lördagsyoga

min morgon började halv tio då min väckarklocka så härligt ringde. det var bara att lämna sängen och sin snarkande man för lite yoga med marina. det var första gången jag var där men det var skönt, dock inte lika jobbigt som jag förväntat mig. funderar på att köpa hem en dvd med power yoga, då kan man ju lixom göra det när som helst, awsome! efteråt tog jag mig och sällskapet en promenad - lika bra var det för nu öser det ner någon konstig blanding mellan snö och regn. fruktansvärt men jag antar att det ändå är lite bra för det betyder ändå att det blir varmare! haleluja moment typ.
eftersom karln fortfarande låg och snarkade passade jag på att bjuda honom på frulle framför up. Åh, hur söt är inte den filmen egentligen? l o v e!

fredag

godmorgon raringar! jag är frukostmatad och sitter och väntar på min papi. vi ska veckohandla tillsammans (alltså jag vet, det ÄR töntigt att veckohandla med sina parents men äckligt bra för ekonomin alla fattiga studenter) och åka skälla på TRE. alltså jag HATAR tre. dom har gett mig en räkning på 350 kr och JAG HAR INTE ENS TRE! dom är så luriga dom där telefonförsäljarna men nu ska dom minsann få se på annat när pappa Ingemar kommer, joni då blir det andra bullar (hehe) så jag sitter och taggar med Xena krigarprinsessan. hon vet iallafall hur man slåss, give me the skills maan!
senare väntas jobb och ytterligare lite senare har jag en dejt med fröken marina. mucho trevligt. CYA




lets go fighting

alltså man måste ju nästan bara älska Steven i Thats 70s show, så klockren! ;D
nu ska jag på ett boxningspass med marina. det kan ju sluta hur som helst . lets go craazy kids!

double it twice baby

omg, klockan är knappt ett och jag har redan hunnit jobba, gymma i en timma och fyrtio minuter, duschat, pussat på kalle och har i skrivande stund lite hemma spa med ansiktmask - det kallar jag att vara effektiv!
nu - fruktsallad, PUSS
jag bjuder på den .. eller något

double it twice baby

omg, klockan är knappt ett och jag har redan hunnit jobba, gymma i en timma och fyrtio minuter, duschat, pussat på kalle och har i skrivande stund lite hemma spa med ansiktmask - det kallar jag att vara effektiv!
nu - fruktsallad, PUSS

like an chickenyard

ibland önskar jag verkligen att jag vore en kille. speciellt när det rör sig om vänner, de flesta av det manliga könet har en tendens att slåss om de blir arga för att sedan låta det vara. tjejer pratar bakom ryggen, går runt och stör sig i evigheter innan dom yppar något om saken till störningsobjektet - och då vet redan alla förutom själva objektet om det. det här beteendet stör mig så in i bomben mycket. om jag finner något stötande, jobbigt eller dumt så vill jag ta upp det på en gång istället för att gå och vara sur. det bidrar bara till en massa onödig negativ energi. det är ju oftast inte den lättaste saken att göra utan att den gällande motparten blir sur så det gäller ju att vara lite diplomatisk i sitt tillvägagångssätt. hur ska man egentligen göra för att alla ska vara nöjda och glada? och hur gör man för att inte såra någon när det ända man menar är väl?

shoppingbegär

idag tog jag mig en tripp till marieberg med sofhie och nathalie. jag hade lovat mig själv att bara köpa dom där jättejätte fina ljusstakarna på lagerhouse. he. som ni kanske kan förstå slutade det med en hel del mer än bara det. men hey, jag är hel nöjd - mindre nöjd är väl dock mitt konto men vafan, vill man vara fin får man lida pin. i det här fallet min ekonomi och att jag förmodligen kommer få leva på vatten är en liten bagatell i jämförelse. med mig hem fick förutom ljustakarna, två par ljus, sex bordstabletter, sex glas, ett fat, en as söt klänning och en kofta följa med hem. jag bara sitter här och ler, så nöjd är jag! (jag tror jag är materiellberoende eller något, finns det ens något som heter så?)
efter det styrde jag kosan mot jobbet, måste ju lixom arbeta för födan också. funderar dock på att plugga till hösten. vad säger ni om hudterapeut? ända nackdelen är att dom som är riktigt bra kostar en ca 90 tusen och bara finns i göteborg eller stockholm. hmhm
nu ska jag vänta på att min man kommer hit och myser med mig, i miss him!

