här är det tillåtet att klaga

idag har jag en äckligt dålig dag! det hela började på jobbet, jag frös och var seg, sedan när jag skulle ta av locket på  en konservburk vad tror ni jag gör om inte trycker in hela tummen i kanten. slutar med ett stort äckligt jack som aldrig vill sluta blöda så sjuksyster rosmarie aka mamma kommer in och plåstrar om. och där stöp mina planer om en mysig förmiddag på stan. hade tänkt träna och fixa lite annat smått och gott. men icke med den förblödande tummen! istället åkte vi till ikea och fyndade lite bra grejer till rummet, ska visa sen (; så det vart ju helt okej men ändå inte lixom. anyway gick lite på stan och fixade med kort efter en snabbis, hann få med mig lite mucho fina smycken också (ovanligt) sedan däckade jag totalt från typ tre till halv fem när kalleman ringde och väckte mig, då var jag helt groggy, vilket jag fortfarande är och på sådär jobbigt kinkigt humör som man är innan man blir sjuk. eller jag vet inte hur ni är men jag blir alltid sådan innan, plus mens vecka. waaaaaaaaaaay to go! så vi får se hur det blir med shopping och huvudstaden imorgon, håll tummarna för att det blir bra va!
ps. i miss kalleboii

the rain keeps fallin on me

nu har nathalie nyss övergivit mig, hoppas hon klarade sig undan stormen för det fullkomligt ÖSER ner nu! det var som om himlen helt plötsligt bara öppnade sig och hällde ner ett helt år av regnvatten. skumt! anyway, nu har vi cath up lite och även bokat en shopping resa till huvudstaden på onsdag. rart! man kan aldrig få nog av shopping (;


my baby takes the morning trane

min morgon har börjat bra, sov länge för att bege mig ut på en härlig joggingtur i spåret. även fast jag hatar kylan så är hösten ändå så himla fin med alla färger som kommer. och speciellt nu när det inte har hunnit bli så kallt ännu, då är det som finast! anyway lite frukost och en dusch på det satt perfekt så nu tänkte jag fixa lite med foton osådär, ska göra ett collage på min vägg tänkte jag. funderar på att lämna in mina bilder jag har på datorn så jag kan sätta in dom i album, det är så himla mysigt att kunna sitta och bläddra i sen. speciellt när man blir gammal och rynkig haha.
om ett tag blir det jobb och sedan mys med hemkomna spanjorskan nathalie, mmm me like

varför byta ett vinnande koncept?

varför bryta mystrenden sen igår? jag kör på mys för fullt ikväll också. dock i sällskap av min mor istället för kalleman. anledningen är simpel, jag har mens och är på ett fruktansvärt humör, ena stunden är jag glad, andra svinförbannad för att i nästa byta till ledsen osv osv. så pendlar jag i princip hela tiden och den enda som står ut med mig då är mami (tack och lov) så vi ser på morden i midsomer och mumsar naturgodis. (eh som typ varje söndag, varför bryta trenden som sagt..)
förövrigt har jag varit iväg och firat min farmor som fyllde 98 år (!) idag, omg hon är så liten och tunn. fast hon har kvar sitt humör dock! dagens roligaste var nog ändå när jag fick förklara att hon är min farmor, jahaa utropar hon glatt och tillägger, men det var väl trevligt! man kan inte annat än skratta åt det. självklart tycker jag att det är hemskt att hon är dement och inte minns mig men hon är fortfarande så härlig som bara hon kan vara, även fast hon trodde att hon fyllde 38a istället för 98a.. bland min släkt är det på hennes sida jag är mest lik. vi har lika lite tålamod, vill att allt ska gå snabbt och hatar att sitta stilla. även till utseendet är jag mest lik på hennes sida, har fått pappas hår och kroppsbyggnad till och med hans sätt att tänka. lite roligt att man kan se likheterna sådär.

