nyårsafton

och det här är alltså sista sista sista dan på året. det känns.. konstigt. alltså som en helt vanlig dag, jag har jobbat och haft mig, men ändå så är det som en dallring i luften. nyår! den kvällen som man förmodligen sätter upp högsta förväntningarna på och smider mest planer till? det har iallafall vi gjort i veckan. så snart kommer nathalie, pontus och kalle för lite middag och förning sedan styrs party. och jag håller tummarna för att det blir freaking awsome!


just nu har jag skönhetsfix och ser på sound of music. den är så mys, jag blir helt till mig! dansade nyss loss i underkläderna mimandes till en hårborste. och nu är ju frågan varför jag berättar detta ytterst pinsamma inslag om mig själv, men nu har ni ju något att skratta åt iallafall.


vilket fall som helst, vad ni nu än ska göra så önskar jag er världens bästa kväll!

living life

i helgen trotsade jag och nathalie hela örebros befolking! efter att ha gjort oss vackra, satt på oss krogenklänningen och taggat till, taggade vi ner och beslutade oss för hemma kväll med lovorden vad är väl en bal på slottet? vi satsar på imorgon! vart det så eller? nejni, även lördagen bjöds på mys, men helt ärligt var det riktigt skönt. ibland bara orkar man inte. herregud, vi satsar på nyår istället. då blir det galet!
förövrigt har jag haft en väldigt bra söndag! har gått på marieberg med kalle och svärmor, hittade mina älskade skor på rean! (ett par pippiliknande skor, me love) efter det vankades bio med la familia. götakanal 3 för er som är nyfikna. den var.. sådär. (ingen hit med andra ord) resten av kvällen har spenderats med göteborgspelet, chokladask och te. gud efter nyår får det vara slut på snasket alltså haha!
imorgon börjar jobbet igen, jag längtar väl kanske inte överdrivet mycket, men ska man bli vuxen så ska man!
lite sommar vore ju inte helt fel nu

julafton

god jul alla raringar! det har varit lite dött här på sistone vilket beror på jobb och jul, men så kan det va ibland!
Har haft en riktigt mysig dag! började julaftonsmorgon hos min karl (okej, jag ska inte ljuga klockan var efter tolv när vi vaknade) lika mysigt som vanligt. efter det traskade jag mig hemmåt i snöyran för att styra kosan mot farmor och kalle anka. inte för att jag tror att hon förstod att det var jul, min farmor är 97 år och en aningens (grov underdrift) dement. men det var trevligt anyway. väl hemma igen börjades julmaten fixas och nu är jag så mätt att magen står i all världens hörn. men lixom, det är jul en gång om året, det kan det vara värt!
Min jul har varit riktigt riktigt bra och jag har fått en massa bra saker, spec till lägenheten :) hur har eran jul varit darls? <3

housewife

ohmy nu har jag julbakat i äkta desperate housewifes stil. vad sägs om farmors mjuka pepparkaka samt mjuk saffranskaka? smarr kanske vore passande här.
medan det gräddas i ugnen ser jag på Tiger woods älskarinna talar ut. alltså, jag vet inte riktigt vad jag ska tro, tycka eller tänka om den mannen längre? förut ansåg jag honom verkligen perfekt. han var en förebild att verkligen se upp till. men nu? nu har jag verkligen ingen aning vad jag ska tro, vem ljuger och vem talar sanning? är allt bara konspirationer av kvinnor för att mjölka pengar eller har han verkligen varit otrogen med så många? tåls att tänka på..

welcome to antarktis

helu, nu lyssnar jag på lite jullåtar och värmer mig med vetekudde innan jag ska ut i kylan igen. fy farao vad kallt det är! djävulskt kallt, alltså jag tror inte ni kan förstå hur kallt. jag trodde jag hade vaknat upp till ett nytt örebroantarktis idag SÅ kallt! förutom att ha frusit aset av mig idag har jag jobbat i kära kumla och åkt buss. härlig dag alltså. är väldigt väldigt sömnig, vad är det med mig? skulle behöva en vitaminkur tror jag minsann. är dock inte så mycket för alla piller och sånt som finns. inbillar mig att dom har pressat i en massa onödigt gojs i?! äääh, lite hederliga apelsiner och hett te ska nog bota detta snart!

detta är dock inte helt fel!

lökig huh?

hörni raringar nu är det bara åtta dagar kvar till jul och jag har precis köpt färdigt sista klappen idag. nu fattas bara fina inslagningar, jag tycker det ligger lite charm i fina klappisar och inte bara en kartong med papper på!
annars så borde jag verkligen verkligen duscha efter träningen men jag är trött. hm. jobbigt dilemma. sova eller lukta svett?

white christmas?

ohmy det snöar ute, alltså verkligen snöar som i snöar! det är vitt, V I T T !! kan ni tänka er. det kanske blir en vit jul trots allt?

förövrigt är jag på sjuukt dåligt humör vilket stör mig för det är det värsta humöret som finns vilket gör mig på ännu sämre humör. jag har på några dagar förvandlats till ett tråkigt hormonmonster. även kallad PMS. snälla snälla rara gud låt den där mensen bara KOMMA nu! (nog första gången jag känt så) jag orkar inte vara deppig längre, det är SÅ tråkigt. en eloge till min karl dock som orkar stå ut med mig. kung är han och jag är mensmonster. (men bara för tillfället) nu ska jag försöka tvätta bort den här deppigheten innan jobbet, tjing

kumla here I come

Nu drar jag iväg och jobbar i kumla på min ända lediga dag den här veckan, hejdå då vaccinering hejdå träning hejdå sköna jaggörvadjagvillmåndag.
ibland blir jag så arg på mig själv, mina tankar och mina känslor. ibland vill jag typ bara.. utplåna mig. går det måntro?