snö och längdskidåkning

alltså OH. MY. GOD vad mycket snö det är ute! när jag ändå var hemma och röjde drog jag med mig mami ut på en längdskidtur. jag höll på att dö av all snö, på vissa ställen va det ju vallar högre än vad jag är (nästan iallafall). vinter i all ära men nu kan det nog få bli vår snart va?

och jag ljuger för mig själv och för dig och dig och dig

jag mår inte så som jag borde må och jag ljuger för mig själv och inte minst för dig. jag bedrar mig själv med en falsk sanning jag så gärna vill tro på men som sakta äter upp mig inombords. jag skulle vilja säga att allt är bra. jag skulle vilja säga att jag lämnat allting bakom mig. men ibland dyker det upp och överväldigar mig som den största tsunamin. och jag vill bara gråta över min dumhet. låta mig vaggas i din famn och bli tröstad. men vad jag vill och vad jag behöver är två skilda saker. jag skulle vilja spotta dig som varit min följeslagare allt för länge nu i ansiktet. men jag vet att jag kommer ta dig tillbaka igen, som alltid. om och om igen. fast jag hatar dig så älskar jag dig..

fredagsmys deluxe

ikväll efter jobbet bjöd jag familjen på tacos, eller okej ska jag vara helt ärlig så bjöd nog mamma haha. eller alltså.. vi handlade innan jobbet, hon betalade och jag tog med det hem. men att hacka grönsaker, steka och duka är väl i princip som att bjuda? jaaa vi säger så! planerna var egentligen parmiddag med natalie och hennes nye boyie men i och med att jag slutade så sent så fick det bli en par middag med syster och parents som sagt. men det funkade lika bra det! och jag fick äntligen alla mina stuff uppsatta. tackar dady! på något vis uppskattar man faktiskt sin familj mycket mer när man inte bor hemma längre.  det blir lixom en annan form av umgänge.
anyway, nu är jag alone, ser på numbers och funderar på att sussa. kul liv (not) men jobbar hela helgen och efter förra så är jag något broken så att säga. är ändå för irriterad för att ha lust med något annat. anledning kan vi ju skippa för då kommer ni också att bli irriterade och det är ju onödigt!
C YA




och jag sliter mitt hår

det är så mycket jag skulle vilja säga dig men det är så lite som når fram ..

If I ..

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

burn me

nu ska jag iväg och förtränga vintern en stund i solariumet med nathalie, se yaa

semlor

det har väl knappast undgått någon att det var semmeldan igår. folk var som T O KI G A på cafét kan jag meddela. det var kö ända ut till dörren från sju och fortfarande vid tre när jag smet hem. jag måste ha missat det gudomliga med semlor. en degklump, grädde och mandelmassa?
för det första - hur kommer man ens på kombinationen? för det andra - hur kommer man på kombinationen att ha varm mjölk över? för det tredje - typ ush
ni kanske förstår att jag inte är något större fan av dessa. locken däremot, dom kan jag gärna ta ;)

day off

idag har jag vart ledig = för skönt! har fraktat hem nya soffan som kom. AWSOME.
på fredag ska jag leka vuxen och bjuda hem familjen på lite middag. känns helt hemskt gammalt/tråkigt/nolife men känner att man kanske ändå borde bjuda tillbaka med något efter all hjälp och äta bör man ju annars dör man aight. men alltså, vad bjuder man på?
bjuder på en gammal höstbild bara för att jag är så trött på vintern nu..

we gonna dance,dance,daaance

i fredags var det jobb, sedan hem och fort som attan svida om till lite lämpligare klädsel innan mina partypinglor kom för lite vinpimplande innan vi drog till satin och maskinen. att det var drag behöver jag ju knappast nämna. man mådde ju som man förtjänade dan efter så att säga.

lördags firade vi linn som hade fyllt 20 år! efter lite lekar som jag har aldrig, våghals och singstar styrdes strömpis där vi dansade tills fötterna blödde typ. riktigt värd helg!
mitt huvud kändes något överkört när jag vaknade men det börjar bli bättre. snart taggar vi jobbet några timmar innan det blir alla hjärtans dag mys med karln. <3
s

