fattar inte

grejen med att lova saker som man ändå inte håller.. helt onödigt ordflöde överhuvudtaget. bara.. drop it!

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut

idag har jag gjort något som jag verkligen hatar! jag har klippt mig, vilket verkligen iof var välbehövligt eftersom jag inte har gjort den sen min frisör slutade. kanske borde tilllägga att det var för ca över sex månader sen! jag har en hatkärlek till frisören, jag älskar när dom pillar med mitt hår och tvättar, men hatar att gå därifrån för håret känns alltid typ 20 centimeter kortare och det slutar med att jag har uppsatt i en månad haha.
och igår var jag på lägenhetsvisning, finnaly! så håll nu alla era tummar (+ några till) för att jag får den för attans vad det skulle förgylla min tillvaro!
annars då? är ledig, kom nyss hem från stan, har ätit lite fruktsallad och lyssnar på hoffmaestro, riktigt riktigt bra! känner mig sådär lite halvseg, väntar på syster och funderar på att städa upp bombnedslaget som på något vis har slagit ner? vad gör ni raringar?



idag...

har jag jobbat, tränat, gått på stan med nathly, läst i dan browns nyaste bok (fy bubblan vad bra den är) sovit, vaknat av en äcklig telefån, sett halva gossip, bakat för att upptäcka att florsockret till glasyren var slut, lagat mat, överkonsumerat lax, haft hårinpackning och nu väntas ugly betty och desperate.
helt okej alltså







ge mig!

men guuuud, hur svårt ska det vara att få tag på en lägenhet egentligen? kommer sluta med att jag är trettio och fortfarande bor hemma. nää USH hemska mardröm. om ni sitter på en så giiimme

kill me softly

söndag och jag är på ett otroligt depphumör, min lingonvecka är här = äckligt uppsvälld och tjock. trots det har jag ätit fruktsallad med glass så nu är jag på ännu sämre humör.tackar för den. fast lite kvalité måste man faktiskt få ha. stackars kalleman fick höra på mitt gnat hela morgonen ( läs eftermiddagen ). känner att jag behöver lite ändring och disciplin i vardagen just nu för att min kropp och jag ska må bra. så imorgon startar vi! nu ska jag fortsätta se på love actually, den är så söt!


törnrosasömn

ja alltså lite sömn skulle ju inte sitta helt fel, känns ärligt som om jag skulle kunna sova i hundra år. men icke, så kul ska vi inte ha det! min morgon började härligt tidigt, kvart över fyra. Oboy vad jag älskar att gå upp då (eller inte) som tur är har jag världens bästa pappa som skjutsade mig halvsovande till scandic! väl där var det fortfarande körfestival vilket betydde maratonlopp idag igen. men det gick bra även om jag är äckligt död just nu. kan iof bero på att med mina ynka två timmars sömn inatt tänkte sussa lite middag när jag kom hem. tror ni inte att min granne bestämmer sig för att kapa träd då. precis utanför mitt rum! härlig tajming värre. letar febrilt efter mina öronproppar. gone! staplar ner till päronens sovrum. om möjligt ännu värre vibrerande där. drar med mig täcket till soffan och tror att jag äntligen ska få sova. icke. då går diskmaskinen igång vilket gör att hela väggen vibrerar. masar mig upp och stänger av. då kommer mamma och ska laga mat, klampa med hälen före osv osv. det var bara att ge upp den sömnen och sätta på the hills istället. sömnen tar vi en annan gång alltså!
sååå, hur har ni tillbringat eran morgon?