lördagsmys

just nu sitter jag hos kalleman, vi har lagat qorntaco med keso till, typ smarr! (för mig blev det dock sallad eftersom jag hatar dom där bröden) dessutom har vi hunnit med att kika på natt på museum 2. kalle påstår att vi är lika men jag kan nog inte riktigt hålla med om det va! dock är han iväg till kiosken nu så jag får får roa mig på egen hand innan det blir män som hatar kvinnor, hoppas den är lika bra som alla säger nu bara.
mina darls har kommit hem från en la spania, finnaly säger jag. Örebro höll på att bli en aningens för dött utan dom.
nu tror jag han kom hem, så ha en super lördag alla! puss


huh?

väck aldrig den björn som sover

men godmorgon raringar! anledningen till att jag är uppe såhär äckligt tidigt en lördagsmorgon är pga av ettårsfirande på jobbet. kaffe för en krona, deni! så kom och fika massa nu för annars har jag stigit upp i onödan! min man ligger och snusar som ett litet barn. jag försökte väcka honom med pussar i nacken, tror ni att det funkade eller? fick en grymtning till svar så jag låter han sova vidare, man ska inte väcka den björn som sover har jag hört!

men här sitter jag och svamlar, nu ska jag kränga mig upp på hojen och terazza. adios





my biggest fear

min rädsla för just det är otroligt stor. den driver mig med en kraft som jag knappt själv kan förklara. jag lever med den varje dag, den har tillslut blivit en del av mig. den pushar mig framåt och får mig att göra saker jag aldrig hade trott jag faktiskt var kapabel till. jag har lärt mig att handskas med den, det är bättre nu. men fortfarande så finns den där. har mig i sitt grepp och kramar stenhårt åt. vissa perioder är bättre än andra, och jag har på ett sätt lärt mig att kontrollera det. men ändå. den finns där och gnager på mig. bit för bit, dag för dag. hur länge kan jag knappt minnas längre, och jag undrar tyst för mig själv hur länge till. eller om det faktiskt är så att det är såhär det ska vara. fast samtidigt vet jag att det inte behöver vara så. att det går att övervinna men hur och när vet jag inte än.
alla människor har sina rädslor och det här är min.


jag hugger i sten men jag tror att jag sakta börjar se en kontur

godmorgon sunshines! jag har nyss ätit lite frukost och ligger i soffan under ett tusen ton berg av filtar och myser till greys. ute blåser, regnar det och är allmänt höstkaos. jag tror jag gör bäst i att ligga kvar här ett tag, iallafall tills jag ska möta upp kalleman på stan. men det får bli ett senare problem va.
men alltså jag måste bara säga vilken man, han verkar vara så fin och avgudar verkligen sin dotter, jag har ägnat den senaste kvarten åt att läst, fnissat och förundrats över den här mannens snillrika ordflöde. jag gillar den starkt! jag pratar så klart om Alex Schulmans pappablogg, http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen.
nu ska jag fortsätta se på greys, adios





I want to fly, high

idag har jag jobbat svinigt tidigt, träffat min syster som jag inte sett på över två (!) månader, hon har vart ute och rest lite varstans i världen. åh det skulle jag också vilja. till australien och lära mig surfa, hur härligt? jag har tänk på det ett himla bra tag nu och vill bara mer och mer, framför allt nu när det blir kallare och kallare. nu till saken - idag var jag på jobbmässan med tess och john, vad finns inte där om en typ förening som man kan åka med till just australien. dom betalar visum, pass, boende och hjälper en att fixa jobb + en flygbiljett som gäller i ett år och på den kan man åka vidare vart man vill. undertiden får man tjäna ihop pengar på olika jobb, typ som plocka frukt, jobba på bondgård, servitris osånt. förstår ni hur taggad jag är över att typ åka bort över julen? min kusin har åkt sådant och han sa att det verkligen var värt. åh!
utöver det har jag varit till tattueraren och sett skissen, jag vet inte än om det var så jag vill ha men ju mer jag tittar på den desto mer övertygad blir jag. så snartsnartsnart är även jag gaddad. vilket jag aldrig trodde skulle hända haha.
nu är jag nyss hemkommen från lite afrodans, imatad lite mat och väntar på min kalleman för idol. weeell, sounds nice huh? hugs






snälla snälla vädergud

okey hörni, ni kan väl vara så vänliga och be en liten bön till vädergudarna att jag inte blåser bort på cykeln när jag ska till jobbet?


