karma bby

jag tror på karma. jag försöker att leva efter karma så gott det går. just nu måste jag ha gjort något riktigt dåligt för min karma slår mig bara hårdare och hårdade för varja dag den här veckan. utan överdrift har någonting gått fel varje dag sju dagar i streck nu. en hel vecka. det värsta är när karman slår tillbaka face to face. när människor man trodde man kände visade sig vara på ett helt annat sätt. när respekten bryts och löften trampas på. som om det inte var något värt. att tänka efter före du gör något är ett udda beteende man sällan skådar bland dagens individer, men man ska inte underskatta det, faktiskt, enkla sättet att underlätta för sig själv och andra i sin omgivning. det tar dig fem minuter extra och ger dig ett lättare hjärta. synd att så få andvänder sig utav det bara. jag vet iallafall att jag ska bli bättre på det.

moviestar

är det bara jag, eller refererar ni också erat liv till filmer? jag kan komma på mig själv med att sitta och jämföra mitt liv till det i filmen/serien. typ desperate housewife, vänner and so on. typ, jamen exakt sådär är ju mina vänner också, och hon är lik henne och precis så är ju han och SÅ .. haha jaa, ni märker ju, jag tror att jag lever i en filmvärld ..

bound by wild desire I fell into a ring of fire

igår tillbringade jag min lördagskväll med det bästa umgänget man kan tänka sig för en spelkväll. mina smilegropar satt uppe i öronen hela kvällen och jag fick träningsvärk i magrutorna av allt skratt. att sen hälften av kvällen bestog av gingerskämt på min bekostnad kan jag bjuda på, jag älskar er ändå!
dagen har tillbringats på soleo med jobb, sedan ett hårt träningspass. addera hårinpackning, solsidan och en fet godisskål på det så har ni en bild av vad jag ägnat resten av min kväll åt. såå, nu tänker jag fortsätta med det trevliga tidsfördrivet. latero!

smart had one good idea and that idea was stupid.

det råder spa på järnvägsgatan - hårinpackning, ansiktsmask och BUS. bättre kan man nästan inte ha det! ser desutom på iron man i bakgrunden, jag älskar robert downey jr av någon anledning, fast han är gammal haha.
förövrigt har jag beslutsångest deluxe. fan vad skönt det hade varit ifall någon bara kunde säga åt mig - gör så här! och så gör jag så. jag ska alltid tänka och vela i typ tusen år innan jag bestämmer mig. jag var aldrig sådan förut, då var jag impulsitiviteten själv och tänkte aldrig efter före. vart gick det snett liksom? haha

i ett ensamt rum, en sekund blir tusen år för ljus att nå. Så djupa sår

det gör ont att såra och ännu ondare att bli sårad. att saker inte alltid blir som man tänkt sig är ingenting nytt men man blir lika besviken varje gång. att inte kunna göra alla nöjda är frustrerande, lika frustrerande som det är när man gör alla andra nöjda - förutom sig själv.hur man än vrider på saken så blir någon alltid sårad och hur man än gör så kommer någon alltid att bli missnöjd. jag lär mig. lär mig att det inte kommer gå att behaga alla i sin omgivning utan att vända ut och in på sig själv. utan att tillslut utplåna mig själv till människor som inte vet vad dom tar. jag ger en liten bit av mig själv till alla jag träffar och hålen som blir kvar tycks inte vilja fyllas igen på det sättet som behövs. jag stannar här. tar ett andetag, andas ut och tänker, hakuna matata. det löser sig.

RSS 2.0