för vi har solen i ögonen

idag styrs som varje fredag bullförsäljande på Terazza. hittills har jag haft en mysig morgon måste jag få säga, somnade om efter att älskling övergett mig på morgonen, startade dagen med en varm dusch och hårinpackning så nu är mitt hår sådär lent och gosigt så att man typ vill hålla på med det hela tiden haha. nu ska jag snart rota fram lite kläder ut mina högar på golvet. på något vis lyckas dom alltid hamna där, hur många gånger jag än bestämmer mig för att jag ska börja hänga in kläderna när jag använt dom istället för att bara sparka av mig dom. tror ni jag lyckas eller? precis, niet!
och nej, vart ingen visning igår heller för tjejen som skulle kolla före mig tog den! jag blir så trött, ska jag någonsin få komma härifrån va? gjorde istället en kladdkaka med nötter som prov ifall jag kan ha den när jag fyller år, den fick 8,5 i betyg så jag tror att den vart helt okej alltså, ni vet sådär jätte hög och jätte kletig i mitten, mmmmmmmmm! haha
nu kom katten och gosade ner sig med mig, hon har en tendens att bli avundsjuk på datorn så då lägger hon sig helt enkelt på den, smart kirre det där alltså! ha en bra fredag! nite






begär

Jag vill verkligen verkligen alltså verkligen ha sommar!

Bara så länge det finns stjärnor över oss

Oj att det var möjligt att ens vara så här trött visste jag inte! det här höstvädret i kombination med alldeles för tidiga morgnar försegar min kropp och sinne till en 80årings. funderar starkt på att testa det där berocca snart eller vad det heter. anyway min dag började med en äckligt ihärdigt tjutande väckarklocka kvart i fem. hoppade upp på hojen nästintill sovande för att utfodra vad som kändes som hela världen. okej kanske inte riktigt men det är någon slags körfestival i veckan från alla världens håll och kanter. självklart väljer ALLA scandic, vad annars lixom?
btw, så fick jag inte lägenheten jag så gärna ville ha. big tears på det! men däremot ska jag kanske kanske på en visning ikväll så håll tummarna för mig! jag har redan köpt en massa fin fint porslin idag efter jobbet, jag och mami besökte chili, alltså ååh, jag skulle kunna gå i inredningsaffärer i evigheter känns det som. jag älskar alla små saker och prylar som finns. med mig fick fyra stora fyrkantiga tallrikar följa med hem plus tillhörande assietter. mor min var även så rar att hon köpte fyra super söta skålar och dan browns allra senare bok. tack världens bästa! <3

dagens lärdom

det är fan inte lätt att vara rätt ska ni veta!

lägenhet

jag har nyss hittat en as fin lägenhet som jag verkligen verkligen vill ha! perfekt läge, lagom hyra och ååh. det pirrar i hela magen på mig så håll tummarna för att jag får den!

where is the action?

allt känns så jävla lamt just nu. min action i tillvaron som jag är beroende av har försvunnit och lämnat mig med en vardag som jag inte är helt tillfreds med. i need more!


ta mig till havet och gör mig till kung

God morgon världen. idag vaknar jag upp till ett disigt och kallt sverige vilket gör mig bara mer övertygad om att jag måste till värmen typ, NU.
annars idag styrs jobb och innan dess hade jag tänkt fixa och dona lite hemma, lite vuxenpoäng på det va. haha på tal om vuxenpoäng, igår när jag och natalie var på marieberg samlade vi verkligen vuxenpoäng. vi gick i inredningsaffärer, köpte skärbrädor och annat stuff till hemmet samt diskuterade priset på saffran.
nu ska jag hoppa i min nyinköpta röda skogshuggartunika från gina och göra något vettigt, vad gör ni idag darlings?
puss




summan av kardemumman

och jag har gjort det igen! shoppat alldeles för mycket alltså, fast natalie var faktiskt värst, så överdrivet dåligt samvete har jag inte haha.
har förövrigt en otroligt fuldag idag, känner mig som en uppblåst flodhäst, en inte alltför behaglig känsla kan jag meddela. hua.
nu har min man nyss övergett mig, funderar på sängen snart. herreguuud vad shopping kan vara uttröttande haha (;
hoppas ni haft en bra måndag osv, puss







shop until u drop

idag tog jag mig en riktigt fet sovmorgon innan jag väcktes av min chef på scandic, finns det något skönare sätt att vakna på eller? haha. anyway, snart valkas skönhetsfix för mig. det blir marieberg med natalie, jag är sugen på smycken, ovanligt va? ;D sedan styrs träning om min mage slutar krångla och jag är hemma i tid dvs. talks later, kisses

gravid?