uppenbarelser

idag vaknade jag upp utav att min kropp var in real pain!  en joggingrunda + ett pass på friskis skulle kunna vara en anledning måntro? anyway, mor och jag har tagot oss en lång sovmorgon och haft mysisfrukost, nu är det dusch och sedan ikea som styrs innan jobbet. vaknade nämligen med en uppenbarelse om hur jag skulle kunna förbättra och gör aom mitt rum. mor cool som hon är nappade på en gång så nu - skönhetsfix a la turbo. sedan blir det inredningsparadiset. PUSS


pics

kerstin och kalle på äventyr i götet bildspeciaaal




home and much more poor

jag vet, jag vet. useeel uppdatering! men ni ska få en i efterskott iallafall!

I fredags styrde alltså jag och kalleman kosan mot götet för shopping och allmänt mys. trots att jag hade råkat boka fel tåg (13.10 istället för 15.10 OPS) och kalle fick dra sig från plugget tidigare plus att pappa var sen så vi höll på att missa det till råga på allt, så gick allt bra tillslut och vi hade en sisådär tre timmars härlig (?) tågresa framför oss. jag kan ju tala om att baken värker efter det! anyway väl där så lämpade vi över väskorna hos sis lägenhet, skönhetsfixade oss lite och åkte upp på stan igen för en mini runda innan affärerna stängde och sedan fastnade vi på en kinesisk restaurang. det var mys, as always. sedan (fy och skam) var vi så äckligt trötta så vi åkte hem, satte på gullivers resor och typ slocknade. roliga var vi!

Lördagen var dagen med stort D. efter frukost på sängen åkte vi upp och ja, jag fann återigen himmelriket bland alla kläder! (weekday och monki ger mig rysningar, så lycklig blir jag därinne) efter en sådär sex timmar på stan var vi rätt så trötta i ben och knopp att våran tänkta utgång fick lägga sig på is för hemmagjord kycklingsallad och movie. lika mys för det.

Idag vart det inte mycket intressant gjort. städning, tågresa och nu är jag landad i soffan (som vanligt) väntar på un familila från landet. jag är grymt sugen på något, (jäkla mens!) kanske ska ta och överraska med lite glass och fruktsallad?

bilder is coooming, puuss


känn ingen sorg för mig göteborg

nu styr jag och kalle kosan mot göteborg över helgen för massor av shopping (observera massor).
jag börjar redan befinna mig i shoppingextaset som brukar infinna sig. dessutom måste jag roa mig på bästa sätt nu när båda mina favoritbönor åker iväg till utlandet en vecka (nej jag är inte bitter).

ps. för er som undrar, så ja. jag och kalle är tillsammans igen efter ett uppehåll på sisådär tre månader. och det känns bättre än aldrig. så då var det utträtt.

nu måste jag typ fortsätta packa. alltså att det kan vara så svårt att packa för en helg lixom? gah, helst vill jag ta med hela min garderob fast jag vet att jag kommer shoppa där också. kvinnor alltså.. skulle vilja ha en såndär väska som mary poppins har. ni vet som får plats med precis ALLTING i! det skulle vara något va!

ha en superfin helg nu raringar! puss




freetime

ännu en ledig dag - den ska spenderas på stan med nathalie (ja idag SKA vi faktiskt ses), dansas ragga och lite annat smått och gått.

men guuud, nu tjatar kvinnan ihjäl mig, måste göra mig anständig för stan, tjing

 


u make me wanna dance

åh jag har precis varit iväg och dansat afrodans - om ni inte har gjort det så gör! jag har ju dansat i princip hela mitt liv och testat på de flesta olika dansstilar, men afro är på ett annat vis. här får man dansa till bongotrummor och rörelserna sätts ihop som till en saga, solen, djungeln, bäcken, krigarn osv. man slipper tänka, eller rättare sagt man töms på tankar och det ända man har i huvudet är de rytmiska slagen från trummorna och alla dessa olika rörelser. förutom att det är en väldigt skön träningsform så är det otroligt konditionsgivande också. förra gången hade jag träningsvärk i muskler jag inte visste jag hade! imorgon är det raggadans som står på schemat, me like!

