jag trotsar..

idag har jag jobbar på scandic med start 05.00 till 14.00 ungefär. att jag är seg i kolan är väl kanske en grov underdrift! Därför tänker jag trotsa mina kära ladies och stanna hemma med min syster för myskväll. imorgon vankas sista scandic för den här veckan, dock med en hel halvtimmes sovmorgon. 05.30 woho!

men imorgon däremot, då slår vi på stort vilket inkluderar klackarna högt i taket. Då blir det ingen hemmamys här inte! (mys förvisso men inte hemma iallafall ha)

nu inväntar jag dady och sis, de ska tydligen ha med sig mina tackkort från studenten och sedan blir det nog food, hungern är på ingång känner jag. även om jag på senaste tiden har haft svårt att känna av mina hungerskänslor, det är som om dom har försvunnit nästan helt. istället har jag fått ont i magen eller illamående. konstigt, hoppas det ordnar sig. men det brukar bli så för mig på sommaren iof. hm

anyway, ha en super fredag!
PUSS





ett öga rött.

mitt öga är rött och svullet och man skulle nog kunna tro att jag hade fått mig en snyting. om man nu inte visste om att jag nyss har färgat ögonfransarna.

nu ska jag strax styra stan för att lämna in lite cvn och sedan ikväll blir det friskis om vädret tillåter vill säga..
hörs lite senare, måste rusa!
puss

förvirrad

upp och hoppa klockan fem imorse, sovmorgon jämfört med de senaste dagarna. några timmars bullförsäljning innan jag sa tack och hej och fortsatte upp på stan med natalie. hittade mig några små raringar minsann, me like. imorgon är jag l e d i g. jag ska göra absolut ingenting förutom att träna. ska bli så skönt så ni anar inte!

sis kom hem för en stund sedan från gbg så vi har tagiit en promenix oxh nu ser vi på miss marple den lilla raringen. strax väntas färgning av ögonfransar och bryn, mycket välbehövligt. dom börjar återgå till sin normala färg - vilket är orange och inte så väldans hett lixom!

på tal om något annat så ringde dom från grythyttan idag. jag hade två alternativ att välja på.
1. att dela ett rum på 12 kvadrat med en tjej och dela kök med två till tjejer
2. att dela en fyrarumslägenhet med fyra andra tjejer och få ett eget rum på 10 kvadrat

inget utav alternativen tilltalar mig men jag valde det sista förslaget iallafall. saken är den att jag fått kalla fötter och tror inte att jag orkar plugga? jag vill jobba, resa och bara göra saker jag vill ett tag. även om jag såklart vill plugga så känns det lite tidigt för det nu. jag behöver lixom.. andas?

åh, snart drar allt igång och jag är mer förvirrad än någonsin. kill me, help me, do something!

nu ska jag grubbla på mysterierna hos miss marple istället ett tag
puss


resultat

shoppingen resulterade bla i dessa raringar





koma

min kropp befinner sig i koma. jag är så trött att jag inte ens har några tankar. min hjärna är helt tom, det finns absolut ingenting inuti. har spenderat senaste timmarna i soffan framför the hills, värt!

nu ska jag göra mig iording - det vankas marieberg med mami!
puss

helgen och sånt


idag var första lediga dagen sen i måndags så jag vaknade upp hos madamen marina och åt melon frukost, sedan begav vi oss ut på en långpromenix genom stan. sedan styrde jag kosan vidare hemmåt där min far och jag begav oss ut till landet där jag har spenderat följande timmar med hallonplockning. nu är jag nyss hemkommen och mumsar på lite naturgodis, vilket jag ansåg mig vara mer än väl värd.
igår jobbade jag halv åtta till fyra sedan vart det mys hos madamen som sagt med OC, mycket värt för jag var ungefär lika pigg som en sengångare. (alltså inte alls)
fredags var jobb till sju sedan utgång som började med förfest hos cc och sedan frimis. det var fab (med undantag för vissa punkter) att komma hem vid två och gå upp vid halv sju var mindre fab därimot. (alltså inget jag rekomenderar)

