u make me wanna dance

åh jag har precis varit iväg och dansat afrodans - om ni inte har gjort det så gör! jag har ju dansat i princip hela mitt liv och testat på de flesta olika dansstilar, men afro är på ett annat vis. här får man dansa till bongotrummor och rörelserna sätts ihop som till en saga, solen, djungeln, bäcken, krigarn osv. man slipper tänka, eller rättare sagt man töms på tankar och det ända man har i huvudet är de rytmiska slagen från trummorna och alla dessa olika rörelser. förutom att det är en väldigt skön träningsform så är det otroligt konditionsgivande också. förra gången hade jag träningsvärk i muskler jag inte visste jag hade! imorgon är det raggadans som står på schemat, me like!

eftersom jag var ledig idag hade jag tänkt att jag skulle hinna med massor. vad hann jag med? inte lika mycket! gjorde iallafall dom där förbaskade lavendelskorporna som sis har tjatat om och de fick mer än godkänt av moder min så nu hoppas jag hon blir nöjd! när jag ändå var i tagen så gjorde jag en broccoligratäng också. (vuxenpoäng!) för det fick jag 200 kr, klirrar fint i kassan. kommer bli jobbigt när jag flyttar hemifrån och måste laga mat UTAN att få något för det, haha. (hej bortskämd)

det slog mig idag att jag kanske har jobbat så mycket att jag inte vet hur man gör när man är ledig. först vaknade jag upp och tyckte att det var hur skönt som helst, men efter ett tag började en krypande känsla komma på mig och det började nästan kännas som om jag hade magsår. på något sätt så vart jag stressad utav att vara ledig. hur konstigt? jag har inga problem att  vara ledig om det är helg eller om jag ska träffa någon. men nu hade jag typ bara dansen att passa för nathalie kunde inte och jag kände att jag kanske borde få lite gjort (lite var ordet)
kan det vara så att man tillslut har jobbat så mycket att man inte kan koppla av längre? gud vad hemskt isåfall, hur skadad är man inte då? tänk om jag måste träna på att vara själv, hur knäppt?

nu ska jag duscha lite och färga fransarna sedan blir det idol. puss


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0