söndag

hej mina raringar. jag är nog världens sämsta bloggare men jobbet tar upp så OTROLIGT mycket tid.  jag har knappt tid över till mig själv, och då kan ni tänka er hur lite tid jag har över till min vänner och fritid. NADA typ. hoppas att det blir bättre när jag säger upp mig från Sveas och bara jobbar på Soleo. för ja mina vänner, jag har fått fast anställning på Soleo! 60 % och i sommar 100. så.jäkla.glad! grämer mig dock över att behöva säga upp mig innan sommarn. dom kommer d ö d a mig! men ingen kommer tacka mig för att jag sliter aset av mig där så.
ikväll har jag firat min mor ute på landet. matkoma alltså! men gott var det! lax med färsk sparris och som topp på det fruktsallad och glass. är så skönt att bara kunna vara där med familjen och bara slappna av, inga måsten och inga krav. bara vara lixom! nu har jag dock ont i magen igen. den har dom senaste veckorna bestämt sig för att svullna upp så fort jag äter något och göra ont. härligt. älskar min mage, vi är verkligen vänner nu för tiden. känn min ironi! anyway, Bridget Jones kallar, hörs snart sötnötar! <3

i veckan har jag..

jobbat aset av mig. umgåtts med världens bästa vänner. jobbet ännu mer. haft dansuppvisning. urnnedsättning för farmor. myst med familjen. myst med vänner. ätit alldeles för mycket. skopat glass. firat marina. gått på krogen. jobbar bakfull. njutit av solen. fått fräknar. gått promenader. sprungit i skogen. pratat sönder telefånen. haft söndagsmys. ifall ni undrar lixom ..
min extremt bad update beror på sjukt mycket jobb nu när jag är mellan två stycken så att säga. lovar att bättra mig, puss på er raringar
bjuder på en bild från borneo så länge

wrong

jag mår inte bra. någonstans. det är inte virus/förkylning/annan åkomma. snarare något som är djupt inrotat i mig. jag har mycket att fundera över just nu och det tillsammans med tankar som gnager och tvivel som biter gör inte min vardag lättare precis.

I got it

för er som undrar, jag fick jobbet! så himla glad! dom hade tydligen haft i genomsnitt ca tio CVinlämningar om dan sen i oktober. och så fick jag det. om jag är lycklig? föör lycklig. till och med så lycklig att jag köpte mig ett par converse!
trots att jag har haft en jätte bra dag idag så är det ändå en sån dag då allt bara är fel. ni vet inga kläder passar. man är svullen och känner sig fetast i världen och vill helst gömma alla sina kroppsdelar.. hate it. vill bara skala av mig allting typ. blöh

Im done

idag har jag jobbar hela dan i kära kumlet som sagt. först i glasskiosken, 8a kunder på fem timmar vad säger det om vädret idag? och sedan stängning i cafét. gick super, fick mig bara en liten släng av adhd när det visade sig att tåget var en halvtimme försenat. död åt sj typ! däremot ringde dom från Soleo, ni vet som jag hade gett mitt CV till när jag var och fika för ett tag sen.. any way, jag ska provjobba imorgon! hur kul? AS KUL! så jävla glad, kom välbehövligt kan jag säga! (måste ju kunna sponsra min shopping)
kom hem rätt sent och sen har jag bara jäst läs; ätit naturgodis, läst cosmopolitan och glor nu på harry p. bra söndagskväll, det var jag värd. typ iallafall, även om det inte direkt gynnar min beach 2010 haha...


its to early honey

idag är jag uppe alldeles för tidigt för en söndag. en väldigt grå söndag dessutom. men hey, vad gör man inte för sveas? snart ska jag bege mig mot tåget, först lite skönhets fix!
ha en bra söndag peoples! C YA



underbara underbara dag

ÅH vilken härlig dag jag har haft! vaknade av att solljuset sipprade in genom mina persienner vid elva snåret. hoppade genast i mysbrallerna och tog en powerwalk med postcard killers i öronen. åt värsta helg frullen med grape, jordgubbar och hallon. cyklade iväg och storhandlade  (mindre kul). mötte upp snygga natkat för lite solarium grill. lyckades ofc bränna mig så mitt ansikte vart sådär härligt rött och svullet haha. sedan åkte vi till lillån och drack te/snacka skit innan hon åkte till sin boyfriend och jag traskade vidare till fam hellner (mami,papi och sis alltså) för grillning. det var super mys och som vanligt lyckades jag äta way to much haha. men vem kan motstå tigerräkor och toblerone? inte jag iallafall...
kvällen har spenderats på en uteservering i gott sällskap. tack för att jag har er! det är nu jag behöver er som bäst <3
imorgon är det jobb 11- 18.30. kul liv. not. så nu vankas nog sängen snart. nattinatt
inte riktigt så här illa bränd dock