imorgon börjar jag klockan fem vilket betyder uppstigning runt fyra, oerhört taggat. likadant på tisdag. scandic är så populärt i mina ögon just nu. (kanske inte) på onsdag är det terazza igen klockan 6. jag ääälskar tidiga morgnar. fast nu ljög jag stort för det det jag inte alls. jag älskar sovmorgon så det här är lite knasigt. men när ni mina vänner har vaknat har jag redan hunnit med sex timmars jobb. det tröstar lite iallafall.

nu ska jag fortsätta se film och varva ner, snart nightie time. puss på er



bulltanter

jag har precis slagit upp mina blå och ligger och lyssnar på håkan, finns det någon bättre egentligen?
Idag väntas också jobb till sju sedan blir det utgång med mina damer. mycket välbehövligt efter en hel veckas arbete av bullförsäljning. att jag jobbar imorgon också med start halv åtta glömmer vi (då iallafall).
Igår var det egentligen meningen att jag skulle leka skogsmulle med min familj. vi skulle ta med oss lite mackor och sallader från jobbet och plocka blåbär. låter jätte töntigt men ibland måste man offra sig om man vill få lite kvalitéstid med familjen, speciellt nu när syster kom hem lite spontant från götet. dessutom älskar jag blåbär, man blir så sexigt blå i tungan. oemotståndligt verkligen. (eller kanske inte) vilket fall som helst så förstörde regnet som vanligt våra planer så vi fick snällt ha picknick ute på landet i orangeriet istället, men det var helt okej det med. dessutom hade vi bakelsebuffé sen. att jag inte tål typ någonting utav det gjorde inte så mycket för jag fick färska skogshallon istället, mumma typ.

iallafall snart (läs om en timma) ska jag försöka ta tag i morgonen och göra mig lite anständig för alla tanter så att jag inte skrämmer iväg dom raringarna när dom ska handla sina bullar. Frågan är ju om det ända tanter gör är att fika, vi har stammisar som kommer in typ varje dag. fast jag gillar dom, man kan inte annat än älska rara bulltanter som berättar hela sitt liv för en, undrar om jag också kommer bli sådan om typ hundra år?  hm

nej nu ska jag se lite på rachal ray innan jag börjar sväva ut mina tanttankar. PUSS




en annan gång när jag lekte skogsmulle


hard work

sitter på jobbet och äter lite frukost, taggat att börja sälja bullar klockan 7. ännu mer taggat var det att stiga upp klockan kvart i fem, för tror ni att dom där bullarna kommer dit av sig själva så tror ni fel.
jobbar till två sedan blir det lite mysiga äventyr, jag gillar!

måste rusa, snart kommer byggarna för frukost!
PUSS så länge,

london baby

idag stog jobb på schemat, inte så väldigt taggat kanske men vad gör man inte, höll på att blåsa bort på cykeln på väg dit dessutom, dåliga omen. har varit lite som en virrig höna idag men det har gått bra ändå, elin har räddat mig haha. dessutom fick jag finbesök på fika sen så då kändes det tip top. kvällen har också varit tiptop för er som ville veta. men nu är jag trött och tänkte övernatta hos marina. mycket trevligare, mycket mysigare och mycket närmare om man börjar klockan sex imorgon bitti. mmmmmmmmmm jag längtar. kanske inte nej.
 
förresten, jag är så lycklig! det verkar som om jag och marina tar en sista minuten till london! jag jobbar bara onsdag nästa vecka så det blir förmodligen nästa torsdag, iiih jag kommer shoppa ihjäl mig! för att inte tala om madame tussauds som jag alltid har viljat sett. ååh, jag hoppas verkligen det blir så!

