sundaynight

just nu ligger jag nerbäddad i soffan, ser på tv, myser med mami och slevar glass med fruktsallad. jag har mens, jag är trött, jag har jobbat 57 timmar den här veckan. jag tycker nog att jag förtjänar det..

imorgon ska jag till tatueringsstudion med nathalie för att be dom rita upp, sedan blir det provjobbning på fjärde våningen. lär ju tappa alla tallrikar och mat i knät på folk, men hey det blir säkert bra!

nightie <3


tttttaggar

taggar upp inför jobbet med lite sagan om ringen såhär på morgonkvisten vid en tjugo över fyra. antar att alla andra sussar sött i sina sängar nu, antingen det eller så är efterfesten på full gång! men jag är int bitter. (börjar redan dagen med en grov underdrift) själv ska man ju servera surmulna morgongäster i sex timmar, kan det bli bättre eller? verkligen inte!

nu ska jag slänga mig på min superhoj, den tar mig verkigen överallt. det är jag och hojen på mot världen <3

puss



kläder <3

alltså, jag bara ä l s k a r kläder.idag fick en supermysig aprikosfärgad kofta följa med hem, den kommer bli groteskt snygg till ett par leggings i höst och en stor halsduk. dessutom fick ett par mörkblåa jeansleggins och tre par örhängen också följa med. min ekonomi gråter men jag skrattar. inget gör mig så lycklig som lite shopping ( hej ytliga jag)
snart kommer nathalie hit igen, vi ska se på sagan om ringen och mysa. jag får passa på när jag kan. helgen stavas jobb med stort jävla h!
titta bara:
Fredag - 14-19 på terazza
Lördag - 5- 11 sedan hem och vända för att vara tillbaka på restaurangen 17 till 11 på scandic
Söndag - 9- 18.30 på svea i kumla
Måndag - 15 - 11 på 4e våningen

sen är jag äntligen ledig i två dagar innan vi drar igång igen. inte för att jag klagar, jag älskar att jobba men ja, mitt sociala försvinner lite (grov underdrift) undrar i mitt stilla sinne om det är såhär det är att vara vuxen. om livet går ut på att endast jobba häcken utav sig. för vadå egentligen?  nästa helg är det jag som ska vara ledig, sluta leka arbetsam och festa tills klackarna går av!

nu vankas sagan om ringen, puss




när jag hör din röst..

godmorgon! har nyss slagit uppp mina blå, men det var knappt att dom ville upp, så nu ligger jag och lyssnar på en talbok jag lurade (?) på pappa häromdan, twilight - ljudet av ditt hjärta. åh så bra! fast jag tvivlar på att han kommer tycka lika mycket om den som jag gör haha.  idag väntas s h o p p i n g.  paradiset! jag har sagt att jag älskar kläder va? fast nu måste jag nog börja rensa lite, det börjar bli lite för fullt. dagens i-lansproblem, jag vet!

men nej det härduger itne, nu ska jag ta tag i min dag!

puss


tiotimmarspass

efter ett tiotimmars pass från sex till fyra på terazza tycker jag att jag förtjänar en stund i soffan! egentligen var det tänkt att jag skulle ha vart på manikyr nu men damen som skulle spejsa dom är gravid och har tydligen inte mått så bra utav det.. det där med graviditerer skrämmer mig, man går upp otaliga kilon, mår dåligt i tid och otid och vaggar fram på slutet. inte så lockande - även om jag självklart förstår att själva barnet upphäver det. anyway ikväll ska jag kila över till nath, jag snodde med mig en tårta från jobbet, lite tårtkakalas, film och mys. ohyes. (inte för att jag tål men jag kan ju alltid låtsas) imorgon är jag finnaly l e d i g!  den dagen ska spenderas på marieberg med nathalie, dom har öppningsfirande vilket betyder en herrejesus massa erbjudanden vilket i sin tur betyder massa shopping. herregud och vi som ska åka till stockholm nästa vecka och shoppa. men man kan aldrig få nog av shopping eller kläder!  invensterade i en supermysig kofta från herravdelningen på carlings häromdan, hur kommer det sig att herrarna jämt har så himla mycket mysigare kläder än oss för? jag bara undrar typ

nu ska jag dö lite innan jag börjar rota efter lite mat, även om jag redan nu anar yoghurt och knäcke med keso, mummmmmmmmmma. (och ja, jag är för lat för att orka laga mat till bara mig)

ps. lovarlovarlovar att upptadera bättre!