Borneo baby


nu håller vi alla tummarna för att jag får ledigt från jobbet i mars och kan följa med baby med familj till Borneo!

work it baby

dubbelskift på jobbet idag, det gillas! att jag ligger helt död nu och hetsåt knäckemackor med tonfisk när jag kom hem är en annan story.
nu ska jag glo lite på 2 fast 2 furious innan jag dejtar kudden. håller tummarna för att dom i n t e bestämmer sig för att ploga utanför mig inatt igen. igår gjorde dom nämligen det, i typ tre timmar! dom slutade någon gång runt tre och jag skulle upp fem. tackartackar vägverket, ni ligger så not on my ten top lista just nu!
p.s i miss my man ;( 

Gingers alltså

hola raringar. idag är min mage i uppror, magkatarr det gillar vi. NOT. uppsvälld och ömmande vilket bidrar till en känsla av att ha gått upp sisådär 100 kg över natten. härligt!
bortsett från min krångelmage har jag uträttat lite smått och gått idag, vuxenpoängen bara hopas över mig gott folk. + att jag har hunnit träna. gosh och det trots att jag inte gick upp förrän vid tolv efter att mitt sällskap hade övergivit mig. det tar sig!
ett annat fenomen jag och min gode vän diskuterade häromdan var gingers och alla fördomar mot oss. som bl.a kissie så bra har dissat på sin ute lista. vi ska tydligen vara dryga, fula, otrevliga, korkade and so on. likadant när jag var i kreta, då kunde folk peka finger åt mig och en del skrattade till och med högt när de såg mig.( nathalie sa att det var för att dom trodde att jag var el diablo ) men alltså jag bara undrar WHAT? vart kommer detta ifrån? hur kan man på fullaste allvar tro att något sitter i hårfärgen?
jag är iallafall stolt över min hårfärg och får hoppas på att jag inte skrämmer iväg alltför många pga av den..

update

jag är så jäkla mätt att min mage ser ut att vara i tredje månaden, sexiiiii!

and the sun will keep shining at me

men herejissanes vad fort den här dagen har gått då, börjar äntligen känns mig lite som en människa igen haha. sov ut länge idag innan jag tog tag i det där diskberget som hade samlat sig över helgen. (diskning är inte riktigt min grej alltså) efter en välförtjänt dusch kom min man med diesel, som förövrigt är världens sötaste rottweiler. de lurade med mig ut på en promenad i solen. men alltså fy bubblan vad kallt det är då, mina fossingar kändes som två isklumpar ihopklistrade på mina ben. mycket obehaglig känsla måste jag få säga.
nu är jag hemma på besök, alltså hemma i lillån. rätt konstig känsla för jag menar, det här är ju mitt hem - fast ändå inte? allt är som vanligt - men ändå inte helt. och jag känner mig numer mer hemma hos mig i stan än här. hänger ni med? knäppt hur fort allting förändras egentligen!
nu ska vi laga lite food, det vankas makrill och lax. min favorit!

Im back darlings

här var det full aktivitet ( känn ironin) jag har tagit mig en lite smärre bloggpaus på sistone, som ni kanske har märkt. har haft fullt upp med att flytta hemmifrån, gått modevisning, jobbat asset av mig and so on and so on. men nu kliar det lite in my fingers så att säga - im back dalrings!

idag har jag jobbat i typ nio och en halv timma, avnjöt lite räkor medhavda från work och mötte upp snygg sofhie för snabba cash. (notera att det var andra gången för andra helgen i rad jag såg den) tröttnar aldrig på joel kinnaman och hans sneda leende. skulle behöva en haklapp så mycket som man dreglar. vad är det med män och skumma buisness? man typ dras till dom som en fluga dras till smulor. märkligt fenomen alltså.

förövrigt då? min lägenhet är awsome ( om man får säga så? fast det borde man väl få om sin egen lägenhet?) trivs som fisken i vattnet, knappt så man vill lämna den. haha närå, riktigt så illa är det inte, ibland går jag faktiskt ut också. ska visa er lite pics sen när allt är klappat och klart. pappan kommer imorgon och ska snickra upp lite saker sådär som bara män kan.
har gått upp klockan fem nu HELA veckan så nu imorgon ska jag ta mig en fet sovmorgon, välförtjänt på söndan sådämmenderar jag er att göra också! solong sötnosar

RSS 2.0