headbang

ja ohmy hörrni, idag har man mått som man förtjänat om jag säger så. vaknade hos nathalie med ett snurrande huvud och efter lite frukost så förflyttade vi oss till hennes jaccuzi (stavning?) vilket var vääääldigt behagligt. ikväll kommer sis hem en snabbis så tänkte vara snäll lilla syster och vara social med henne ( egentligen orkar jag inte ens röra mig ur soffan så) jag har till och med ådragit mig på min lott att göra en kyckling gryta kvällen till ära. nu ska jag ta och sätta igång, ha en fin kväll raringar!


its a thing called job

hej raringar, här har det varit rätt dött i veckan. har egentligen ingen jätte bra ursäkt mer än att jag har jobbet asset av mig, spelat supermario (nostalgin på den ni) och försökt att vara social däremellan. men nog om det, idag blir det först jobb och sedan utgång med ladies plus karln. joni, det blir nog superberb kan jag tro! dessutom är det bara typ tretton dagar kvar till julafton, ohmy! måste köpa klart alla klappisar nu, veckorna innan består enbart av jobb så lika bra att passa på, eller vad säger ni?
hur har ni det? vad gör ni? lever ni? tell me!
bild från i höstas när jag och k var i götet, miss it!

och så lite regn på det

mondaymorning och regnet typ öser ner. jag ligger nerbäddad i soffan med värmedyna på magen och ice age på tv. inte allt för komplicerat, passar mig bra idag! ska snart börja med lite skönhetsfix innan jobbet (kan ju inte skrämma slag på kunderna med min bleka nuna om jag vill sälja några bullar lixom) och åhåhåh, jag vill sola. trots att jag inte får någon färg som kalle så vänligt påpekar. men vadå, fräknar är väl också någon slags färg?


helg alltså

min helg har varit lugn, men bra för det!
fredagen bestod av jobb och mys med min karl.
lördag var jobb och mysmiddag med girlsen, firade lite födelsedag i efterskott. ni är för goa darls! <3
söndag återigen jobb och sedan o helga natt på stan med bl.a charlotte perelli och brolle jr. raw, det var bra. brolle var äckligt bra! sen dess har det blivit tacorester och mys framför tvn. min man kom nyss och hämtade alla gottirester från lördagen. chips, skumtomtar, cola, dip, lussebullar, desirébullar and so on and so on. någon mer än jag som tror att han kommer få ont i magen?

mina bästa på haloween förra året, snygga huh?

shopping på rusta

den här dagen har gått i rasande fart! eller så var det bara för att jag sov så länge (heh) anywaay, jag och min mum styrde kosan till rusta där dom hade min favoritparfym + body lotion för 179 riksdaler (victora beckham för er som vill veta) ohmy, jag vart helt till mig i tossorna då orginalpriset är typ 500. men sen fick jag världens råångest om vilken jag skulle köpa, min vanliga hederliga signature eller Intimately. som man dessutom fick en liten chic kuvertväska med. vart så svettigt så att jag var tvungen att åka hem tomhänt och fundera lite. help me out, va tycker ni folkens?
vs  

gingerbread

idag var jag uppe med tuppen (förmodligen före till och med) efter tre timmars sömn (var ju tvungen att se klart csi avsnittet, hur skulle jag annars kunna ha somnat överhuvudtaget?) ringde min klocka fem imorse, det var bara att svälja svordomarna man ville häva ur sig och dra på sig ett jätte flin istället för kunderna på sveas. slutade dock vid tio så mami och jag gjorde stan en stund. och fy farao måste jag bara få tillägga, vart kom kylan ifrån? när jag hade cyklat hem var både fötter och ben rödsvullna och utan känsel. way to go!

efter att ha däckat i ex antal timmar pallrade jag mig iväg till friskis, mycket välbehövligt. hur dåligt humör man än är på så flödar endorfinerna alltid fritt efteråt, love it!

nu ikväll har jag bakat årets första pepparkakor, hur mys? mycket mys! tillochmed papi gjorde några granar haha. nej hörni, greys väntar inte! puss





första advent och solljus

ohmy, det är solljus ute! fattar ni detta mirakel rent ut sagt? efter ett halvår av grådis och en vecka av konstant regnande så är det s o l l j u s ute! detta ska firas. jag ska ut och shoppa innan jobbet!

förövrigt är det första advent idag vilket känns rätt otroligt. och exakt om två månader flyttar jag vilket också känns helt otroligt. men fasiken var skönt det ska bli! har nyss ätit frukost och öppnat första luckan på adventskalendern. alltså jag kommer aldrig bli för stor för det! vi får varje år av mamma små minikalendrar med fina motiv på. ( dom där stora tvkalendrarna är ju bara fula) spelar ingen roll hur gammal jag är eller att jag flyttat hemifrån, jag kommer alltid vilja ha en sån, ingen riktig jul annars! (;
liknande sådana här får vi

RSS 2.0