puss





nolife aka jobb

min i särklass alldeles urusla uppdatering har en förklaring faktiskt!  det stavas J O B B. och håller på att ta kol på mig. men när lönebeskedet kom hade jag självklart helt glömt bort det! då är all slit värt det. haha, nämen det blir ju en del eftersom att jag pendlar mellan flera olika jobb. och därimellan ska man försöka hinna med sitt sociala också. lite tråkigt är det dock att man inte kan vara med på riktigt samma grejer alltid som ens kompisar, eller var ute lika sent om man inte vill vara en trasa dan därpå pga av jobb. men thats life i guess, det kommer säkert lugna ner sig snart och då kan jag äntligen ta tag i uteliv, sociala och träning ( OMG vad sjukt otränad jag blivit, ÅNGEST) anyway, ikväll är det kräftskiva men jag är så död efter jobb i kumla (!) hela dan så jag tänker enbart ligga i soffan, se på gröna milen och överkonsumera grannens plommon. (kul för min mage imorgon haha)
men alltså, det känns rätt okej. iallafall just nu. undrar om det är såhär det är att vara vuxen, jobba jobba och jobba, dag ut och dag in. whats the point? fan i need some action. typ nu!



feberyra

nu taggar vi jobb och bullförsäljning i feberyran! hörs ikväll om inte febern har mig alltför hårt i sitt grepp!

puss


home is..





Det här stämmer in så himla bra på mig!
jag vet inte hur det är med er, men att vara naken är något jag inte direkt har några problem med.  face it, ibland är det bara så himla skönt att kunna få skrutta runt i fula underkläder utan att någon bryr sig. jag gör det ofta. men blir lixom lite bekvämare i sig själv då. jag vill nog inte tänka på hur många som har sett min vita rumpa vifta runt hemma, men hey. det är ju upp till dom om dom vill stanna och titta, men varning bör nog utlysas för risk att bli bländad. den har inte fått mycket sol min rumpa.

sjukstuga

jag har gått och blivit sjuk, feber, förkylning och halsont u name it. känns ju sådär va kanske. men får nog egentligen skylla mig själv lite, är nog en kombi av för mycket jobb och för lite sömn. så går det när man vill vara med på precis allt.
har intagit frontläge i soffan med min mjukisfilt. tänkte mig att spendera dagen här innan fader kommer och hämtar upp mig för söndagsmys på landet. jag klagar inte..

gårdagen spenderades efter jobb hos nath, hennes bror hade lite folk där så det var rart. dock var jag som sagt sjuk så jag var nog inte den trevligaste, kom till och med hem tidigare än mina föräldrar. DÅ är det något fel haha.

Nu ska jag mysa med kirren och se mer på kyle XY.
puss


friday night lights

jobb idag, som resten av veckan och imorgon. sedan är det helg med stort h. för en kväll och dag sedan är det på´t igen! men jag klagar inte alls, igår var jag dessutom på arbetsintervjuv på fjärde våningen och förhoppningsvis (hoppashoppas) ska jag få prov jobba på nästa ösk match. iih! måste träna på att bära massa tallrikar bara, men det löser sig!

ikväll vankas mys bio med trevligt sällskap sedan är det upp och hoppa för lite bull försäljning innan vi satsar på en feting utgång, jag är t a g g a d!

nu ska jag hoppa i lite kläder och sedan bussen, tjing!




dagdrömmar

jag skulle vilja kunna sjunga som en gud, måla som en picasso, flyga, älska som en cassanova, segla, dansa nätterna igenom, vara ekonomiskt oberoende, köra racerbil, leka pirat på öppna havet, utträtta viktiga saker i livet, öppna spa och få ta hand om människor, ha äckligt vita tänder som skådespelarna, flytta hemifrån, ha världens roligaste jobb, lära mig surfa, vandra på irland, börja rida igen, ha en större garderob, kunna spela ett instrument riktigt bra, vara en rockstjärna, åka på festival, ta körkort, åka motorcykel i tajt fodral

några av alla mina dagdrömmerier jag brukar fly till när verkligheten inte känns helt okej..