Det är Robin Hood jag vill ha

godenmorgen! och oj vilket fint väder vi har i örebro. SKOJA. det är regn, grått och allmänt bara usch. våren hallå?
regn eller inte, jag skönhetsfixar mig lite inför jobbet klockan två. som kom och fika (blinkblink) senare ikväll ska jag och nattis på Robin Hood. jag tror den kan vara riktigt bra, har alltid älskat honom så det hoppas jag att den är iallafall!
men hörrni vad är det för fel på kissie/alexandra? om ni såg bella och tyra show igår så förstår ni vad jag menar! hur kan man sova på nätterna när man är så elak? det syntes verkligen hur nervös hon var. vilket jag också skulle ha varit om jag lagt upp en video där jag berättar att jag ska slå Tyra osv. inte helt okej alltså.. Om jag skulle hålla på sådär skulle jag nog bli lite schiofren till slut..

weell, vad gör man inte för lite uppmärksamhet? nu ska jag iallafall rota fram några paltor ur garderoben, puss på er!

mario galaxy

hellu! nu har jag nyss gjort makaroner och snabbisar till kalleman som dyker upp vid elva och meddelar att han inte ätit något idag . man bah va, hur orkar du? en annan blir ju tjurig som ett as annars. gudars hörrni
annars idag har jag vaknat upp bredvid kalleman, haft hans mamma + plastpappa på fika, dansat halvt om halvt igenom dansen med marina och nördat mario galaxy som jag har fått låna av sofhie. vi är sådana jäkla nördar haha, och jag tjatar på kalle när han spelar wow...
nu ska jag fortsätta se scrubs och pussa på min man, godnatti <3

coward

hej finisar! idag vaknade jag klockan tio av att min granne spelade sven ingvars eller något liknande. jag vart så otroligt arg när jag för en gångs skull hade sovmorgon. drog på mig mjukisarna och plingade på. tror ni att någon öppnade eller? icke! ringde på säkert fem sex gånger och jag VET att dom hörde mig för efter typ tredje ringningen slutade dom att spela. något fegt att inte öppna..
jaja, annars idag då? sov vidare efter det och vaknade med en tjock hals och täppt  näsa. tog det säkra före det osäkra och satsade på en pw istället för springtur, tur för nu är det borta. undrar varför sånt alltid kommer på morgonen? hm..
annars har jag tränat, fått en radio av mammsen och inte gjort något mer vettigt än att prata skit i telefon typ. nu väntar jag på min man. han vill tydligen ut ikväll.. känner mig som en sådan partypooper men har verkligen noll lust för det ikväll, do not know why.. orkar inte dricka haha..
anyway sköt om er!

you make my day

har haft en helmysig dag idag! slutade ju super tidigt, vid tio. då åkte jag till amadeus och fixade håret. alltså ohmygosh vad nöjd jag är! långt, svalligt och helt underbart! efter det åkte jag, Ida och Nath till ett nytt solställe och gudars vad bra det var då! och billigt, två flugor i en smäll det gillar jag! sedan åkte vi och fikade lite i kvällssolen på soleo där vi även fick sällskap av Casy och Kalle. som jag förövrigt har telefonterrat hela dagen. fråga míg inte varför, har väl saknat drummeln lite :)
nu tänkte jag försöka städa upp lite, borde vara trött efersom jag gick upp klockan fem men icke! vem vet, det infaller väl sig så småningom? puss och natti på er!
gammal bild på mig och nath i kreta

för jag är nöjd

alltså åh jag är så jädrans nöjd med mitt hår! så fort jag letat reda på kamerasladden så ska ni få bild! och det tog inte alls lika lång tid som jag trodde, 2 1/2 timme bara. awsome! nu har jag nyss ätit lite keso för den som vill veta och ska möta upp Ida och Nath för cancerframkallande solning och senare ett glas på någon mysig uteservering. härligt! C YA



lets hope so

efter ett skönt friskispass skyndade jag mig hem för en god frukost/lunch innan det var dags för jobb klockan två. herregud vad segt det var att jobba då! vart har alla fikasugna människor tagit vägen? 

imorgon är det jobb igen till tio och sedan ska jag göra hårförlängning. IH! ber till gudarna att det ska bli bra. annars vet jag inte vad jag gör!  tänk om det inte alls ser äkta ut? då typ dör jag, 3800 i sjön. byebye lixom. men dom verkar kunna sin sak så!