men nu ska jag surpla klart på mitt te i väntan på att damen ska bli klar i duschen,

puss


update

gårdagen var trevlog, började på pitchers, gick vidare och hyrde film and some candy för att ångra oss och gå till liquid.  helt okej!  dagen har spenderats hos marina och sedan en fika med tess, lika rart som vanligt. snart kommer nath för lite p.s i love you och jordgubbar, jag gillar!

dessutom har jag tusen fjärliar i magen. så rart.

puss





levande död

efter ett åttatimmars pass och betydligt färre timmar med sömn känner jag mig rätt trött för tillf'ället men planerar en powernap snart och sedan blir det pitchers med mina damer. blir nog riktigt rart så.
ibland älskar jag att jobba lördagar, tog med mig typ halva cafét hem, okej inte riktigt men nästan så nu är jag poppis hemma minsann..
utöver det råkade jag hyvla av mig min lillfingertopp när jag hyvlade gurka. lyckad.se

nej nu ska jag ta den där powernapen så jag inte ser ut som en levande död inför bönorna ikväll.
PUSS


tidig tidigare tidigast

uppstigning när mina vänner kom hem från krogen med min cykel - alltså typ nyss. raringarna såg mysiga ut och jag undrar hur det kommer sig att jämt jag ska jobba när det händer saker i istan. men jag är inte bitter! anyway harry potter var lika bra som jag kom ihåg den, om inte snäppet bättre nu! (;

nää nu ska jag cykla mig iväg för att sälja bullar! kom och fika och gör mig glad! puss

those early mornings

jag tycker inte om när jag vaknar såhär tidigt,och speciellt inte när man ligger och vrider och vänder på sig, tvingar sig att försöka somna om, kniper ihop ögona och utestänger fåglarna som kvittrar muntrare än en unge med godis , det är kvavt. rummet bara halvmörkt och man är ensam, inte ens en vän att snuffla i nacken. det är sånna morgonar som inte borde få finnas..

iallafall just nu ser jag lite på rachael ray, hon anordnar massbröllop, rart! eller något liknande. idag ska jag träffa patrik och nath, helt galet länge sen vi sågs. han har ju flyttat till england så vi har en hel del att ta igen kan jag tänka mig! haha. senare ikväll vankas bio igen. och vet ni vad jag ska se igen. rätt harry potter igen. men det gör inget för filmen var rysligt bra och sällskapet är ännu bättre så!

hörs lite senare osv annars - ha en riktigt fin fredag!
puss




sista minuten baby

jag och marina har suttit och kollat på sista mintuten, grymt taggad är jag! vore så nedrans skönt att komma bort från det här svenssonvädret till sommar, sol och värme. hoppas det blir av nu bara, men det tummar vi på.

Nu vankas snart friskis och sen ska jag besöka landet en snabbis, var ett tag sen jag såg mina föräldrar nu så kände att det var dags att visa att man levde kanske haha.
men nu ska jag slänga mig på cykeln, hurtbullarna på friskis väntar inte på någon!
puss


vibrerande sängar

vaknade hos marina av att hela hennes säng vibrerade, en något annorlunda väckning men rätt skön faktiskt haha. anledningen var att hon har tvättstugan under sig så när den är på skakar hela rummet typ, mys.

men alltså ja, harry potter var så faskligt bra så jag får rysningar. tyckte tydligen kvinnan bakom mig också som grät så mycket att hela min stol skakade sönder i vissa scener. men hey, jag är inte den som klagar, man ska visa sina känslor! Det roligaste var ju ändå människorna i hogwartz outfits, mycket sött måste jag ju få tillägga. frågan är ju HUR stort fan man egentligen måste vara för att helt allvarligt kunna ta på sig en sådan dräkt i 18års åldern? fränt.. eller något.