haha den som såg mig nu skulle lätta tro att jag gravid, min mage är svullen i äkta sann biaframage vilket ser väldigt roligt ut. mindre roligt för min mage som ömmar dock. att jag aldrig lär mig. jag är laktosintolreant, jag tål inte naturgodis i yoghurt, hur gott det än är!


maraton

ohherremingud. idag har jag sprungit maratonlopp på jobbet, från halv sju till två har jag irrat runt, fyllt på än det ena än det andra, förklarat tusen gånger vart juicemaskinen är och sagt neeeeej tyvärr, baconen är slut just nu. förövrigt världens förödande kommentar, frukostgästen tittar på en med en min som om man var efterbliven, snörper på munnen och säger sarkastiskt, jag trodde det var en standard att ha bacon på scandic. icke tänker jag, stek dom själva då! sedan har vi den här medelålders mannen, tänk er format mr Dursley i harry potter, fast nästan dubbelt så stor.han behöver två stolar för att få plats och har en buk som typ är i golvet. man skulle ju kunna tro att han kanske, iallafall lite skulle kunna tänka på vad han stoppar i sig. icke! hans tallrik är fylld av äggröra, köttbullar, prinskorvar och typ, hur många frallor? okej, alla har inte samma förutsättningar men snälla rara? anyway, om jag trodde att frukosten var en killer så var ju lunchen snarlik, det var knappt att jag kom därifrån vid två. hungriga gäster är inte att leka med.

 

 

väl hemma vilade jag upp mitt huvud lite med vindruvor och boken rosie innan jag fick för mig att baka bullar, som inte behövdes jäsas dessutom, haleluja, jag har inte tålamodet att vänta på att dom ska jäsa, det är så tråkigt! vilketfall, dom vart super, provade att ha med lite äpplemos också, att rekomendera alltså! nu ska jag säga hejdå till far och sis som åker till götet, sedan vankas lite hemmamys och uppladdning inför veckan, slöt om er!

rise and shine, its morning

okey, im up och klockan är 05.56. FUN!  jag har nyss väckt pappa haha, i vanliga fall brukar jag faktiskt cykla dom ca 7 km till jobbet men idag var det så kallt så att örona ville trilla av och med mina förfrysningsskador kändes ju inte det så lockande. men va fasiken, vad har man inte föräldrar till om dom inte kör en lite då och då?
inatt har jag, om ni ville veta inte sovit en blund, ni vet när man bara ligger och vrider och vänder sig, tänker på ditten och datten och verkligen inte finner någon ro. dessutom vart jag livrädd av någonting som lät och det var knappt att jag vågade mig upp för at kolla vad det var. efter mycket om och men smög jag mig iallafall upp. det visade sig vara jag som hade glömt att stänga av kranen när jag var på toa sist. jag stängde fort som attan av den och kutade i säng igen med dunkade hjärta, dödssäker på att det var aliens och alla andra sorts monster som finns att uppbringa ute efter mig. undra om man har sett för mycket skräckfilmer då?
nu ska jag iallafall iväg, scandics frukostgäster väntar inte på någon. det vankas tredje världskriget om det inte finns bacon! ha en skön söndag darlings, nite







i wanna be a superhero

raringar förlåt för min i särklass jätte dåliga uppdatering, men jag har faktiskt en ursäkt! igår jobbade jag hela dagen och sedan firade jag och kalle 1 1/2 år <3 och idag när jag trodde att jag skulle få vara ledig, träna och mysa med mina bästa tjejer väcks jag av mamma ur min skönhetssömn, då är det svea från kumla i telefånen som vill att jag ska komma in så fort som möjligt. så halv elva infann jag mig där för jobb till halv sju, (vågen på det typ, eller kanske inte?) och sedan var jag så seg i kolan så jag åkte ut till landet där syster befann sig hemkommen från gbg. så det vart lite familjemys med kortspelande och choklad där istället. tjejerna får jag styra på måndag :) <3 verkligen otroligt lugn helg omg, och imorgon börjar jag på scandic halv sju så det är väl bara att sussa kudden snart, ska bara se liiiite till på catwomen hihi. hon är så grym, om jag  var en superhjälte skulle jag lätt vilja vara henne, utan tvekan!
nightienightie <3