eftersom jag var ledig idag hade jag tänkt att jag skulle hinna med massor. vad hann jag med? inte lika mycket! gjorde iallafall dom där förbaskade lavendelskorporna som sis har tjatat om och de fick mer än godkänt av moder min så nu hoppas jag hon blir nöjd! när jag ändå var i tagen så gjorde jag en broccoligratäng också. (vuxenpoäng!) för det fick jag 200 kr, klirrar fint i kassan. kommer bli jobbigt när jag flyttar hemifrån och måste laga mat UTAN att få något för det, haha. (hej bortskämd)

det slog mig idag att jag kanske har jobbat så mycket att jag inte vet hur man gör när man är ledig. först vaknade jag upp och tyckte att det var hur skönt som helst, men efter ett tag började en krypande känsla komma på mig och det började nästan kännas som om jag hade magsår. på något sätt så vart jag stressad utav att vara ledig. hur konstigt? jag har inga problem att  vara ledig om det är helg eller om jag ska träffa någon. men nu hade jag typ bara dansen att passa för nathalie kunde inte och jag kände att jag kanske borde få lite gjort (lite var ordet)
kan det vara så att man tillslut har jobbat så mycket att man inte kan koppla av längre? gud vad hemskt isåfall, hur skadad är man inte då? tänk om jag måste träna på att vara själv, hur knäppt?

nu ska jag duscha lite och färga fransarna sedan blir det idol. puss


 


ljuvliga sovmorgon

onsdag och jag är ledig, ni anar inte hur s k ö n t det var att sova ut idag! (ända som saknades var någon som snufflade i nacken och kliade mig på ryggen) nu är jag nyss upsptigen och kikar lite på sjunde himlen, det är tydligen barnafödande på gång där. jag har sagt det förut men graviteter och förlossningar ger mig stora självan även om jag självklart älskar barn. jag vet inte varför, kanske en mognadsprocess? hm anyway, inget sånt för mig på ett tag om jag själv får välja haha.

idag ska jag jag träffa min raring nathalie, försöka städa och möblera om rummet, jag älskar känslan av det nya och fräsha som kommer när man möblerar om. allt känns nytt fast ändå inte lixom. sedan har jag lovat min syster att baka åt henne bara för att jag ska få låna hennes lägenhet i gbg i helgen (utpressning?) ja juste, det har jag inte ens nämnt! jag och kalleman ska åka en weekend till gbg i helgen, lite shopping (mycket!) och typ.. bara umgås. jag har höga förväntningar som innefattar många shoppingkassar!

nu ska jag ta och göra lite nytta eller något, ha en bra dag och vad ni än gör missa inte true blood ikväll!
puss



what a day

oh my, min dag började tidigt, klockan fem rättare sagt vaknade jag till ett ihärdigt pipande. (om jag fortfarande hade gått i skolan hade jag lätt stängt av och somnat om) väl på jobbet fick jag nog utan överdrift bre över hundra frallor, bröd står mig upp i halsen nu alltså! efter det vart hem och försök till att sova iaf, sedan åkte jag iväg till kalle och nu har vi landat i min soffa, vi har gjort våran specialite. (qornbitar med sallad och tacobröd) och ska se på idol typ nu, om han bara hade tänkt komma tillbaka från kiosken det vill säga?

anyway, nu börjar det så tjing


kärlek


Har du varit kär?
Nej, men många har varit kär i mig. Ibland frågar de chans. Men jag säger nej. Jag spelar fotboll istället.
Pojke, 9 år.


Har du varit kär i någon kändis?

Ja. Måns Zelmerlöw från Idol. Han är snygg, bra & duktig.
Pojke, 7 år.


Är kärlek viktigt?

Ja, annars får man inte barn.
Flicka, 9 år.


