But a second doesn't go by without you crossin' my mind

min utgång vart tydligen en ingång? min fina har fått feber så det blir film hos henne istället. helt okej även om jag var taggad till tusen. men har vart ute varje helg nu rätt länge så det kan vara skönt det med! har förörigt haft en super mysig dag med fika på java med natalin och nina. tåls att göras om! och måste bara säga grattis till nina! det är ni mer än välförtjänta! nä, nu ska jag ta på mig något fint trots myskväll! puss på er

Green farm flatbush, Checking every corner shop

godmorgon världen! jag hade tänkt starta min morgon med ett gympass men nu finner jag mig nyvaken ligga framför biggest looser. hur gick det till? har iochförsig tränat varenda dag den här veckan så kanske ska ge kroppen en vilodag. we will see! fast man blir ju lite pepp av biggest looser haha, dom är ju för sköna egentligen!
snart blir det frukost och sedan fika på stan med natalin och nina innan vi kör utgång ikväll, härligt!

paparazzi

idag på jobbet hade vi ansiktet utåt för lindex, nämligen supersnygga Emma Wiklund på lunch! förstå upphetsningen där, det ända jag fick fram var omgomgomg! tre kändisar på mindre än ett år är inte fy skam!
Emma på soleo, chefen fick agera paparazzi!

empty

och det gör ont. så fördjävla ont och jag vill bara fylla tomrummet med något men allt som jag försöker med rinner bara ut igen. och det dunkdunkdunkar i mitt hjärta och jag vill krama, pussa, ta men kommer på mig själv med handen på luren att det går inte. går inte att höra din röst. höra orden jag vill höra. och jag vet att det var mitt beslut och jag vet att det var det rätta att göra. men ändå gör det ont ont ondare än ondast. ingen kommer fylla tomrummet efter dig och ingen kommer få mig att le som du. du du du som jag älskat så länge. jag har bränt bron med flit för jag vet att det gör ondare för både dig och mig att än en gång försöka på något som redan har gått av flera gånger om. men det kommer ändå alltid vara du..

komigen

allt känns så jäkla lame just nu. liksom medelmåttigt. peppa mig! jag behöver pepp! jag behöver komma ut, bli stimulerad, göra saker. mina dagar går ut på att jobba, träna och vara med vännerna när jag hinner. och visst, jag trivs huuur bra som helst med det! men jag känner mig så bekväm om ni fattar? det saknar jag med skolan lite, då hade man något att fokusera på iallafall. ÅH, nu pratar jag bort mig själv. vad jag vill komma fram till är att jag behöver lite ACTION i mitt liv. lite fart och fläkt för det är så jag fungerar! sååå, pepp?

charlie

den här sötnosen och jag har tillbringat kvällen tillsammans, mysigare sällskap får man leta efter! blötare pussar också..

When I see your face

och vi börjar bli sådana jag förut föraktat, sett ner på och tyckt mig varit bättre än. det skrämmer mig och är sjukt läskigt. samtidigt som jag vill vara nära dig vill jag vara långt borta. du var min riddare i skinande rustning. min klippa att luta sig mot när det blåste. men just nu är allt lite smutsigt, skamfilat och befläckat. jag undrar för mig själv om det går att putsa bort? få lika skinande som det en gång har varit? eller om vi har tappat bort varandra på en stig vi inte hittar vägen på. .RSS 2.0