my heart beats for u and only u

idag har jag och kalle varit tillsammans i 1 1/2 år, och jag är fortfarande lika kär! det finns få människor i mitt liv som känner mig så bra som han gör.dessutom kliar han mig på ryggen innan jag ska somna, överraskar mig med söta små presenter och orkar lyssna på allt mitt gnat. (för det gör jag ofta haha). klart att vi också småtjafsar ibland och har våra dåliga dagar ibland men allt kan ju inte vara en dans på rosor. det får mig bara att uppskatta honom ännu mer sen. <3






idag

idag kunde ha fått varit en bättre dag. jag känner mig bara trött, gråtfärdig och lost. en stor fet kram skulle sitta fint. varför är det så att när man som mest behöver någon är dom aldrig där?


jag satsar på imorgon istället..



i miss u

sådärja, nu är jag nyss hemkommen från kumla och har tryckt i mig lite räksallad, the hills är på och jag har intagit min obligatoriska plats i soffan. haha undra hur många timmar jag spenderar här egentligen? waay to skulle jag tippa på! idag har jag varit äckligt seg, ni vet sådär så att kroppen värker och huvudet har dunkar, jag har varken tid eller lust att bli sjuk  nu så det får oerhört gärna försvinna snarast!



idag skulle min mormor ha fyllt 78 år. herregud vad jag saknar henne. hennes skratt, att låna alla hennes snoddar och krämer, äta brända plättar i hennes kök eller lukten av hennes tvättmedel. jag kan inte förstå att det snart har gått tio år. det känns så länge sen fast ändå som om det var igår! jag minns hur vi alla satt vid frukosten på nyårsafton vid millenniumskiftet, ingen var egentligen hungrig och väntade bara på det där telefonsamtalet. den nyårsaftonen var den värsta i hela mitt liv och jag kanske inte behöver påpeka att nyår inte är min favorithögtid?
Mormor har ändå lärt mig sjukt mycket och det är jag så himla glad över att vi hann. hon är och kommer alltid vara unik, min mormor.


ledig?

och jag som trodde jag skulle få vara ledig idag, slappa hela dagen och dansa massa ikväll. icke! nu ringer dom från kumla och vill att jag ska komma in så det är ju bara att överge dom planerna va! så nu vet ni vart ni hittar mig fram till sex. hos svea i kumla.
take care!


onsdagskvalité

nu har jag och kalle nyss bakat kladdkaka ( okej, han vispade om det räknas) hunnit både mysa, tjafsa och få lite massage. nu fattas bara nathalie och att klockan ska bli tio och true blood börjar!
bytheway, kalle har blivit bloggfanatiker! stup i kvarten ska han till datan och kolla statistiken och pratar om sina inlägg. lite sött är det nog allt

Tyra banks

Jag har alltid tyckt att Tyra Banks är otroligt vacker speciellt med sina kurvor  och beundrat henne för att hon tycks vara en utav de få som är stolt över sin vikt och inte svälter sig. men på senare tid så har hon tydligen rasat i vikt. Jag måste nog säga att hon ser inte riktigt pigg ut på bild nummer 1. eller vad tycker ni?


beuitytime

jag har haft en riktigt mys dag hittills. hårinpackning, pedikyr och fruktsallad. deni! nu tänkte jag slänga mig iväg på cykeln snart till friskis för lite jympa. inte helt fel alltså.



freetime

rise and shine beauitifuls! idag är jag l e d i g, så jag passade på att ta mig en fet sovmorgon som var riktigt välbehövlig. känner mig sådär halvhängig ni vet som precis innan man ska bli sjuk. inte okej så hoppas det går över snart. nu har jag nyss ätit lite frukost, och ser på top model kanada, gud vilka problem tjejerna tycks ha. dagens i-landsproblem haha. en tjej vill inte sova bredvid den andra och en annan blir sur om hon inte åker ut osv osv. jobbigt liv dom har alltså. fast snygga är dom så!  idag vankas träning, mys med kalle och true blood med nathalie. me like big time!