Måste din flickvän vara snygg?
Det spelar ingen roll hur hon ser ut, bara hon är kär tillbaka.
Pojke, 12 år.




sundaysfeelings

det är söndag och trots att jag har jobbat i tio timmar idag, ska jobba imorgon också så är jag glad. nej fel, jag är helt djävla galet upp i taket  glad. om det beror på att jag ser på nothing hill och mumsar lite naturgodis eller det faktum att allt går rätt bra just nu eller att det helt enkelt är så att jag vaknade upp med en utav dom finaste jag vet och som jag saknat mer än jag trott eller om det är en salig kombination. vilket fall, den gör mig glad iallafall. Du gör mig glad.


lycka

 


jag är så jävla lycklig.


otaggad shopping

efter ett tag (snarare evighet) fick jag liv i nathalie och vi åkte ut till marieberg. först var vi sjukt taggade men sedan hände något. helt plötlsigt vart vi bara så sjukt otaggade på allt vad shopping hette. det mesta var fult och vi knappt gå in i affärerna (alla som känner mig vet att detta är ett mycket sällsynt beteende hos mig) anyway, det slutade med att far min fick komma och hämta oss så nu har vi hyrt film, changeling och män som hatar kvinnor. utöver det vankas det tacos och mys, (jag vet att ni är avundsjuka) både hon och jag är dödströtta av någon anledning så det passar oss fint! imorgon blir det jobb i kumla 9 till halv sju. can´t wait.. eller något.

jag ska väl typ göra något vettigt nu innan jag kilar över till ramberg igen, ha en fin kväll! tjing


rise and shine

det är lördag, jag är ledig och hade planerat in en fet sovmorgon hos nathalie. vad gör jag? vaknar! alldeles för tidigt och kan inte somna om. så här sitter jag nu, har målat naglarna, läst tidningen, vägt mig, tittat på tv, försökt somna om men icke. nathalie sussar fortfarande söt som en prinsessa i sin säng. vad lider jag utav kan man ju fråga sig?
dessutom insåg jag att jag hade gått ner mer än vad jag hade trott på sista tiden, typ en sex, sju kilo på mindre än tre, två månader. stress och förlorad aptit kan göra mycket...
men nu ni ska jag hitta något annat att rosa mig med, kisses



magkänsla vs hjärtat

min magkänsla säger en sak och mitt hjärta något annat. ganska mycket förvirrande, det suger

what i need






jag skulle behöva en stor fet kram just nu ..


liar liar

jag ljög igår, det vart inget true blood. istället drog vi till strömpis och sheakade some ass! mycket trevlig kväll får jag lov att säga!

nu har jag ont i hela min kropp i muskler jag knappt trodde jag hadde. men som dom säger, smärta är en högre grad av njutning (?) men guud nu har jag inte tid för detta längre, ska möta upp raringen tess på stan, det vankas skvaller och shopping. mina två favoritsysslor i ett! sedan blir det ddddance. me like bra dag!

puss


afrodans och gaddning

idag har det varit full rulle nästan hela dan. startade dan (morgonen?) klockan fem för lite jobb. men slutade tidigt, vid tio så då drog jag och casy upp på stan för lite tattookoll. hon (tatueraren alltså) skulle rita upp något snyggt med massa körsbärsblommor, passar mig perfekt! täntke ha den över höftbenet, what about that?

efter all stan vart jag så utmattad så jag hamnade i soffan (suprise suprise) där låg jag däckad ett tag innan det var dags att ta sig i kragen och bege sig till friskis och afrodans. och herreminlord vad kul det var! jag var ganska rejält irriterad innan men som vanligt så lyckas dansen få mig in the mood igen. me like!

nu är jag nyducshad, matad och ska snart bege mig till min gode vän nathalie, vi ska se true blood. om ni inte har sett den serien - se den! alexander skarsgård är förövrigt också med, som vampyr! omg, jag var livrädd när jag var liten för vampyren, min syster fick lägga kors och vitlök i mitt fönster för jag trodde att dom skulle komma och ta mig annars. så kan det gå! lite för mycket buffy kanske? haha

anyway, kisses


skytten

Goda egenskaper
Skytten är optimistisk, vidsynt och energisk som person. Du är intelligent och nyfiken, och brinner av att ständigt upptäcka och prova nya saker.
I sällskapslivet är du varm, ärlig och omtänksam. Skytten har många vänner och de ser dig som en glad optimist som har förmågan att sprida glädje och positiv energi omkring sig.
Du är kreativ och djärv, och bra på att se helheter. Du sitter inte inne med något utan vågar ta ut svängarna i det du gör och säger.

