen) bakar jag biscotti. ta mig tusan om det inte är första gången jag ens använder min ugn haha.
ikväll då? är snuskigt sugen på en liten (?) utgång. men icke! istället blir det förbi Ida som fyller 20 och sedan släktkalas hos morfars särbo. är verkligen aaaldrig med på dom så tänkte passa på. åker ju till stockholm imorgon och känns lite bortslösat om man åker för att shoppa trött och bakfull? näe vet ni, men kanske imorgon om lyckan ler mot mig och jag inte har övertrasserat mitt konto än då! vilket inte skulle förvåna mig..
äähe, powernap framför that´s 70 show nu!



We can drive around with the top down Stereo turned up loud with a fat sound

godmorgon! jag har mina high heels on (är det fredag så är det) och tänkte cykla mig iväg till jobbet nu. har träningsvärken from hell typ men jobbar kortpass idag. nio till två så det ska nog gå galant! efteråt blir det lite gym med N, födelsedagdfirande av Ida som fyller 20 och släktkalas. höörrni, talk to you laater för nu kommer jag komma försent! puuss

diesel

haha oh lord, färgade ögonbrynen nyss och dom vart typ 10 nyanser svartare. får hoppas att det har lagt sig till släktträffen imorgon annars kommer jag skrämma slag på kusinbarnen! är iallafall nyss hemkommen efter en liten roadtrip till max och nu ser jag på chronicles of Riddick. jag skämtar inte om det inte var min favorit film när jag gick i högstadiet. eller så var det för att vin diesel var med? hm. minns iallafall att jag, frida och therese såg den om och om igen och slutade aldrig dregla över diesels muskler. nu vet jag dock inte om jag tycker att den är riktigt lika snyggt med machoanabolstora muskler. vad tycker ni?
nu ska jag få lite massage av mitt tv sällskap, sämre kunde jag haft det! puss


/>

sträcker upp mina händer

hej mina fina! har precis kommit hem från jobbet, lyssnar lite på oskar linnros och jäser innan jag ska kila på dansträning. har fetaste träningsvärken i sidorna (lovehandsen haha) sen afrodansen igår. så skönt, då vet man att det har tagit iallafall! i helgen är jag ledig för första gången på hur många helger? ingen aning faktiskt. det ska firas med en trip till våran huvudstad för shopping. jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har shoppingabstinens! känner redan hur min ekonomi rasar men tänker unisont blunda för det. om man inte låtsas om problemen finns dom inte, eller hur?
nä om man ska ta och röja lite kanske? ser ut som om en bomb har slagit igenom här. fast pinsammast var ändå igår när jag och sofhie kom hem och upptäckte att dörren stod helt öppen. kikade in och upptäckte en elktriker i mitt vardagsrum. jag hade heeelt glömt bort att dom skulle komma och installera tele2. hade jag städat? svar nej. hade jag kläder/underkläder slängda över hela rummet? svar ja. så hädanefter tänker jag iallafall försöka hålla rent. stackars elektrikern..

emty

hey you! det har varit lite väldigt tomt här på sistone. jobbet har tagit upp typ all tid och däremellan ska man hinna med att träna, träffa vänner and so on and so on. men nu har jag en halvtimme till godo iallafall! min soulsistah sofhie mötte upp mig efter jobbet och vi har smidit lite planer inför vintern. om det blir som vi vill så kommer det bli awesome! annars då? det är rätt dött i örebro, typ alla ska åka härifrån vilket suger! men å andra sidan förstår jag dom - vem vill bli kvar här liksom?
måste rusa, ska dansa afro med marie och sedan lite gym på det. min kropp har totalt förfallit på sistone! inte helt okej!
talk to you laaatero

står i din port står bara still

det har varit en riktig lång dag idag. började med en trög springtur med kristoffer kavrt i nio. fortsatte till jobbet vid elva där Göran Hägglund och hans stab skulle äta lunch. livat värre. ska inte rösta på kd så mycket kan jag ju förtälja! nu ser jag på idol och äter vindruvor. värre kan man ju ha det liksom. om en stund blir det kvällspromenad med anton. älskar hösten när det är kyligt men ändå inte svinkallt. dessutom kan man klä sig snyggt. awsome!


morningrun

idag ringde min klocka 9.30 på min lediga dag. anledning? morgonlöpning med kristoffer. (jag råkade sova bort det igår hehe) anyway, det gick bättre än förväntat och nu är man sådär skönt spagetti seg i bena. en dusch och frunch på det så är man fit for fight. idag är jag ledig, vilket känns välbehövligt. saken är den att fast jag är ledig så känner jag mig aldrig ledig, undra vad det beror på? hm. ska iallafall en tur till tatueringstudion snart, sedan träffa mi mami, kanske träning igen om jag hinner och sedan mys i baronbackarna. bra dag!

Du leker limbo med mitt hjärta. och jag låter dig.


what have i sign up for?

heeeej. hur har ni haft det finisar? min helg har jobbats på, whats else? men tro inte att jag inte har hunnit med lite roligheter för det inte! i fredags var det filmmys med sandra och charlie. vilket behövdes inför lördagen som var galen på jobbet. från 12 till 18 var det kö nonstop till dörren. hann inte äta, sitta eller dricka på 8a timmar. man ba yeey! men det uppvägdes med en utgång med mina bästa! utgången var väl iof rätt lame men det gjorde inte så mycket. idag har varit en liten killer, jobbade elva till fyra. mindre pigg om jag säger så. inte alls så pigg faktiskt! tröstade mig med remember me och en fet godispåse nu på kvällen. något sliten. något värd. nu sömn, klockan står på 8a, för 8.30 blir det morgon löpning med kristoffer. eh kille me?!

im in love

hade en hel mysig kväll igår med sandra och charlie. avatar, popcorne och skitsnack. vad mer behövs?
nu ska jag iväg till jobbet och ikväll taggar vi utgång med mina bästa! det kommer spåra, vågar inte tänka på morgondagen!
ser lite på so you think you can dance och fan, jag är kär! ge mig Robert Roldan



ungdomen brinner ge mig eld

godmorgon världen! jag sitter och väntar på min skjuts, ska åka iväg på lite saker innan jobbet vid två.
vet ni vad jag gjorde igår? jag bokade tid till en ny tatuering. oh my, jag är så himla nervös och fortfarande inte bestämt mig helt om jag verkligen vill detta men nu är det bokat iallafall! vad det blir ska jag berätta sen :)
jobbar hela dagen, sedan styrs det fredagsmys med sandra, inte helt fel! måste kila så puss va!
min nuvarande tattooo

pics


ZUMBA

hemma efter en riktigt skön stund i solariumet och väntar på att nathalie ska hämta upp mig, sedan blir det zumba! detta kan ju sluta hur som helst haha. men kul ska det bli!

Sometimes I feel like throwing my hands up in the air

aj min kropp. det finns inte en ända kroppsdel som inte ömmar i mig haha. jag körde ett pass from hell igår på friskis med marie och utöver detta gymmade vi. känns bra att vara på g igen även om det känns som om någon misshandlat mig! idag är min enda lediga dag på hela veckan. den startar med ett besök hos sjukgymnasten. sen tänkte jag spendera lite pengar p stan osv. i eftermiddag ska jag testa zumba med nathalie. hon oroar sig över att hon kommer få tomatface. jag säger att det kommer vara det allra sista hon kommer tänka på när vi är klara! ;D
ikväll vankas det mys i baronbackarna,´också, himla bra onsdag tror jag på!
jag och ardita, min sminkös på visningen

RSS 2.0