bloggtrafik

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=kerstin

länken här hjälper både dig och mig att öka våran bloggtrafik, inte illa alltså!

btw, så förstår jag inte hur jag alltid lyckas göra illa mig på typ alla tisdagar på jobbet som går. härom veckan var det tummen, förra veckan gick jag in i princip allting som gick med tatueringen. idag vart det skärsår i handen när jag skulle skära frallor.vad det blir det härnäst vill jag inte ens tänka på. lyckas väl säkerligen ramla ner för trapporna eller något. lyckad tjej.se naat.





tummen upp?

effektiv

ja gudars, idag har jag hunnit med att jobba, gå en snabb (verkligen snabb) sväng på stan, kika förbi illusion och ställa tusen frågor om min tatuering och träna på friskis. eh ja, jag är lite trött just nu kanske. efter passet passade jag på att basta lite eftersom jag har varit så jäkla frusen, och fy farao vad skönt det är! ska nog ta och röja ur våran bastu (som vi har som förråd nu av någon anledning?) och basta massa massa nu i vinter. man får ju göra det bästa av situationen lixom!
nu måste jag gå och ta ur mina linser, dom är sådär äckligt torra ni vet så man typ inte ser något ialallfall. ovärt.
puss raringar




Kerstin

Kerstin Astrid Maria. Alla släktnamn. Alla gamla namn. Alla ärvda. kerstin är från min mormor. Astrid från min farmor och Maria är släktnamn som alla i min familj heter. På något vis verkar folk finna mitt förnamn väldigt roande, speciellt när vi är på fester och folk har fått i sig lite. ofta tror folk att jag skämtar (som om det ens är roligt?) börjar fnissa eller frågar tio minuter senare men allvarligt vad heter du? i helgen var det till och med en lustig en som började skämta om att jag kom från 50-talet. vart ligger humorn i det lixom? ofta orkar jag inte bry mig längre, kan delta i skämtet och driva lite. men egentligen hörrni, vari ligger det roliga med ett namn som kerstin?




hard work work?

nu ska jag cykla mig iväg till terazza för some work, är inte ett dugg taggad på jobb idag. känner mig bara allmänt seg, uppblåst och jaa ni fattar. inte på humör alltså! men vad gör man inte? bytheway, hela mitt rum doftar kaffe! jag älskar den lukten! anledning? jag har dekorerat med kaffebönor i snygga vaser. mucho fint!
nää nu ska jag slänga mig på hojen! puss



kärlek

har jag sagt att jag har världens bästa pojkvän?

mys

idag har varit en äkta myslördag. vaknade upp bredvid min bästa fter en lång sovmorgon, mös lite framför tv och frukost. mös ytterligare lite till. bakade chokladbollar. mös lite till. åkte ut på landet och fortsatte ha mysfaktor ute på landet med mamma och pappa (man får offra sig ibland) har ätit mysmiddag och nu myser jag i soffan. efter gårdagskvällen så mår jag sådär och tycker att det är helt okej alltså. imorgon blir det jobb nio till sex på scandic, can´t wait. eller något.

puss

'
bjuder på en dagens för en gångs skull ;)

fridaylights

jag skulle vilja säga, gud vad skönt med helg men eftersom jag jobbar typ hela helgen nöjer vi oss med godmorgon!
för tillfället ser jag på greys, jag blir alltid så känslig när jag ser på det. kanske för att Izzie har cancer och jag påminns så mycket om när mamma hade det. egentligen är det något jag nästan aldrig pratar om. tiden när mamma var sjuk. mest för att jag tror att ingen vill höra, jag menar det är inget man direkt går och skyltar med. men i vilket fall som helst så är det klart att man blir påmind, och vad som skulle kunna ha hänt om hon inte hade upptäckt det. nu gjorde hon ju det och det finns allvarligt inget jag är mer glad över.
om ett tag blir det jobb och sedan utgång, det är dags att slå klackarna i taket på allvar!