Så tänker du
Du funderar ständigt över nya små och stora äventyr att förgylla ditt liv med. Du älskar att lära dig saker och ting och tycker om att ta lite risker. Du älskar din frihet och avskyr stiltje och slentrian.
Du håller hårt på ärlighet och sanning och drar dig inte för att säga vad du tycker, i vått och torrt.

Kärlek och vänskap
Så ser du på kärlek och vänskap
I kärleksrelationer gör din öppenhet, ärlighet och vänlighet att du lätt får kontakt. Du är generös med dina känslor, men vill samtidigt akta dig för att binda dig för fort. Blir kraven för höga bryter du direkt, eftersom du ständigt lyder din inneboende frihetssträvan.
Din partner bör därför dela denna syn och fungera på samma sätt för att det ska lyckas. Utan frihet och spänning kommer du tappa all inspiration och lust.

Mindre goda egenskaper
Ibland blir ditt filosoferande över äventyr och spänning så dominerande att du glömmer mer jordnära och "vanligare" saker. Du tänker helhetsmässigt och storslaget, men har en tendens att vilja undvika de ack så viktiga detaljerna i de planer du smider fram. Du är otålig och tycker inte om för mycket bindande ansvar. Ditt friska mod gör att du ibland också tar alltför stora risker - vad det än må handla om. Då blir du istället direkt dumdristig och huvudlös.

Yrken du passar inom
Du passar bra i yrken där du får fritt spelrum och ges chansen att ständigt prova nytt. Du älskar utmaningar och är bra på att lösa problem.
Ditt intresse för språk och samhälle är stort och därför skulle läraryrket passa dig bra, eftersom du också har förmågan att motivera och lära ut något du kan.
Din argumentationsförmåga gör dig också till en bra försäljare eller mäklare. Andra passande yrkesområden kan vara föreläsarverksamhet, resebranschen och prästväsendet. En bra författare skulle du också bli, genom ditt rika livsinnehåll.


hoppsan kerstin

för en gångs skull hade jag ställt klockan på min sovmorgon. 10.00 var det tänkt att jag skulle upp för att hinna iväg på ett friskispass kvart i tolv. när vaknar jag? elva. självklart har vi haft strömavbrott under natten, way to go typ. fick lägga mina planer på det passat på hyllan, får väl ge mig ut på en springtur eller powewalk istället. funkar också va! annars styrs jobb idag, för ovanlighetens skull.

och jag vill gadda mig, verkligen villvillvill. men som eftersom att det är mig vi pratar om velar jag fram och tillbaka hela tiden. jag vill ha något som ändå betyder något för mig. åh vad svårt, för man ska ju ändå ha det hela livet sen så tänk om jag ångrar mig? då kommer jag dö!


my beloved one

eftersom att jag tyckte så himla synd om mig idag så mellanlandade jag i stan innan jobbet. mitt mål var enterainment med siktet inställt på en super fin blå siden klännig. perfekt för krogen. perfekt för släktmiddan. perfekt för en stadenrunda. helt enkelt perfekt! sagt och gjort. den fick bli min! 600 riksdalar fick jag betala för min tygtrasa men ack så lycklig jag var när jag gick ut med påsen i handen. inget går upp mot känslan av ett nytt klädesplagg att hänga i garderoben. nej hörrni, nu får jag nog sluta innan ni tror att jag är en fanatiker eller något. (vilket jag ju iof kanske är)

nu väntar jag på att mitt sällskap för kvällen ska komma hit sedan styrs det moviiie. nite


f a i l


höjden av ironi är att vakna vid fyra utav att man behöver spy. tvinga sig upp vid fem med illamående och tredjegradens magont för att befinna sig på jobbet vid sex, enbart för att få reda på att chefen har gett mig fel tider. istället för 6-14 menade hon 14-19. kul! det var ju bara att cykla sig hemmåt igen, lägga värmeslag på magen och somna om. so here we are.


nu ska jag ta hand om min mage, riva ur min garderob (den svämmar över) och lyssna lite håkan. tjing


somebody help me get home

igår och idag har jag haft en molande ångest i magen. vad den beror på kan vi låta vara osagt men om vi säger såhär jag tycker inte om att såra och jag tycker inte om att få en massa oförtjänt skit kastad på mig. nu ska jag åka ut till mor och far på landet. jag behöver en plats att få vara ifred på, en plats att få lite tid att tänka på, en oas i ingemansland att kunna andas ut på innan vi tar tag i nästa vecka. somliga behöver sånt, somliga inte. idag behöver jag det.