men nuni ska jag ta och vara lite social mot min vän, vore oförskämt annars. hörs senare osv!
PUSS

sega morgonturer och Harry Potter

startade morgonen med en aningen seg springtur, men det var skönt ändå - as always.
nu är jag nyss frukostmatad och så snart jag har gjort mig lite vacker ska jag möta upp adam och marina i stadsparken för lite solning (?) om bara dom där förädiska små molnen vill flyga någon annanstans snart!

ikväll är det Harry Potter premiär för mig och marina och jag överdriver inte om jag säger att jag är helt lyrisk! jag finner knappt ord över min förväntan, som ett litet barn på julafton. det här har jag väntat på gott folk. kalla mig tönt, kalla mig nörd, kalla mig geek, kalla mig vad fasiken du vill men det kommer bli så r a r t!



just nu..

fusksolar jag med brun utan sol för att inte blända alla jag träffar.men när man är rödhårig får man ta till alla medel som finns eftersom att man har fötts med noll pigment men tusen fräknar. så ja, jag står ut med lukten för jag blir iallafall fint gul brun och folk slipper ha på sig solglasögon när dom pratar med mig.


dagens

dagens konstaterande - bananflugor är fruktansvärt äckliga
dagens mående - seg men glad
dagens fjäsk - silvia kaka åt far pga av vårat gräl igår
dagens klädsel - rosa hotpants och linne
dagens att göra - städa rummet så man kan se golvet igen
dagens dejt -  marinabönan
dagens träning - friskis i skytteparken
dagens låt - milow - you don´t know me
dagens funderingar - spaprogrammet eller inte spaprogrammet
dagens beroende - V6
dagens väder - inte solväder iallafall
dagens cravings - jordgubbar
dagens rusning - typ nu

puss




dance..

First we've got to turn you around
Second, put your feet on the ground
Third, now take a hold of your soul


dags att..

dags att ta dag i dagen, vi börjar med en springtur va.

tjing


promenad med lars winnerbäck

igår dansade vi bakfulla till brittans ops i did it again
idag har vi gått powerwalk åtta kilometer
nu ska jag stretcha

kvällen var mys, tjejerna kom över och det bjöds på girlygirl filmer av värsta slagen (ni vet så man nästa skäms över att vara tjej men inte kan låta bli att kolla) massa gnat och skratt. det var rart, ännu rarare var mitt sovsällskap. jag vet inte vad vi har haft för oss men både marina och jag har ålat oss, puttats och smackat i sömnen. hm. jag kom nyss hem från en regnig powerwalk, följde marina till stan. det var skönt, bara jag och lars winnerbäck sedan i regnet. kan behövas ibland. däremot började min axel krångla på hemvägen och det kändes som om någon hade klämt fast en spik i axeln. svar ja, det gjorde äckligt ont. tacka vet jag zon, min bästa vän just nu. annars skulle jag fasiken huggt av mig den eller något snart..

nu ska jag snart iväg till nath, hon har äntligen kommit hem från tyskland och ja hon har varit saknad.
puss va


och regnet vill aldrig upphöra..

Gårdagskvällen var rar.. något mer än så behöver vi inte säga just nu förutom att mitt huvud har mått betydligt bättre!
Egentligen har jag typ noll att komma med så jag bjuder på en bild från igår istället, nu ska jag göra mig vacker tills mina tjejer kommer och myser med mig, tjing



raindrops keep fallin on my head

igår öste regnet ner verkligen hela dan. så himla tråkigt, jag var knappt ute någonting vilket är mycket ovanligt för att vara jag. däremot hade jag rätt mysigt ändå så det gick ju inte direkt någon nöd på mig, haha.
idag öser det inte ner iallafall men det är fortfarande sdåär tråkigt och grått, snälla vädergudar ge mig sol och värme för jag saknar det, även om jag mestadels bara ligger och flämtar! snart ska jag iväg och jobba lite eftersom gullelin har gått och blivit sjuk. efter det vankas det lite förning hos bönan marina innan vi slår våra högklackade ihop och går ut. jag tror på en lyckad kväll!