shoppinyra

Jag och mami åkte en snabbis til marieberg vilket resulterade i dessa raringar, tack mamma! <3 jag är i extas

fobier

alla har nog något slags tix eller fobi som dom gör, ofta utan att ens tänka på det. jag vet iallafall att jag har. t ex så har jag ända sedan jag var liten hållit för andan när jag går förbi vissa personer. det kan vara så löjliga anledningar som att dom ser elaka ut, har taskiga kläder eller att jag får för mig att dom har onda energier. jag inbillar mig att om jag andas in när jag går förbi dom så kommer deras energier drabba mig och jag kommer också bli likadan, så därför håller jag snabbt andan och skyndar förbi för att sedan pusta efter luft. det här gör jag utan att jag ens tänker på det pga av att jag har gjort det så himla länge. skit töntigt jag vet, men gud vad svårt det är att sluta. något mer jag har fått för mig att jag måste göra är att så fort någon jag inte känner mig råkar snudda vid mig så måste jag typ "borsta bort" på det stället som jag vart nuddad på. också detta pga av "dåliga energier". egentligen måste det se sjukt kul ut för utomstående. alltså jag fattar att jag måste låta som ett totalt psykfall just nu men det är sådana där saker som sitter kvar från barnsben så hårt att jag inte ens reflekterar över att jag gör så längre. rätt sjukt egentligen.


what a weather

ohmygosh jag är så trött! att gå upp vid fem är INGEN höjdare alltså. men jag ska inte klaga egentligen, är glad bara jag får jobba haha :) fast jag ljuger om det inte var en liten pärs att jobba idag med tatueringen, fyfarao vad svullen den är, ser dubbelt så tjock ut på halva sidan av magen, ser lite kul ut faktiskt, så att ha tajta byxor kanske var sådär halvskönt heh.
på tal om något annat guuud vad det blåser ute. helt äckligt galet, typ storm alltså. höst hm.
dagen började iallafall som sagt med jobb, sedan strosade jag lite på stan (hittade självklart massa raringar, och jaa lite fick minsann följa med) innan syster kom och hämtade mig och vi åkte och hälsade på våran morfar. riktigt mys faktiskt. fast nu är jag typ död och fryser sönder, min blodcirkulation är ju inte vad den borde vara alltså. försöker tagga till träning om ett tag men den verkar inte vilja infinna sig. men äh, det kommer väl!
puss raringar
bigsis och jag för typ tre år sen

tattoo

på gång
färdig, väldigt svullet dock!

nytatuerad

okej, nu är det gjort, nu är jag också en utav alla dom som är gaddade!
en sådan pain har jag nog aldrig i hela mitt liv varit med om. det kändes som om tusen små bin brände min hud. men fan vad det var värt det! fast jag hade aldrig klarat det utan kallemans stöd. stackarn, hela hans arm vart helt rödprickig utav mina naglar som grävde sig in i hans i tre och en halv timma. dessutom hade jag nathalie, martina och david en stund där som moraliskt stöd haha, hela rummet var proppat ett tag. men det behövdes! nu är det gjort iallafall och ja, jag är skitnöjd! att jobba sen var dock en mindre pärs, inte att rekomendera. inte alls faktiskt!
väntar på bilder från kalle, lovar att visa så fort han skickat :)
looove

and this could be the end




noshit, nu är det nära. klockan tio imorgon händer det. då kommer jag få min första tatuering. jag är så nervös så jag kan spy. eller. egentligen vet jag inte ens varför jag är nervös, mer spänd. men som dom säger, smärta är en högre grad av njutning. eller?