nu vankas snart sängen om jag ska orka upp vid fem! CYA


new start

startar nya veckan med ett träningspass innan jobbet. man blir så bortskämd av att ha friskis precis runt hörnet. fast det iof, jag klagar inte ;)

Te amo, mi cor. Amor noster verus est. Tua causa in diem vivo et semper amabo

080316 <3

en söndag vi samlar vuxenpoäng på

herrejisses vad trött jag var när jag slog upp mina blå idag,kom nog inte upp ur sängen förrän vid ett, men gud så skönt det var. tänker att jag kompenserar lite för dom dagarna jag går upp klockan fem haha.
kalleman och jag var ju och såg Iron man 2 igår, tvåor är ju i princip aldrig bättre än ettan men jag tyckte nog att den här var hyfsat bra för att vara en tvåa. lite seg på sina ställen men annars så fick den mer än godkänt. både jag och kalle gillar action och fantasyfilmer så.
snart ska jag åka till min family på landet, försöka hinna tvätta lite och handla eftersom min kylskåp bokstavligt talat ekar. härligt!
ha en skön söndag raringar! C YA




kärlek

den här raringen har fått följa med mig hem. så nöjd! kommer bli perfekt i vår/sommar med ett par svarta pumps alt vita sneakers för en mer avslappnad känsla. love!

twenty year

men hej där godingar! just nu hänger jag loss i nathalies soffa med te och OC, inte helt fel direkt.
igår firade vi nathalie och jenny som båda har fyllt 20 år. det var grillning, vin och snygga tjejer för hela slanten! tyvärr så bestämde vi oss för att dra vidare sen vilket vi inte skulle ha gjort! istället för hederliga strömpis drog vi till frimis istället som hade nyöppet för sensation.  helt överskattat med andra ord! fast trevligt sällskap kompenserar ju det mesta!

idag tog jag och kalleman oss en riktigt lång sovmorgon, åkte till monki och handlade en söt liten spets klänning jag spanat på några dagar nu som riktigt har skrikit på mig hihi :)
om ett tag kommer kalleman och hämtar upp mig, det vankas tacomys och Iron man 2 på bio. perfekt!
C YA


daagens

efter att hela veckan ha vaknat alldeles för tidigt för mitt eget bästa var jag idag så trött att jag inte visste vad som var upp eller ner. kom nog inte ur sängen förrän framåt halv ett.. men gudars så skönt det var! nathalie kom och hetsade mig med lite solariumsol. vi kommer säkert få cancer när som helst. men jag tänker lite som så att om jag inte får cancer av solariumet så kommer jag få cancer av något annat iallafall så då kan jag lika gärna få det utav det!
annars idag? weeell, jag har fikat med världens bästa therese och dansat ragga med en ond svanskota. inte att rekomendera! ond svanskota alltså.. note to yourself, hoppa aldrig upp på en motorhuv som åker.
nu ska jag göra lite produktiva stuff, C YA


saknar min mittbena lite, buhu

kiss me until the morning

har haft en mysig eftermiddag med nati! nu ska jag ut och pka skateboard med kalleman och hans mates. C YA



springtur i majsolen

idag slutade jag vid tio och eftersom det var strålande sol passade jag på att ta mig en springtur runt alnängen i majsolen. det tog mig väl ca en timme minus/plus några minuter. skänt, behöve få ut lite energi! nu har jag stretchat och sitter med en hårinpackning. min kalufs är ett enda stort rufs just nu. typ lever med en knut på huvet haha. synd egentligen, men nu ska jag väl få lite ordning på det. och vet ni vad jag gjorde i måndags? fick mig ett ryck och beställde tid för löshår! har funderat på det ett bra tag nu, och trots att jag har rätt okej lång längd nu så vill jag ha ännu längre! och tjockare.. så nu tänkte jag att förbasken så mycket som jag jobbat måste jag väl få unna mig lite sånt? så på tisdag händer det! jag valde att ha metallringar då det inte alls sliter på samma sätt som t ex keratinvax. det ända jag är orolig över är att min hårfärg inte kommer stämma överräns och att lockarna inte är som mina lockar. men det går säkert att lösa på något vis (hoppas jag)
nu ska jag tvätta ur håret, puss på er! C YA