sunshine in the rain

igår var en såndär dag då man lika gärna kunde ha leggat kvar i sängen. iallafall på kvällen, jag kom in i någon mystisk melankolisk känsla som inte ville ge sig. gick runt i huset och var mest bedrövlig, tyckte att allt var skit, att mina vänner hatade mig and so on and so on. det resulterade i deppbakning - smulpaj med vinbär och kokos. tydligen var den god för den tog slut illa kvickt iaf. idag känns det bättre, mycket bättre. jag förstår inte hur ens humör kan pendla sådär ibland.  jag menar okej om man har pms, men inte ens det hade jag. strange! kanske tröttheten, har ju jobbat rätt intensivt ett tag nu. aja huvudsaken är att det är bättre nu. Jag är nytränad i regnet,har de bästa vännerna, har ätit mina första kräftor idag och ser på stolthet och fördom med sis and mami. har absolut ingenting alls att klaga över vid närmare eftertanke!

puss






under all kritik

mitt bloggande är under all kritik för tillfället. har jobbat så mycket att jag knappt hunnit med något annat, och när jag väl gjort det så har jag bara umgåtts med vännerna. och kanske festat lite med (;

är iallafall nyss hemkommen från jobbet, råkade få med mig två små rara plagg hem också. en gammeldagsrosa långskjorta och en svart partyklänning, me like! ikväll väntas friskis och sedan kräftor, sis säger bye bye och drar hem till götet imorgon. lite sörjer jag nog allt!

nej alltså en powernap skulle sitta himla fint nu nu så jag orkar skutta runt sen,
lovar att bli bättre på det här med update!
PUSS


lurad?

just nu sitter jag med ett hopkok i fejjan av vad min syster sa vara en ansiktsmask. den består av ägg, mosad banan, havregryn och honung. jag misstänker att jag har blivit lurad.. det återstå att se.

dan hade ju kunnat vara bättre. började klockan sex och redan då anade jag oråd när faxade papper och beställningar inte var som de skulle.. efter ett tag svullande min hals igen och mitt huvud började dunka som en annan djävla hammare. skoj dag. åkte hem och däckade på soffan. hade bestämt mig för friskis men mami och halsen sa prompt nej. fick nöja mig med en promenix iallafall. känner mig lite bättre nu (peppar peppar) har inte tid att bli sjuk lixom.

anyway, hoppas ni haft en bättre dag!
puss





neverland

alltså ibland skulle jag vilja vara peter pan och bo i neverland, aldrig bli vuxen, aldrig tvingas göra saker man inte orkar och inga måsten. gud så härligt! synd bara att läget inte riktigt ser ut som så dock..

helgen har bestått av jobb fram till i lördags. jag var i princip död lördag eftermidag när jag kom hem efter ett mördarpass från scandic. gästerna där vet minsann exakt hur dom ska göra för att ta livet av någon. efter en powernap och lite sånt så pallrade jag mig iväg för förfest hos nath. det vankades nämligen utgång med destination av nyöppnandet av satin. dock började våran kväll inte riktigt som vi hade tänkt. för nör vi hade gått av bussen och skulle möta sofhie kommer raringen på att hoppsan, hon har glömt sitt leg hemma. så vi får snällt hoppa på bussen hem igen för att hämta det nedrans leget. men det går bra och taxi upp igen beställs.. kvällen/natten vart iallafall riktigt riktigt rart! även om själva satin kanske var lite sådär lam så var sällskapet precis tvärtom. me like!

söndan spenderades bakis hos nath och sedan på landet med mor och sis. det spelades monopol och åts krusbär. värsta nostalgin på monopol, har inte spelat det på jag vet inte hur länge. men det var riktigt mys iallafall.

idag har det varit jobb som stått på listan, och imorgon och i övermorgon och.. jaa ni förstår lixom. men jag klagar verkligen inte!

nu ska jag mysa lite innan det blir sängen. upp klockan fem imorgon. yeeey!
puss





RSS 2.0