btw, gocarten. jag åkte aldrig, eller jo jag följde med dit men väl där spöregnade det och testestoronet flödade i luften, jag tyckte det var bättre att låta pojkarna få ha sitt roliga för sig själva. det räckte mer än väl att titta på. som små barn på julafton! haha



om himlen finns är jag förlorad

gudenmorgen! gissa vad jag ska göra nu? jag ska iväg och åka gocart! jag har aldrig åkt förut och majoriteten av dom jag ska med är boys, oj vad bra detta kommer gå känner jag. jag som inte ens har övningskört någon gång haha. men äh, jag får väl gasa, köra, ratta lite och hoppas på det bästa!

 


and there´s nothing you can do

ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig. ibland uppstår missförstånd och ibland bara händer saker. utan att någon har ett svar på varför..

hata mig inte, för jag är inte mer än människa. jag kan också fela..


Godmorgon världen

igår var det utgång, lite lame men helt okej. började på liquid för att fortsätta på frimis, jag vart oförskämt ostadig under fötterna på oförskämt lite, så kan det gå ibland va..

nu är jag iallafall nyss uppvaknad och äter lite frukost sådär framför robin hood. gud vad jag hade velat leva på den tiden, förstå känslan av att kunna få svinga ett svärd eller kämpa för något verkligt viktigt. okej att vi kämpar nu också lixom, men atomvapen och gevär känns inte lika lockande som ljudet av två klingor mot varandra. iallafall snart tror jag det vankas staden. någon ska införskaffa nya glaces, mmm! funderar på sånna där stora runda (som typ alla har) med tunn silvrig båge. så nedrans fina så jag smäller av!

nite


its friday baby

det är fredag, jag mår bra, jobbet kallar snart och sedan är det helg för hela slanten vilket ärlikamed utgång!
jag sitter och lyssnar lite på joshua radin, hans låtar får in mig i ett lugn på något vis. jag gillar hans lite viskning till röst.

men gud här har inte jag tid att sitta och prata om ro och joshua radin om jag vill bli lite anständig för kunderna också! btw kalleboi gjorde om min design igår, pretty najs huh? bara för det ska jag  vara så vänlig och länka till hans nya blogg - go ahead! http://kalleheterjag.webblogg.se/

rusning var det ja, puss


för gräset är alltid grönare på andra sidan..

idag har varit en minst sagt fullspäckad dag. började klockan 05.oo när min klocka ringde med ett äckligt högt tjut, tvingade mig upp för lite jobb på terazza som utvecklades till elva timmar - sex till fem. när mathilda äntligen kommit coh löst av mig var det bara att fortsätta till dansskolan för JA äntligen började dansen igen! jag ljuger ju om jag säger att jag var i form haha. men vi hade ny lärare så det var fun iallafall. as usully.

igår innan jag la mig såg jag på notebook. om inte det är den bästa filmen någonsin som gjorts så vet jag inte vad! Den påminner mig om gamla tider och hur det var och något inom mig saknar det där. för det var inte bara något som bara var. utan det var faktiskt något. något som betydde något. jag förstår nu när folk säger "du vet inte vad du har förrens du förlorar det"..

nu ligger jag däckad i soffan, nathalie kommer fördmodligen snart, vi ska se den nya vampyrserien. rätt bra faktist! ni vet med skarsgård (smarr typ) imorgon är det jobb två till sju sedan är det h e l g.  min första lediga helg på hur länge som helst och jag ska njuta till 110 %, lita på det!

 





det kallas visst ångest

jag har ångest, stark rå fetångest över att jag är så tråkig och bara jobbar när mina vänner dansar på satin ikväll. det är i sånna lägen jag önskar att jag också kunde skita i jobbet, inte vara så ansvarsfull och bara dra ut. men det funkar inte alltid så.. men fan vad skönt det skulle vara!

jag satsar på helgen istället. den kommer bli g r e a t!


RSS 2.0