höst

idag är en äkta höstdag, solen skiner, det blåser lite lagom är sådär kyligt men ändå inte jätte kallt, i like sometimes! efter att ha slagit upp mina blå hos kalleman begav jag mig hemmåt för lite breakfast med mami, ibland kan det vara riktigt mysigt (hej toffel) vi har haft bakdag och bakat ända sen dess. jummie! nu ska jag iväg på stan och gå höstpromenix med tess och sedan blir det träning på friskis. jamen helt okej va!
och vet ni vad, imorgon ska jag tatuera mig! fy farao jag är så nervös så att jag bara vill lägga mig ner och dö, men vafan. det kommer nog gå bra! hoppas jag..

freedom

det sägs att skytten är en frihetstörstande person och på mig stämmer det verkligen in. Frihet är för mig personligen oerhört viktigt. Jag är en frihetstörstande person och ser det som en självklarhet att få göra som jag vill. Om jag känner att någon försöker tränga in mig i ett hörn slåss jag med näbbar och klor för att få behålla min frihet. Jag har känt på hur det är att mista friheten, att bli helt instängd och isolerad, kollad varje sekund och aldrig ensam. Den här "egenskapen" gör det nog inte lätt för mina närstående att leva med mig, men dom gör det, står ut med mig. och det är jag evigt tacksam för, att dom låter mig vara som jag är. det borde alla få vara..


weekend

ja herregud, här har det inte hänt mycket! men har en riktigt bra anledning, min dator har en förmåga att lägga av ibland och bestämmer själv när den vill starta igen. mycket störigt ska jag kanske tillägga!
anyway, helgen kan beskrivas med ett ord -jobb. sjukt kul, nat! i fredags hann jag dock med att festa lite mellan passen på terazza och scandic. det var annorlunda mot vad jag brukar vara på för fester - men sjukt kul ändå! dags att bli glamrockare kanske? haha.
dagen började halv sex på scandic med en äckligt massa fotbollsglytts som sprang runt och var ivägen. ibland undrar jag om jag är osynlig så många som sprang in i mig? efter 7 1/2 timma på scandic kände jag att jag gjort nog och begav mig hemmåt där jag däckade i soffan och där började även ett ihärdigt illamående komma fram, inte okej, jag avskyr att vara magsjuk. spyor är det värsta som finns. efter lite hulkande är det iallafall bättre nu. fan man kan ju undra vad min kropp lider utav, alltid är det något va. men jag ska inte gå in på några detaljer för sånt där är ju faktiskt jävligt grose och inget man precis vill läsa om.
så jag kan ju berätta om min fantastiskt goda kalkonwook jag gjorde åt mig och far ikväll, eller att jag ska mysa järnet med min kalleman om ett tag. eller så så jag bara, ha en trevlig kväll!




and you´ve got a smile that could light up this hole town.

igår var det som sagt huvudstaden och shopping med nathalie som gällde. och shopping vart det! ett par knäveckslånga svarta jeans från weak day, tänkte mig ett par svarta tunna strumbyxor under och mina stövletter, jag anar en favorit! även ett par stickade tumvantar från monki, halskrage från MQ, spetsbh/topp från urban outfitters och ett par sidenshorts från american appeal. + en mössa till min kalleman från urban outfitters,( hans en gång i tiden vita är nu äckligt gråsolkig och jag ville bara spy när jag såg den) helt enkelt en givande tripp! kan lägga upp bilder sen om det så.
idag var det tänkt att jag skulle ha träffat min raring tess, men eftersom både hon och jag kände oss lite halvkrassliga sådär så sa vi att vi tar det på måndag, så nu myser jag runt i min nya halsduk (fyfan vad kallt det är) och bakar faktiskt en äppelkaka. rätt skön dag. är typ halvt handikappad pga av min tumme, inte trodde jag att ett sår skulle kunna bli så jobbigt? den dunkar, blöder och gör att jag knappt kan göra så simpla saker som att typ skriva med en penna, eftersom man rtycker med tummen. hur det ska gå att jobba i helgen blir ju en annan fråga eftersom jag tar bulltången med höger hand.haha lyckat kerstin!
om ett tag blir det dansträning, välbehövligt! hoppas hon kör ordentligt med oss, kan jag behöva!
nu ska jag fortsätta med kakan, puss




RSS 2.0