bad day

herregud vilket dåligt humör jag är på! det började igår och har bara fortsatt. hittar bara fel på ALLT. verkligen allt!
tur att jag har mina finisar iallafall, ni får mig alltid på bra humör. <3
annars idag? jobbat dubbelpass. först kumla och sedan stängning på Terazza. om jag var trött innan är jag nog lite dödens nu. imorgon börjar jag sex och slutar tio, sedan vankas umgänge med nati. lite träning ska vi nog också hinna med! nu ska jag fortsätta pilla mig i naveln! C YA



valborg i bilder

Linn & Mariina
Marina skålar vin med kaffemugg
Ida & jag var grillmasters
Sandra & Ida
kortspelande
våghals
fyrverkerier

my stomach

ohmy, idag är min mage krångelmage no.1. fifan vad ont jag har om man får lite tillåtelse att klaga. magkatarr jajemän. det kommer med jämna mellanrum, alltid lika härligt!

the sky´s the limit

idag har det varit äkta vårväder! love it! jag var uppe med tuppen idag kan man säga.. nästan iallafall. hade ju en tid vid halv nio så efter det passade jag på att hurta lite på friskis. efteråt kunde jag inte låta bli utan letade upp en gräsplätt och la mig en stund i solen. i stan finns det ju inte så gott om gräsmattor sådär så jag vart riktigt nöjd med min lilla solplätt där. utöver det har jag strosat lite på stan, köpt ett par byxor och lämnat tillbaka en tjol så lite win/lose situation där. eftersom varken jag eller nathalie kände oss riktigt solklara odlade vi lite mer fräknar (+cancer) i solariumet sen. härligt!
nu tänkte jag koka mig en majskolv och invänta min man. C YA


typ såhär hade jag velat sola idag

soulmate

jag har haft en supermysig kväll med sofhie, vi har ätit massa naturgodis, vilket är obligatorsikt när vi kör myskvällar och snackat massa skit. det som är så roligt med oss två är att vi tycker likadant om princip allting! killar, åsikter, människor, kläder, godisfavoriter, u name it. soulmates med andra ord! <3
och nyss vart jag så jäkla irriterad. vissa saker borde man ju faktiskt veta att man inte ska skämta om. eller hur? det är ju typ en oskriven regel att man inte skämtar om sin flickväns bästa vän på ett sätt som inte anses riktigt okej. jag struntar i om det var en så kallad "combobreaker". man måste ändå veta vart gränsen går! meeeeen tydligen inte, eller så är det jag som överreagerar? hm
anyway, nu ska jag snart sussa.har en tid halv nio imorgon. hur kul? inte ett dugg! men nöden har ingen lag. p&k, sussa sött <3

vårsol

idag startade jag min dag med en joggingtur runt oset i vårsolen. riktigt riktigt skönt! att jag hade mina nya springskor förgyllde rundan ytterligare lite. nu har jag ägnat större delen av dagen med att vårstäda min lägenhet, ni vet damma, skura, städa ur kyl osv. det har nog tagit mig en sådär 2 1/2 timme men det var det värt i slutändan. nu kan jag ta hem folk igen haha!
tänkte hoppa in i duschen nu och sedan ska jag möta upp karln för lite solning och ikväll styrs umgänge med sofhie. en bra söndag med andra ord!

update

uuff, jag är så mätt att jag måste knäppa upp knappen i brallan! men det gäller ju att passa på när man får chansen haha. lagad mat är inte precis vardagsmat för mig längre sen jag flyttade hemifrån ;b

i´ve got the greatest

sista april var en riktigt fin kväll! jag och några bruttor startade hos sandra med ett gäng engångsgrillar, filtar och vin. vi hann även med lite roliga lekar som våghals och sanning, riktigt trevligt! efter att jag och marina var sådär lagom runda under fötterna bestämde vi oss för utgång. det var lyckat, lagom mycket folk, bra musik och skönt folk. fab! sedan kom min man och hämtade hem mig. vet ni vad gullkarln hade gjort klockan halv tre på natten? städat hela lägenheten, diskat och tänt levande ljus. hur gullig får man bli? det såg nämligen ut som ett bombnedslag när jag lämnade den. det blir lätt så när tre tjejer ska prova outfits, sminka sig och byta om en miljard gånger..
så idag belönade jag honom med hemmagjorda chokladbollar, det var han väl förtjänt utav.
nu väntar jag på mina parents, jag sa faktiskt nej till mina pinglor ikväll. istället åker jag ut till landet och firar lite valborg med familjen som jag inte har träffat mer än fem minuter på över två veckor. liite men bara lite att jag har saknat dom (; det blir väl så när man flyttat hemmifrån iof.
ha en fin fortsatt helg raringar!

RSS 2.0