och jag är så fördjevulens glad just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen, magen fladdrar, händerna darrar och hela jag bara spritter. fick nyss besked om att jag blivit antagen på spaprogrammet i grythyttan. grythyttan är iof en liten håla men programmet lockar, det är ju det jag alltid har velat hålla på med! jag ska smälta det lite och sen bestämma mig för hur jag ska göra. linjen är ju tvåårig och jag vet inte om jag okar plugga nu direkt på en gång eftersom jag var så himla skoltrött förut. tiden får utvisa helt enkelt!

nu - jobb!
puss på er


Götet i bilder

en bild säger mer en tusen ord, eller?



 
 











sjunde himlen

jag ligger och jäser framför sjunde himlen, allt i den familjen är så sjukt perfekt, helt galet haha. men den är lite mysig iallafall. regnet fullkomligt vräker ner så någon springtur tror jag knappast det blir idag. ska däremot försöka ta mig in till stan och lämna lite mer cv, har hört från säkra källor att dom söker, so here we go!

nu ska jag försöka få tag i min böna och höra vad tusan hon hade för sig igår egentligen. haha
puss


.

baby we were born to run

medans ni funderar ut vad det betyder så kan ju jag passa på att berätta om min mycket händelselösa dag. efter lite konstiga drömmar vaknar jag av ett gulligt sms och en jobbig telefon, efter det var det bara att ge upp hoppet om mer sömn och snöra på sig joggingskorna. perfekt väder, perfekt skönt! kände sig hyfsat värd lite frukost sen kan jag meddela. efter att ha väntat ut regnet (regn är mysigt men inte när man ska cykla) så begav jag och min cykel mig mot stan för lite tesurplande på supreme med en vän. Efter det var det meningen att jag och marinabönan skulle ta en powerwalk men vi gjorde misstaget att gå genom stan och affärerna lockade mer (som vanligt, att vi aldrig får nog?) så en lite runda hanns med innan jag begav mig hemmåt för ett bombnedslag till hus som jag har ägnat  min kväll åt att städa. största husfrun! hushållerska vore ju inte helt fel! fast det känns ju också lite lame, sååå jobbigt är det ju ändå inte.. bara lite. dessutom har jag fått skavsår i örat snart, men det kan det vara värt.

nu ska jag fortsätta se på sex education, hon är så fränt rar haha, puss på er!

home sweet home

hemkommen för ett litet tag sen, har redan hunnit längta tillbaka haha. Det var tur att jag inhandlade en gigantisk blommig bag igår, för annars skulle inte alla mina nya kläder ha fått följa med mig tillbaka hem och det hade ju varit mycket mycket tråkigt!  jag ska ge er lite bilder sen så snart jag har hunnit lägga in dom på datan bara, men som vanligt när det gäller teknik och mig så fuckar sig allting så jag väntar lite med det! nu ska jag göra mig iordning, snart väntar friskis i skytteparken och jag ber till gudarna att det inte ska regna. för om jag inte tränar snart får jag abstinens,  helt allvarligt så typ kryper det i hela min kropp. hemska tanke. hemska tåg i tre timar. fast det här var faktiskt helt okej med ac och grejer, tummen upp! men ja juste, ombyte!

hörs sen, PUSS

dagen efter sådär

ännu en shoppingdag till ända, dock en mycket bakislik sådan. lördagen var bra, jag och marina startade kvällen med lite vin och räksallad, smarr! min onykerhetsfaktor började redan då och efter ett tag begav vi oss upp på stan för att möta några vänner som också är  här. efter mycket virrande från vår sida hittade vi äntligen rätt och det vart lite förande på en utekorg innan vi gick vidare mot ett annat ställe som dom sa skulle ha lite rnb golv osv men visade sig enbart ha salsa, haha. men vi hängde inte läpp för det utan raggade upp några som agerade lärare och sen var vi fit for fight. det var annorlunda men kul iallafall och idag har jag mått som jag förtjänat, men det har jag kompenserat i shopping istället. en väldigt rar väska, en bh topp, present åt sis och lite annat smått och gått. me like!

nu ska jag vara lite social mot marina så att hon kan massera mig sen!
puss

shoppingsyndrom

Jag kommer seriöst helt allvarligt att shoppa ihäl mig en dag! idag har jag gjort av för way to much än vad jag egentligen har råd men, men fafan. jag kunde bara inte lämna dom små stackars raringarna ensamma där på sina galgar, dom var helt enkelt tvugna att få följa med mig hem!
även vi är hemkomna för en stund sen och har tagit oss en varsin powernap, vilket verkligen kunde behövas haha. nu ska vi skönhetsfixa oss lite innan vi öppnar en vinare och hugger in på en räksallad. inte helt fel sådär.

nu ska jag filura ut hur jag ska ha håret, rakt, lockigt,snebena,mittbena, vågigt, uppsatt, utsläppt? jag blir galen.

ha en riktigt bra lördag!

Göteborg

äntligen hemkommen till göteborg. inte för att det gick direkt smärtfritt till, tåget var lika hett som om det var på väg rakt ner i helvetet. AC vad är det lixom? som tur var raggade vi upp en plats efter halva resan med öppningsbara fönster - det var som att komma till himmelriket! Både jag och marina är rätt utmattade nu om jag säger så. jag för att jag jobbade äckligt tidigt innan jag åkte (+ lyckades med konsstycket att tro att jag började en timma senare, PANIK!)  och marina för att hon jaa? säg det! trötta och äckliga är vi allafall så vi får se hur det bli med våran planerade utgång, (när hon nu väl vaknar dvs) annars blir det mys och sånt där så slår vi på lite större bravader imorgon. det visar sig att se!

hursom, ha en galet bra helg raringar!


inbrott och packning

imorse (läs efter elva) när jag skulle gå ut och hämta tidningen hör jag hur något smäller igen. jag vänder mig om och ja, mina farhågor besannades.dörren som är en såndär som är låst hela tiden om man inte reglar upp den hade åkt igen. Eftersom min familj har övergivit mig i princip hela sommaren var det ingen som ville komma och öppna åt mig heller, som tur var hade jag öppnat mitt fönster innan. det var bara att baxa stegen och klättra in fönstervägen. inbrott i sitt eget hus, jo man tackar ja.

Nu ska jag packa lite till göteborg innan jag cyklar mig iväg till jobbet, efter det blir det friskis i skytteparken och sen mer packning. jag tvivlar på at jag kommer bli klar nu haha. men först, sollapning!

puss på er!


regler

det här med regler. jag avskyr regler- i alla dess former. om någon säger åt mig att jag inte får göra något, vill jag göra precis tvärtom. det har alltid varit så - mer eller mindre undermedvetet har jag känt en stark längtan efter att få göra som jag vill och inte som någon annan säger åt mig. När jag var liten och pappa sa att jag inte fick gå till grannarna var det där jag befann mig tio minuter senare. När mamma sa att jag inte fick balansera på stolsitsarna var det precis det jag roade mig med. När mina systrar sa att jag inte fick vara med dom och leka var det dom jag följde efter iallafall. När jag ser en skylt med "rör ej" vill jag givetvis röra. När mina föräldrar sa att jag absolut senast skulle vara hemma tolv, var det ett jag smög in. När mamma hade ett långt samtal med mig om alkohol och dess biverkningar visste hon inte vad jag gjorde på helgerna. När mina föräldrar förbjöd mig att åka till gävle för att sova över hos min första pojkvän var det precis det jag gjorde nästa helg.
Jag skulle kunna hålla på i evigheter men jag tror att ni har förstått min mening - jag hatar regler!


RSS 2.0